Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay erken yumurtladım hemen çıksın istiyorum çok tezcanlıyım inşallah koyu çizgiler görürüz hepimiz
Inşallah canım inşallah bu ay bi çok arkadaşa uğurlu geldi inşallah bizde uğurlu gelir senden umutluyum bu ay ben onca test yaptım silikte olsa hiç ikinciyi çizgiyi görmedim :)

Merhaba Kızlar bugün bat günüm ama olmadım daha ve 3 gün önce idrar testi yaptım.test negatifti 2saat sonra bir baktım pozitif olmuş..Bu ay aşılama yaptırdım..sizce durum ne?Bozuk olabilir mi test?Adetim gelmezse doktora gidicem

Kızlarr kasığımda batmalar var ama cok minik hisler bata 11 gün var test yaptım akşam üzeri test bozuk çıktı dayanamadım 4-5 saat kendimi tutup bir daha yaptım ve sonuç bu çıktı, biri normal çekim, diğerinin ışığını düşürüp ekledim.
Yumurtlaman nezamandi ? Benim bata 10var daha cesaret edemem teste

Merhaba Kızlar bugün bat günüm ama olmadım daha ve 3 gün önce idrar testi yaptım.test negatifti 2saat sonra bir baktım pozitif olmuş..Bu ay aşılama yaptırdım..sizce durum ne?Bozuk olabilir mi test?Adetim gelmezse doktora gidicem
Birdaha dene testi

Haklısın canım o sadece konuşuyor ve benim üzülüp uzulmem umrunda değil inadına yapmiycam bırakı vercem çalışma yi falan o olcak tepemi attircak balatalarim yancak o olcak
Valla hiiic takma ne ciddiye aliyorsun ki yaslilar oyle ince dusunemez eski kafa insani yoksa hemen sorun var sanip tedavi diyorlar. Ben kaynanama hamileyim dedigimde bana cevabi haaa serifeninde (eltim oluyo kendisi) oldu karninda oldu dedi :( nekadar morelimi bozmustu ama aynisida oldu. Som agizli

30607

Valla hiiic takma ne ciddiye aliyorsun ki yaslilar oyle ince dusunemez eski kafa insani yoksa hemen sorun var sanip tedavi diyorlar. Ben kaynanama hamileyim dedigimde bana cevabi haaa serifeninde (eltim oluyo kendisi) oldu karninda oldu dedi :KK43: nekadar morelimi bozmustu ama aynisida oldu. Som agizli
Sizinle konuşunca gitti sinirim canım çok sagolun hepiniz arkadaşım oldunuz burda komsumdan dostumdan fakrkinz kalmadı iyiki üye olmussun bi siteye :) dengesiz bu kvler ya hani bi laf var ya kaynana kaynar kazana die en iyisi bile ille bi yandan fire veriyor işte napcan kötünün iyisi bi nebzede olsa sabır etcez sende takma dinleme insan hamile kadına onu der mi insan utanır ya demiycem ben hamile falan olursam eşim derse desin kendi nerden duyarsa duysun.

Back