• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır diyelim hayır olsun inşallah :) var var bu ay sende :KK66:
Amin inşallah kuzum

Hayirlisi insallah bebek diyo yorumda :)
İnşallah canım hayırlısı artık rüyalara da belirti yüklemeye başladım
Amin cumlemizinkine. Evet cok zordu ama artik buyuduler 7yasindalar cok sukur. Onlarda okuldalar tum gun sikiliyorum evde olsa soyle birtane daha me guzel olur.
Maşallah canım Allah bağışlasın kocaman olmuşlar inşallah miniğiniz çok bekletmeden gelir

Amin cumlemizinkine. Evet cok zordu ama artik buyuduler 7yasindalar cok sukur. Onlarda okuldalar tum gun sikiliyorum evde olsa soyle birtane daha me guzel olur.
Ahhh ahhh bende yalnızım sıkılıyorum bebek özledim bebek kokusunu aglamasını bile inşallah haftaiçi gittiğimde tam anlamıyla sevinirim

Amin inşallah kuzum

İnşallah canım hayırlısı artık rüyalara da belirti yüklemeye başladım

Maşallah canım Allah bağışlasın kocaman olmuşlar inşallah miniğiniz çok bekletmeden gelir
Evet buyuduler :) aminn insallah hepimizinki gelir

Ahhh ahhh bende yalnızım sıkılıyorum bebek özledim bebek kokusunu aglamasını bile inşallah haftaiçi gittiğimde tam anlamıyla sevinirim
Sevineceksin kuzum insallah merak etme. Bende oyle diyirum gelsinde gece uyutmasin sik sik emmek istesin rahat vermesin :) onun o mis kokusu yeter :)

Uykum geliyo ya hiç uyumayan ben bu saatte uykum geliyor

IMG-20171007-WA0001.jpeg

Ikisi dün birisi bugun yapıldı. Neden süblimleşmedi bu bilen var mi

Canim hamile kalan arkadaslardada boyle koyu ciktigini yazdilar ovu testi topiginde. Belki sende hamilesindir. Bukadar uzun sure yumurtlama koyulugu olmaz

Kuzum daha 11 gün var adete. Bende şaşırdım. Yarın sabah bi gebelik testi de yapayim bakalim ama 10 gun kala çıkması zor. Bwnim daha once 8 gun kala cikmisligi vardı gerçi

Bak canim burda degerlere

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-07-17-31-40.png
    Screenshot_2017-10-07-17-31-40.png
    99,5 KB · Görüntüleme: 140
Removeben Removeben bence sende hamilesin icime dogdu valla. Bugun bende alicam ovu testi bakalim bende nasil cikacak 17ekim batim senle yakiniz yani

Ay agzin bal yesin :) Yumurtlama günümüz arasında 1 er gun fark var. Yarin bi testte sen al bakalim sende de aynı cikarsa bu olayı iyi bi araştırırız:)

Pik yaptigi yani ikicizginin ayni koyulukta oldugu donem en dusuk 12 olmasi gerekirmis gebeliktede 2-15arasi diyo e yumurtlama donemi gectiyse neden hala yuksek ciksinki

Back