- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
Tamam canim bir iki saat bekleyip sonra yapayim test atayimAynen insallah bizdede ise yarar. Eger gebelik varsa yumurtlamadan sonra siliklesmeden koyu sekilde devam ediyormus yapinca sende at bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim bir iki saat bekleyip sonra yapayim test atayimAynen insallah bizdede ise yarar. Eger gebelik varsa yumurtlamadan sonra siliklesmeden koyu sekilde devam ediyormus yapinca sende at bakalim
Kimyasalda kurtaj olmuyor deger sifirlaninca adet olur diyorlar. Senicini ferah tut daha birsey belli degil belkide laboratuvar farki uzulme hemenPff korkuyorum ya kürtaj olmaktan en çok da kendiliğinden düşecek olsa üzülürüm ama çok değil bir daha kurtajan Allah korusun dış gebelikten korkuyorum
Tamam canimTamam canim bir iki saat bekleyip sonra yapayim test atayim
Canim yumurtlamami 5?Benimde 6 @GaSeLLe de 5 . Iyı iyi yakınız:)
Yumurtlamadan 24saat icinde yumurta hucredi canli kalir bosa gittigini dusunmuyorum.kızlar dün şiddetli kasık ağrım vardı galiba yumutlama sancısıydı. önceki gün ve dün ilişkim olmamıştı bu gün sabah oldu. acaba ağrı başladığında hemen yumurtluyormuyuz. öyleyse bu gün ki ilişki bi işe yaramaz. sancım akşama kadar sürmüştü eğer sanscıdan sonra yumutlama oluyosa ilişki işe yarar benim yine kafamda deli sorular
Canim yumurtlamami 5?
Senle adetimiz yakin kuzum. Yumurtlamam pazarla sali arasi bir zamanda catladi. 3ekimde ultrasona girdim catlamis bitmis dedi doktor. Ya pazar ya pazartesi dedi cunki sali artik yoktuEvet canim senin 5 değil miydi yanlış mi hatirladim
Senin 6ekim ovu gununse ozaman o testlerin koyu cikmasi normal. Elinde varsa 4-5gun sonra tekrarla bakalim ayni koyuluk varmiEvet canim senin 5 değil miydi yanlış mi hatirladim
Senle adetimiz yakin kuzum. Yumurtlamam pazarla sali arasi bir zamanda catladi. 3ekimde ultrasona girdim catlamis bitmis dedi doktor. Ya pazar ya pazartesi dedi cunki sali artik yoktu
Senin 6ekim ovu gununse ozaman o testlerin koyu cikmasi normal. Elinde varsa 4-5gun sonra tekrarla bakalim ayni koyuluk varmi
Aynen yarin dene bakalim ama ilk idrarla degil sonrakiyle. Sivi alimina dikkat et cok sivi tuketme. Bende yarin siparis edwcegim yeniden bakalim ara ara denerim koyuluk devam edecekmi diyeBenim merak ettiğim aslinda neden 2 gun boyunca devam ediyordu:) sabah belli olur hersey bakalim
Aynen yarin dene bakalim ama ilk idrarla degil sonrakiyle. Sivi alimina dikkat et cok sivi tuketme. Bende yarin siparis edwcegim yeniden bakalim ara ara denerim koyuluk devam edecekmi diye
Benimde iki gun koyu cikti canim sonra acilmaya basladi normal yaniBenim merak ettiğim aslinda neden 2 gun boyunca devam ediyordu:) sabah belli olur hersey bakalim
Anladm canmSiliklesme olacaktı orasi