- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Benim 9 u:)Senin bat ne zamandi cnm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 9 u:)Senin bat ne zamandi cnm.
15en gec 16 ekim canimSenin bat ne zamandi cnm.
Hadi bakalım yakında ogrenirizBendede hep cift cizgi cikiyor anlamadim nezaman yaparsam silik 2.cizgi hep oluyor. Adete yakin cikan cizgi gebelikten diye okudum bu sitede ama bende hep cift cikmasina bakilirsa o teste guvenilmez
Sanki 15-16.gunler koyu gibi. Bende daha yakalayamadim koyu cifti hep silik![]()
sonunda ekledim galiba. hep aynı çıkıyor ovülasyon testi. ikinci testi hep silik. doğru mu yanlış mı bilmedim. birazdan bugunkini yapıcam
S
Sanki 15-16.gunler koyu gibi. Bende daha yakalayamadim koyu cifti hep silik![]()
Ekledim canim amin artik adet goresim yok@GaSeLLe canim benide eklermisin bat 23 ekim insallah gelmez bu son ayim olsun
Benim 12. Gunum yine silik cikti acaba testlerdemi bisi var iki gune catlayacaksa simdiden koyulasmasi gerek. Sen en iyisi testi bosver gunasiri denemelere devam et. Eger adet olursan bir ay yumurta takibi yaptir en garantisiwalla ben bu testlerdende kendimdende hiç birşey anlamadım. 10 yıldır 28günde bir olan reglim son 6ayda 30-31-33 günde bir olmaya başladı. yumurtlama zamanımı falan hiç takip edemiyorum. ortalama 30 desem pazartesi yumutlamış olmam lazım. ama testim bence hep aynı çıkıyor. az evvel bugunkini yaptım oda aynı çıktı. sanırım ben bu işi beceremiyorum![]()
22 ekim canim :)bat ne zaman ?
Hepsi ekime bekliyo bati canim olursa ekimde olur anca. İnsallah guzel haberler alirizBebisleri bekliyoruz insallah gelsinler hemen insallah...
Benimde bat 3 ekim. adet olursam ilk tüp bebek tedavime başlicammmm
Tüplerim tıkalıydı ameliyat oldum nisan ayındaBundan önce herhangi bi tedavi denediniz mi?
Tüplerim tıkalıydı ameliyat oldum nisan ayında
Eşimle bebek olayına karar verip korunmayı bırakır bırakmaz doktora gittim standart kontroller için hani kist falan varmı diye. Gebelik istiyorum diyince ve muayenede bir sorun görünmeyince yumurta takibine başkadı doktor 2-3 ay yumurta takibi yapıldı olmayınca rahim filmi istedi çekildim ve tüplerin ikiside tıkalı cıktı 4 nisanda ameliyat oldum bi tanesi açıldı bir tanesi açılamadı. İlaçlarımın bitmesi toparlanmam haziranı buldu haziranda klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum temmuzda olmadı. Ağustosta ara verdim tatile falan gittim. Bayramdan sonra ilk tüp bebek için doktora gittim 2 tane kist görüldü. Yasmin verdi doktor oda bitmek üzere bat 3 ekim bi aksilik olmazsa 4 ekimde randevum var. Benim hikayem böyle :)bebek için doğal yollardan hamile kalamadığınız için hangi doktora gittiniz önce nasıl yönlendirdiler
Canim bi rahim filmini ozelmi devletmi cekti ucret nedir?Eşimle bebek olayına karar verip korunmayı bırakır bırakmaz doktora gittim standart kontroller için hani kist falan varmı diye. Gebelik istiyorum diyince ve muayenede bir sorun görünmeyince yumurta takibine başkadı doktor 2-3 ay yumurta takibi yapıldı olmayınca rahim filmi istedi çekildim ve tüplerin ikiside tıkalı cıktı 4 nisanda ameliyat oldum bi tanesi açıldı bir tanesi açılamadı. İlaçlarımın bitmesi toparlanmam haziranı buldu haziranda klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum temmuzda olmadı. Ağustosta ara verdim tatile falan gittim. Bayramdan sonra ilk tüp bebek için doktora gittim 2 tane kist görüldü. Yasmin verdi doktor oda bitmek üzere bat 3 ekim bi aksilik olmazsa 4 ekimde randevum var. Benim hikayem böyle :)
Inşallah canım :)benim daha ilk canım ya sen ne güzel bir kere tatmışsın o duyguyu inş isteyen herkese bana da nasip olur :)