• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benim bi sorum olacak 27 eylülde adet olmam gerekiyodu olmadım 2 ekimde doktora gittim daha yeni yumurtlama dönemindesin dedi ilişki önerdi iki gün. Ne zaman adet olacağımı bilmediğim için ne zaman test yapmam gerektigini bilmiyorum. Sizce ne zaman test yapmalıyım ?

İnşallah canm benm insallah yarar benm yüzde 50 50 yani gebelik şüphesi var tam anlamıyla hamilesin demedi doktor 1 hafta sonra gel dedi
Canım benim adetime 5 gün kaldı gün içinde akıntım oluyor beyaz kıvamsı sende öyle oldu mu? Bide bel ağrısı var bugün farkkettim

İnşallah canm benm insallah yarar benm yüzde 50 50 yani gebelik şüphesi var tam anlamıyla hamilesin demedi doktor 1 hafta sonra gel dedi
O nasil oluyor ki canim degerin mi dusuk onu mu takip ediyorsunuz????

Merhaba kızlar benim bi sorum olacak 27 eylülde adet olmam gerekiyodu olmadım 2 ekimde doktora gittim daha yeni yumurtlama dönemindesin dedi ilişki önerdi iki gün. Ne zaman adet olacağımı bilmediğim için ne zaman test yapmam gerektigini bilmiyorum. Sizce ne zaman test yapmalıyım ?

10 gun sonra yap canim minimum

Millet catir catir ugrasiyo ugrasiyo ondan sonra hamile kaldi mi ay ben hic ugrasmadim takmadim takmayinca oldu. Oyle degil iste . Ben iki kez hamile kaldim. Ilkinde test nasil yapilir onu bile bilmeden ilk ayimda ikinciside doktor yuzume yuzume hamile kalamazsin dedigi ay kaldim. Ama ikisini de kaybettim. Kimseye de aman sunu yap bunu et demedim sorulmadikca. Allah sahit ben hamile kalsam diye yatip kalkacak heyecana bile tam sahip olamiyorum. Kurtaj sonrasi degistim korkuyorum bile denebilir . Seni cok iyi anliyorum su an
Canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına çok zor seni anlıyorum inşallah cennette kavuşursun giden meleklerine Rabbim sana hayırlı sağlıklı ewlatlar versin isteyen herkese de üzülmeyelim burda destek olalım birbirimize hayatımdaki çoğu insandan burası iyi geldi bana tanidiklarim bile bu kadar yakindan motivasyon konuşmuyor cidden iyi geldi bana burası bu ay olmazsa bu topikte olana kadar devam edelim inşallah :)

Canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına çok zor seni anlıyorum inşallah cennette kavuşursun giden meleklerine Rabbim sana hayırlı sağlıklı ewlatlar versin isteyen herkese de üzülmeyelim burda destek olalım birbirimize hayatımdaki çoğu insandan burası iyi geldi bana tanidiklarim bile bu kadar yakindan motivasyon konuşmuyor cidden iyi geldi bana burası bu ay olmazsa bu topikte olana kadar devam edelim inşallah :)

Insallah canim benim Allh razi olsun rabbim kimseye aratmasin . Burada cinsiyet konustugumuz günler de gelecek Allahin izniyle

Senin gibi olursa bende inanarim canım Rabbim mucizesi derim ama bazıları uğraştığı halde hiç bisey yapmadan oldu diyor ona kızıyorum ben çevremde var böyle insanlar olmuyor die üzülüyor vs sonra olunca aman olur bak ben hiç uğraşmadan oldu diyor ya bi sinir geliyor bana ona kızıyorum yani Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı meleklerimizi versin. Sevinçli haberleri alalım bi an önce
Amin canim insallah. Oyleleri cabuk unutuyor yasadiklarini yada hava atmayi tercih ediyorlar

Back