Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
18 ekim benimde kasığımda batmalar var sadece var mı sende belirtiler
3 gün var aramızda canım seninle :) kız bende daha belirti namina bisi yok belim hergun agirir zaten :) akintimda dün vardı bugün de oldu öğlen gibi dün çalıştık yarına artık kasiklarimda baski var gibi ama 7-8 gün geçmeden test neyim yapmak yok bana yeminliyim

Valla hiiic takma ne ciddiye aliyorsun ki yaslilar oyle ince dusunemez eski kafa insani yoksa hemen sorun var sanip tedavi diyorlar. Ben kaynanama hamileyim dedigimde bana cevabi haaa serifeninde (eltim oluyo kendisi) oldu karninda oldu dedi :KK43: nekadar morelimi bozmustu ama aynisida oldu. Som agizli
Tövbe yaa denir mi öyle şey

Tepkime bakınca susuyor ama bi süre sonra yine aynı bende istiyorum kızımın bi kardeşi olsun tekrar anne ligi tadiyim ama vakti daha gelmemiş demekki dr bende bi sorun olmadığını söylüyor 1 sene olmadan esine test yapmak anlamsız diyor yaşında daha genç diyor 24 yaşındayım ve çok şükür bi kızım var çok şükür var yani oda olmasa halim nolurmus
Ne güzel rabbim size bir kız evlat vermiş, yaşın da daha genç inşallah hayırlısıyla yine olur. Nedir bu önyargı anlamadimki hemen tedavi ol bilmem ne duyan da yıllardır ugrasiyosun hic cocugun olmuyo sanar. Allah sabır versin sana boyle kv ile canım. Ama ona sinirlenip cocuk hevesinden vazgecme sakın :)

3 gün var aramızda canım seninle :) kız bende daha belirti namina bisi yok belim hergun agirir zaten :) akintimda dün vardı bugün de oldu öğlen gibi dün çalıştık yarına artık kasiklarimda baski var gibi ama 7-8 gün geçmeden test neyim yapmak yok bana yeminliyim
Valla bende erken yumurtladım diye ümitleniyorum inşallah bozguna uğramam:KK45:

Ne güzel rabbim size bir kız evlat vermiş, yaşın da daha genç inşallah hayırlısıyla yine olur. Nedir bu önyargı anlamadimki hemen tedavi ol bilmem ne duyan da yıllardır ugrasiyosun hic cocugun olmuyo sanar. Allah sabır versin sana boyle kv ile canım. Ama ona sinirlenip cocuk hevesinden vazgecme sakın :)
Amin canım amin yok hiç gecermiyim kızım çok istiyor kardeş onun için geçmem her gece dua eder Allahim bana kardes ver ama yaramaz bi kardeş verme die :KK70:

18 ekim benimde kasığımda batmalar var sadece var mı sende belirtiler
Kasık batması değil ama ağırlaması var canım bende adet ağrısı gibi değil ama hafif ağrı gelip geçiyo arada sızlıyo. Bide bugün su gibi akıntım geldi iç çamaşırımı ıslatacak kadar bi belirti arıyorum belkide o yzden dikkatimş çekiyo bilemedim :KK48: inşallah hamişizdir:KK51:

Kasık batması değil ama ağırlaması var canım bende adet ağrısı gibi değil ama hafif ağrı gelip geçiyo arada sızlıyo. Bide bugün su gibi akıntım geldi iç çamaşırımı ıslatacak kadar bi belirti arıyorum belkide o yzden dikkatimş çekiyo bilemedim :KK48: inşallah hamişizdir:KK51:
İnşallah canım bende şimdi de baş ağrısı başladı zonklama tarzında bi de dediğim gibi kasıklarım da iğneler batıyormuş gibi his var tuhaf bişeyler oluyor sanki kasığımın içinde anlayamıyorum göğüslerim de hassasiyet var ama hafifledi sanki biraz bir kaç gün önce çok şiddetliydi dokunamıyordum bile inşallah bu belirtiler yanıltmaz beni

İnşallah canım bende şimdi de baş ağrısı başladı zonklama tarzında bi de dediğim gibi kasıklarım da iğneler batıyormuş gibi his var tuhaf bişeyler oluyor sanki kasığımın içinde anlayamıyorum göğüslerim de hassasiyet var ama hafifledi sanki biraz bir kaç gün önce çok şiddetliydi dokunamıyordum bile inşallah bu belirtiler yanıltmaz beni
Bende göğüs hassasiyeti yok :110: inşallah yanılmaz canım Rabbim gönlümüze göre versin tez zamanda:KK200:

Kizlar 5 ekimde yumurtladim sizce en erken ne zaman cikar testte :))

Kizlar aylardir hep sag kasik agrisi yasiyordum adete yakin ..bugun ilk defa sol kasigim argiriyor acaba gecmi yumurtluyorum ya bata 11 gun kaldi ..

Sizinle konuşunca gitti sinirim canım çok sagolun hepiniz arkadaşım oldunuz burda komsumdan dostumdan fakrkinz kalmadı iyiki üye olmussun bi siteye :) dengesiz bu kvler ya hani bi laf var ya kaynana kaynar kazana die en iyisi bile ille bi yandan fire veriyor işte napcan kötünün iyisi bi nebzede olsa sabır etcez sende takma dinleme insan hamile kadına onu der mi insan utanır ya demiycem ben hamile falan olursam eşim derse desin kendi nerden duyarsa duysun.
Nedemek canim :) valla banada iyi geliyor burasi. Birak kimne derse desin nerden duyarsa duysun. Bebekler gelsinde onlarin duymasi kusur kalsin :)

Back