Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluyor be canim. Baska ne adi varki bunun

Kizlar acayip rahatsizim adet olacakmisim gibi sislik kasik agrisi ve ara ara akinti birde az once bel agrisi basladiki kopucak sanki bat 17-18ekim nedir bu anlamadim

valla bende bata 3 gun kala basladim bakalim hayirlisi troid ilacida kullaniyorum

Ben d vitaminini olcturdum cok dusuk cikti. Araştırdım tiroide sebep oluyormus. Bende her hafta 1 adet d vitamini ampulu iciyorum. Ilaci biraktim cok sukur 2 aydir degerim normale döndü 0.006 dan su an 0.3 2 ayda boyle guzel gelişti

Şimdilik bende öyle düşünüyorum canım galeyana gelip yapmazsam kendimi tutabilirsem:)

Kizlar acayip rahatsizim adet olacakmisim gibi sislik kasik agrisi ve ara ara akinti birde az once bel agrisi basladiki kopucak sanki bat 17-18ekim nedir bu anlamadim
Regl olmadığı sürece bunları gebelik belirtilerin olarak sayabiliriz canım:))

Erva Yaren Miniimalistt hic boyle belirtim olmazdiki benim gecen ay daha korunmayi birakmadan once yumurtlamanin7.gunu adet olmustum dogumdan sonraki ilk adet diye doktora soylememistim insallah buayda aynisi olmaz

Erva Yaren Miniimalistt hic boyle belirtim olmazdiki benim gecen ay daha korunmayi birakmadan once yumurtlamanin7.gunu adet olmustum dogumdan sonraki ilk adet diye doktora soylememistim insallah buayda aynisi olmaz
Inşallah olmazsin canım olcakmissin gibi düşünme bence bebiş sinyali gibi sıkma hemen canını asma o güzel yüzünü pozitif düşünelim ki pozitif olsun :)

Inşallah olmazsin canım olcakmissin gibi düşünme bence bebiş sinyali gibi sıkma hemen canını asma o güzel yüzünü pozitif düşünelim ki pozitif olsun :)
İnsallah bitanem allah razi olsun valla moral veriyorsunuz insana. Rabbim hepimize bekletmeden yollasin bebeklerimizi insallah

Benimde cok fena bel agrim vardi dikkat et belirti olabilir
Senin nezamanlar basladi belirtiler canim? Adetimin en buyul belirtisi gogus sisligi hassasligiydi cok sukur o yok. Gecmis gebeliklerimde boyle belirtim yoktu ama Zaten her gebelik kendine ozel belirtilerde farkli diyorlar. Hayirlisi rabbimden

Senin nezamanlar basladi belirtiler canim? Adetimin en buyul belirtisi gogus sisligi hassasligiydi cok sukur o yok. Gecmis gebeliklerimde boyle belirtim yoktu ama Zaten her gebelik kendine ozel belirtilerde farkli diyorlar. Hayirlisi rabbimden
Gercekten oyle ben daha once bambaska belirtilerim vardi simdi sadece bel agrisi oldu bide sık sık wc ye gidiyorum..
Benimde iste senin gibi 1 hafta once 1 gun oldu fena tizden bi aci belimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…