• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Removeben Removeben naptin canim test fln yaptinmi

Yapmadim canim yapayım mi ? Benim 3 haftadir siddetli ağrım vardi gecen hafta doktora gittim 9 ekime ultrason verdiydi. Yarin ona gidecegim bi amca var cok garip karnina ultrasonla bakarkenki yuz ifadesine baksan öleceğim sanirsin. Birde konuşmuyor. Birde bayan var. Bayana denk gelirsem yumurtama da bakar misiniz derim. Yada rahmim kalin mi derim. Iyi denk geldi. Ama adama denk gelirsem o yuz ifadelerinden cigerim yanarak konusmadan donerim :))

Yapmadim canim yapayım mi ? Benim 3 haftadir siddetli ağrım vardi gecen hafta doktora gittim 9 ekime ultrason verdiydi. Yarin ona gidecegim bi amca var cok garip karnina ultrasonla bakarkenki yuz ifadesine baksan öleceğim sanirsin. Birde konuşmuyor. Birde bayan var. Bayana denk gelirsem yumurtama da bakar misiniz derim. Yada rahmim kalin mi derim. Iyi denk geldi. Ama adama denk gelirsem o yuz ifadelerinden cigerim yanarak konusmadan donerim :))
allah seni guldursun koptum :D yapsana bakalim :) benim test yarin gelir insallah. İyi denk gelmis valla bak bakalim ne dicek yumurta catlamistir diye dusunuyorum o koyulul baska koyuluk :)

allah seni guldursun koptum :KK70: yapsana bakalim :) benim test yarin gelir insallah. İyi denk gelmis valla bak bakalim ne dicek yumurta catlamistir diye dusunuyorum o koyulul baska koyuluk :)

Hamile iken canli mi diye bakilsin dedi doktor gittim bu adam varmis. Boyle bi asagi bi yukari tutuyor üzgün telasli bi surat. Hay allah niye boyle oldu der gibi ifadeler. Ben surekli cansiz mi diyorum kalp sesi yokmu diyorum. En son birakti tamam sorun yok dedi. Dayi o zaman ne diye yıkıldın :D kadinda tam aksine boyle kipir kipir birisi onunda hafiza problemi var. Bakiyor sana samimi oluyor konusuyor odadan cikiyorsun kagidi unuttum diye geri giriyorsun siz kimsiniz diyor . Az once icerde idim diyorsun cok hasta var unuttum diyo :D hic normali yok

Gebelik testi sabah yaptim sabah onun da fotosunu ekleyeyim ama ovulasyon yapmadım yaparim simdi

Hamile iken canli mi diye bakilsin dedi doktor gittim bu adam varmis. Boyle bi asagi bi yukari tutuyor üzgün telasli bi surat. Hay allah niye boyle oldu der gibi ifadeler. Ben surekli cansiz mi diyorum kalp sesi yokmu diyorum. En son birakti tamam sorun yok dedi. Dayi o zaman ne diye yıkıldın :KK70: kadinda tam aksine boyle kipir kipir birisi onunda hafiza problemi var. Bakiyor sana samimi oluyor konusuyor odadan cikiyorsun kagidi unuttum diye geri giriyorsun siz kimsiniz diyor . Az once icerde idim diyorsun cok hasta var unuttum diyo :KK70: hic normali yok

Gebelik testi sabah yaptim sabah onun da fotosunu ekleyeyim ama ovulasyon yapmadım yaparim simdi
:KK70: burdada var oyle dr. Ama bizim suratsiz somlugunu tutturuyo hep. Birkere gittim plasenta previami ne var duser bu dedi cok sukur bisi olmadi. 2.de yine ona gittim kaybetmeden once hasta bu dedi dogruda cikti :KK43: genelde gece bisi olunca o hastaneye gidiyordum dahada tobe. Sanki felaket tellali mubarek. Gebelik testinde bisi varmi hayalet cizgi fln

Canim senin beta hcg sonuclarin nasil? Ikimizinde bebislerink ayni gun gosteriyo takvim❤
doktorum söylemedi sonicum kaç olduğunu canm ama dusuk değerki doktor hamile olabilirsin şüpheli dedi hafuşya başka doktora gidicem cabnm

Cok olanlar oncekiler 2 tane olanlar simdi. 2 tane yaptim cunku biri bozuk gibiydi basta sonra duzeldi. Fotografta nasil gozuktu bilmiyorum ama ayni digerleri gibi. Gebelik ilk idrarim degildi oda negatif @GaSeLLe

Eklentiler

• IMG-20171008-WA0020.jpeg
    IMG-20171008-WA0020.jpeg
    27,8 KB · Görüntüleme: 84
Cok olanlar oncekiler 2 tane olanlar simdi. 2 tane yaptim cunku biri bozuk gibiydi basta sonra duzeldi. Fotografta nasil gozuktu bilmiyorum ama ayni digerleri gibi. Gebelik ilk idrarim degildi oda negatif @GaSeLLe
Fotoda az acik rengi. Yarin git bakalim yumurta varmi yokmu iyice ilginc oldu bu is :) benimkide gelsinde bende yapayim testimi meraktan catliyorum.

Kızlar en büyük en önemli sey inanç daha hamile cıkmama ragmen bu ay hep esime içimde birsey var hissediyorum diyip durdum hamile gibi davrandım hatta esim bi ara psikolojimin bozuldugunu düşündü ama cidden varmıs Elim hep karnımda gezdim testler negatif cıksada umut hiç bitmedi bitmesin kızlar hep inanın

Kızlar en büyük en önemli sey inanç daha hamile cıkmama ragmen bu ay hep esime içimde birsey var hissediyorum diyip durdum hamile gibi davrandım hatta esim bi ara psikolojimin bozuldugunu düşündü ama cidden varmıs Elim hep karnımda gezdim testler negatif cıksada umut hiç bitmedi bitmesin kızlar hep inanın
Bende hissediyorum 1 buçuk yıldır hiç bukadar hissetmemistim

Ayni dedigin gibiyim. Ama biryandanda korkuyorum ya olmazsa diye

Back