- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Canim hamile ola bilirmisin? Burda okudum bende adete yakin cikan pozitiflik gebelikten olur diyeAy kız ben adet olmadım daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hamile ola bilirmisin? Burda okudum bende adete yakin cikan pozitiflik gebelikten olur diyeAy kız ben adet olmadım daha
Ovülasyondamı pozitif olunca adetten önce adete 2 gün varCanim hamile ola bilirmisin? Burda okudum bende adete yakin cikan pozitiflik gebelikten olur diye
Umutlanma yinede oyle yaziyo bu sitede buyuk bi topik var bulursan orayi arastirOvülasyondamı pozitif olunca adetten önce adete 2 gün var
Ekliyorum canim. İnsallah hepimizin olurBenimde bat 16 Ekim hemde evleneli bir buçuk yıl oluyor inşallah bu ay olur bebişimiz.
Bekleyelim bakalim :)benimde bat 5 ekim. bizde 10 aydır bekliyoruz. beraber bekleyelim:)
1.sayfaya gir canim orda en basta paylastim diledigin zaman ordan takip ede bilirsin.@GaSeLLe cnm listeye nerden bakabiliyoruz.yada sen mi paylasiyorsun ara ara.
Yaaa hayirlisi olsun cnm.demekki cok stres yapiyosun kendine.Malesef negatif sokturucu verdi dr ama yine olmazsan gel dedi büyük bir sorunun yok ama gecikmesi de anormal dedi sinir stres olabilirmis
Gecmis olsun canim. Hayirlisi allahtanMalesef negatif sokturucu verdi dr ama yine olmazsan gel dedi büyük bir sorunun yok ama gecikmesi de anormal dedi sinir stres olabilirmis
Ay hiç sorma Bide her test sonrası ayrı üzüntüönümüzdeki her aya ertelenmiş olabilir , ekim kasım ......
sebepsiz kalamıyoruz
Senin adet noldu canimKIZLAR SLM
ya ne olur üzmeyin kendinizi vücudunuzu tanıyın
ona göre hareket edin hep herseyin bir tedavisi var elbet
herseyin bir careside var
olur canınızı sıkmayın
Aynen oyle sonu gelmiyorönümüzdeki her aya ertelenmiş olabilir , ekim kasım ......
sebepsiz kalamıyoruz
Bende 10 aydir bekliyorumbenimde bat 5 ekim. bizde 10 aydır bekliyoruz. beraber bekleyelim:)
Evet ilginçki adet günümde oldu 3. Gün kesildi inan gebelik testi bile yapmadım o gün yapacaktım kesilince şüphelenip yaptm çıktı:)onemorecupeofcoffee canim sana bi sorum var. Senin adet sandigin kanama tam beklenen gunde mi geldi ??? Benim tam bekledigim gunde basladi ama cook az normal ikinci ve ucuncu gunu yogun olurdu bugun ucuncu gun bitti nerdeyse