Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onemorecupeofcoffee onemorecupeofcoffee canim sana bi sorum var. Senin adet sandigin kanama tam beklenen gunde mi geldi ??? Benim tam bekledigim gunde basladi ama cook az normal ikinci ve ucuncu gunu yogun olurdu bugun ucuncu gun bitti nerdeyse
Kanda baktırmadınmı?
onemorecupeofcoffee onemorecupeofcoffee canim sana bi sorum var. Senin adet sandigin kanama tam beklenen gunde mi geldi ??? Benim tam bekledigim gunde basladi ama cook az normal ikinci ve ucuncu gunu yogun olurdu bugun ucuncu gun bitti nerdeyse

Ben eşime keçi boynuzu özü aldım adet bitsin baslatcam icirmeye kendime de bitki cayimi alsam bilemedim karanfil birebirmis nette okudum aktarda dedi ama onun kokusu fena baş ağrısı yapıyor bende o yüzden bu ay eşimin üstünde denemeye karar verdim keçi boyunuzu fayda etmezse bakalım yeni araştırmalar yapmak lazım:KK39::KK36: bide benim istek problemine çözüm bulmak lazım :oops:

Canm incir kürü yapın ve keçi boynuzunu eşinize içirin mutlaka faydasını görürsünüz dua edin
Valla yarın hormon testi yaptırcam adetimin 3.günü. adet bitimi şu eebru destanin kürüne baslicam süt maydonz yapip hamike kalmayani okumadim olmazsa yine ebru destan bidahaki adette 2 ay caylarına baslicam yumurta takibi yaptircam artik umarim olur

Valla yarın hormon testi yaptırcam adetimin 3.günü. adet bitimi şu eebru destanin kürüne baslicam süt maydonz yapip hamike kalmayani okumadim olmazsa yine ebru destan bidahaki adette 2 ay caylarına baslicam yumurta takibi yaptircam artik umarim olur
Maydanoz detoks etkisi yapar düşüğe bile sebep olabilir ama sağlıklı mı sence ?

Maydanoz detoks etkisi yapar düşüğe bile sebep olabilir ama sağlıklı mı sence ?
Bunu adetin bittigi gün yapıyorsun ve 1-2 gün sonrası bi kez daha kaynatıyosun buharına çömüyorsun 10-15 dk okadar belinede bisi sariyosun üşütmemek ve buhar kacmasin diye icindeki iltihapları akıtıyomıs

Yani ovu baslamadan yapman gerekiyor düşük olmamasi icin o sürece hazirlanmadan öncesi bu kür

Bunu adetin bittigi gün yapıyorsun ve 1-2 gün sonrası bi kez daha kaynatıyosun buharına çömüyorsun 10-15 dk okadar belinede bisi sariyosun üşütmemek ve buhar kacmasin diye icindeki iltihapları akıtıyomıs
Ya hayır böyle şeyler yapma çok korkunç hele rahime direk temas benm bir teyzem öyle kısır kaldı bitkili buhar banyosu yüzünden yapmayın lütfen :(

Ya hayır böyle şeyler yapma çok korkunç hele rahime direk temas benm bir teyzem öyle kısır kaldı bitkili buhar banyosu yüzünden yapmayın lütfen :KK43:
Cok yapan var hatta o gün tvde bile izledim
Direk ateş gibi suya eğilmiceksin tabi ilk o sıcagi aticak buhari kalcak bide direk üstüne degilki popo havada kalcak sekilde temas olmadan suyla maydonzn sistite iyi geldigini okumustım bu kürün yani sırf bebek icin de degil

Cok yapan var hatta o gün tvde bile izledim
Direk ateş gibi suya eğilmiceksin tabi ilk o sıcagi aticak buhari kalcak bide direk üstüne degilki popo havada kalcak sekilde temas olmadan suyla maydonzn sistite iyi geldigini okumustım bu kürün yani sırf bebek icin de degil
Kısmet inşallah iyi olur

Kizlar ovu testi yapiyorum ustteki dun aksamki alttaki az once yaptigim yaklasmismiki yumurtlamam fark varmi sizce

Eklentiler

• 1506440395791-656962893.jpg
    1506440395791-656962893.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 169
Evet ilginçki adet günümde oldu 3. Gün kesildi inan gebelik testi bile yapmadım o gün yapacaktım kesilince şüphelenip yaptm çıktı:)
Benimde tam gunumde geldigi icin test falan yapmadim ama yarin sabah bi test yapip sogan suyuna baslayacam benim umudum yok kistten oldu sanirim bu ay hic gelmedi ama kur yaparken icim rahat olsun..

Back