• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm kimyasalsa 3 5 gün içinde kanama olurmuş hic bişey yok... ve hani ilk gün baktirdiğimde yani 3 gün öncesi 330 du ya o gün benim tam bat günüydü diyelim o gün tam 4 haftalık hamileyim değer en fazla 425 olması gerekirmiş 425 fazlası 5.hafta demek oluyor benim beta ikiye katlansa imkansız sata göre 5 haftalık olamıyorum ki bunu düşünmeye başladım ben de başta korkmuştum ama ben şu an 4 artı 3 um 5 hafta dolmadi bile yani 330 u 3 günde ikiye katlayamiyorum anlatabildim mi bilmiyorum

Satı,degere göre uyumu en basta dusunme canim
Genelleme olsada herkeste farkli cikiyor onlar sonra bebek olcumlerinde belli ediyor en iyisini
Suan degerin onemli farkli yerde olmus ama yine de az cok belli ederdi farki.Ama burdan bile artmis olanlarda var.
En iyi yine kan belirleyecek.
İnşallah olumlu olur sonucun♡

Canım benim adetime 5 gün kaldı gün içinde akıntım oluyor beyaz kıvamsı sende öyle oldu mu? Bide bel ağrısı var bugün farkkettim

Evet cnm bendede oluyo bel.kasık ağrısı batması akıntı krem gibi

Bende de o akıntı 1 yada 2 defa oluyor kızlar hafif bel ağrısıda var ama haftaya pazara kadar belli olmaz heralde

Amin canim insallah. Oyleleri cabuk unutuyor yasadiklarini yada hava atmayi tercih ediyorlar
Bunun havası mı olur canım ya be kadar zor bir durum ben 10 sene her yolu denedim yapılabilecek maddi manevi herşeyi yaptım 3. tüpe gidecekken oldu Allah öyle nasip etti belki yaptığım şeylerden birini şifa kıldı Rabbim ama upraştığını saklamakda çok tuhaf ayıp mı günah mı nedir yani derdimiz vardı ki derman aradık

son 6 gün test yapsam yarın çıkmasa adeti beklemek daha zor en iyisiumutlanayıö bu daha güzel bir tercih sanki şu an:)

Kizlar dayanamayip test yaptim ;(

Eklentiler

• 20171008_205934.jpg
    20171008_205934.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 58
son 6 gün test yapsam yarın çıkmasa adeti beklemek daha zor en iyisiumutlanayıö bu daha güzel bir tercih sanki şu an:)
Benimde bugünü saymazsam 5 gün kaldı bat 14 ekim canım :110: aynı belirtileri yaşıyoruzdur belki benimde gün içinde 1-2 defa kıvamsı beyaz akıntım geliyor birde bel ağrım var psikolojik mi bilmiyorum ama adet günümü beklicem ben

Back