- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Kac ciktiki sonucKızlar sonuç negatif sizce yattımı bu iş erken mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac ciktiki sonucKızlar sonuç negatif sizce yattımı bu iş erken mi?
Erken bence kaç çikti ? Ovu tarihinden eminmisin ona göre de hesaplayabilirizKızlar sonuç negatif sizce yattımı bu iş erken mi?
Yakındır 2 güne olabilir bence çatlamaKizlar ovu testi yapiyorum ustteki dun aksamki alttaki az once yaptigim yaklasmismiki yumurtlamam fark varmi sizce
İnsallah catlar normalde 14. 15. Gunlerde catlardi dogum yaptiktan sonra duzenim bozulur diye korkuyorumYakındır 2 güne olabilir bence çatlama
Çatlar bence koyulasmaya dogru gidiyor bellikiİnsallah catlar normalde 14. 15. Gunlerde catlardi dogum yaptiktan sonra duzenim bozulur diye korkuyorum
İnsallah canim belki yarin doktoruma ugrarim ne durumda baksin diyeÇatlar bence koyulasmaya dogru gidiyor belliki
Canım yumurtlama gğnüne göre değişşr aslında geç yumurtladıysan çıkmayabilirKızlar sonuç negatif sizce yattımı bu iş erken mi?
Kızlar ben az önce kan verdm 6 gün var Çıkar mı ki :)
Çıkarda geç döllenmeyse cikmayabilir onuda hesap etmek gerekAynıyız 7 gün var bugün kan verdim yarın alıcam sonucu evet çıkar yani
Çıkarda geç döllenmeyse cikmayabilir onuda hesap etmek gerek
Ekledim canimBenide ekleyin Kızlar 9 ekim bat:)
tabiii oldum bittim benSenin adet noldu canim
Aaa listede eylul yaziyo sen ses etmeyince bende adet olmadin sandim :)tabiii oldum bittim ben
calısma baslayacak bu hafta hep calısma:)