• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK71: ay iyi bari bende bi benimki boyle de bana kakaladılar sandim. Makine yüksek mühendisi 3 dil biliyor adam bak bak birde bilgisayar proglama kursuna başladı doktora yapıyor ama herife 4 günlük yumurtlamayı anlatamadım. Sabah ovulasyon testini gördü 2 çizgi kotu müydü iyi miydi dedi. Iki çizgi cikinca testi yapanın kocasının testi yemesi gerekiyor dedim:KK73:
:KK54::KK54::KK5:

Son bi kaç gündür acıktığımda bayılıcak gibi oluyorum yedikten sonra da kalkamıyorum kendime yeni bi belirti olsun bu da mesela şu an masadan kalkamıyorum kaldım sofra başında :KK53:

Son bi kaç gündür acıktığımda bayılıcak gibi oluyorum yedikten sonra da kalkamıyorum kendime yeni bi belirti olsun bu da mesela şu an masadan kalkamıyorum kaldım sofra başında :KK53:
:) benimde istah acik ama ben hava degisimine bagliyorum tek belirtim bugun surekli sol kasigim agriyor

İnşallah her hamilelik belirtileri senide bulur bebiisnle birlikte canm benm

Tembelliktendir o :D Bugun ihtimal vermek istemesemde oglusumda olan belirti oldu. Uzanmistim kalktim bicak gibi kramp girdi rahmime normalde hic olmazdi. Belirti aramicam demistim guya :D

Eklentiler

• 1507399806399-2099359792.jpg
    1507399806399-2099359792.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 148
Normalde ikiside ayni ama kamerada az soluk cikiyor

Eklentiler

• IMG_20171007_211202.jpg
    IMG_20171007_211202.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 126
Back