Yok canim yasayan iki tane benim. Digerlerini kaybettimMaşaallah canim . Sen de dördüncü çocuk istiyorsun sanırım. :)
yok kiz gunde 1 tane yapiyom sen baya abartmissin :)Sakin korkudan fitili abartma canim. Ben korkudan gunde 4 kez kullandim
Sonuc missed abartus. Yani bebek oldu ama dusmedi. Doktor eger progesteron olmasaydi duserdi dedi
Evet canm değer düşükO nasil oluyor ki canim degerin mi dusuk onu mu takip ediyorsunuz????
yok kiz gunde 1 tane yapiyom sen baya abartmissin :)
valla bende bata 3 gun kala basladim bakalim hayirlisi troid ilacida kullaniyorumKorkmustum valla doktor 3 dediydi :)
Cnm kimyasalsa 3 5 gün içinde kanama olurmuş hic bişey yok... ve hani ilk gün baktirdiğimde yani 3 gün öncesi 330 du ya o gün benim tam bat günüydü diyelim o gün tam 4 haftalık hamileyim değer en fazla 425 olması gerekirmiş 425 fazlası 5.hafta demek oluyor benim beta ikiye katlansa imkansız sata göre 5 haftalık olamıyorum ki bunu düşünmeye başladım ben de başta korkmuştum ama ben şu an 4 artı 3 um 5 hafta dolmadi bile yani 330 u 3 günde ikiye katlayamiyorum anlatabildim mi bilmiyorum
Insallah biranonce yukselirEvet canm değer düşük
Canım benim adetime 5 gün kaldı gün içinde akıntım oluyor beyaz kıvamsı sende öyle oldu mu? Bide bel ağrısı var bugün farkkettim
Evet cnm bendede oluyo bel.kasık ağrısı batması akıntı krem gibi
Bunun havası mı olur canım ya be kadar zor bir durum ben 10 sene her yolu denedim yapılabilecek maddi manevi herşeyi yaptım 3. tüpe gidecekken oldu Allah öyle nasip etti belki yaptığım şeylerden birini şifa kıldı Rabbim ama upraştığını saklamakda çok tuhaf ayıp mı günah mı nedir yani derdimiz vardı ki derman aradıkAmin canim insallah. Oyleleri cabuk unutuyor yasadiklarini yada hava atmayi tercih ediyorlar
İnşallah canm tek dileğim bu 1 buçuk sene sonra zar zor hamile kalmışım inşallah benimle olur bebeğimInsallah biranonce yukselir
Benimde bugünü saymazsam 5 gün kaldı bat 14 ekim canımson 6 gün test yapsam yarın çıkmasa adeti beklemek daha zor en iyisiumutlanayıö bu daha güzel bir tercih sanki şu an:)
Canm pek bişe belli olmuyo puslu çıkmış sankiKizlar dayanamayip test yaptim ;(
Canım hafif çizgi mi var bana mı öyle geldiKizlar dayanamayip test yaptim ;(
Evet ya kirpinca bozulduCanm pek bişe belli olmuyo puslu çıkmış sanki
Tamam bakim.tekrar cekimBidaha cel düzgün kırp at cnm
Cizgi var sanki canimKizlar dayanamayip test yaptim ;(
Cnm test bozulmus ufff sinir oldum ya 15 dakkayi gectiBidaha cel düzgün kırp at cnm
Cnm anlayamadim ben varmi yokmu kfam karisti resmi kirpmadan daha cok belliydi sankiCizgi var sanki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?