Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ekleme demişken benide ekleyin lütfen bat 23 ekim yine batı bekleriz:KK53:

Çıkarda geç döllenmeyse cikmayabilir onuda hesap etmek gerek

Bilmiyorum geç dollenmeyi katmadim hesabıma ilk gebeligimde 10 gün önce çıkmıştı ona göre söyledim ben de kan verdim bugün yarın bekliyorum bat 3 4 ekim yani 6 7 gün var bakalım buarada şimdi okudum arkadaş negatif çıktı demiş inş geç dollenmedir dediğiniz gibi

Kızlar merhaba ben 3 aylık evliyimm. Denedim olmayınca erken ama yinede kadın dogumcuya gittim. Doktor hpv istedi. Ilk kez alttan muayene oldum. Ayri ca test yapılırken spektrum can yakmadı ama eve gelince sizi başladı. Şimdi de vulva da fena ağrı var. Muayenede tahriş olmuş olabilir mi.

herşey normaldi ta ki bu yazdıklarınızı okuyuncaya kadar. nasıl heyecanlandım okurken. üzüldüm de negatif çıkan arkadaşlara. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. benim adet yarın son. ov testi almadım çünkü yumurtladığım aylarda şiddeli ağrım olur anlarım. işlerimde oldukça yoğun hafta sonu çalışmalar başlar artık. gönül ister ki listede ki bütün arkadaşları hamiş görelim. hakkımızda hayırlısı

Back