Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı inşallah pozitif çıkarKizlaaarrr birazdan sonucu ogreniceeemmm![]()
yok yaa oldum hatta yazdım gözünden kaçtı sanırımAaa listede eylul yaziyo sen ses etmeyince bende adet olmadin sandim :)
bat ne zaman ?Bende 10 aydir bekliyorum![]()
benim daha ilk canım ya sen ne güzel bir kere tatmışsın o duyguyu inş isteyen herkese bana da nasip olur :)Benimde 10 ay oldu canım senin ilk bebeğim mı ben 2. Istiyorum :)
İlahi guldurdun beniyok yaa oldum hatta yazdım gözünden kaçtı sanırım
20 eylülde oldum
ekimi sabırlzlıkla bekleyecegm
zaten umudum yoktu ödevi eksik yaptık biz yaaa
tam manasıyla yapmadık
bu ay cok dikkatli calısacgm ama su eşim beni hasta ediyor
dün baslamamız lazımdı oturdu mac izledi o gelene kadr ben uyudum
sabah bir snirle kaltım alarma dürttüm onu
kalk uyan dedim begendinmi yaptıgını
mac mac al sana mac dedim
benim bir sistemim var onu niye bozuyorsun hani herseye dikkat edecektik dedim
senin maçın mı önemli bizim evladımız mı dedim
benim uyku düzenim rahatlıgım önemli hangi saat istersem o saatte olucak
bu iş çocuk oyuncagı değil dedim
baygı bişey daha ekledim bir trip attım bir hısımla nasıl giyindim cıktım bilmiyorm
sabah cıkıncada servise binerken msj attım
allah askına bari üşütme kendine iyi bak bana saglam lazımsın diye
gider soguk hava sabahları esiyor artık dus alır hastalanır nezle olur süklüm sklüm gezer yaa
al basına bela bu hafta önemli yahu yemene içmene saglıgınıa uyku düzenine dikkat edecen arkadas
ben mi ögretecem sana bu yastan sonra
gece 12 olmus cocugu yatırıyor daha uyumamaıs mac hakla izleniyor ısık yanıyor gelecek yataga hayyyy yavrum hay
Sabret daha erken gec dollenme falan filan hepsini hesaba kat. Sana diyorum ama ben kac gun onceden yapicam kimbilir :)Kizlar gunaydin bata 5 gun var.sabah bi test yapayim dedim ama sonuc negatif![]()
Saol cnm insallah gec dollenmedir.sabirsizlik diz boyu maalesef.hayirlisi olsun hakkimizda.Sabret daha erken gec dollenme falan filan hepsini hesaba kat. Sana diyorum ama ben kac gun onceden yapicam kimbilir :)
Sonucun çıktımı canm?Aynıyız 7 gün var bugün kan verdim yarın alıcam sonucu evet çıkar yani
Dimi ya çok pişman oldm ama bi ümitsizliğede kapıldım yani ne düşüneceğimi bilmiyorumkızlar adete daha varken neden kan veriyorsunz
çok erken dayanmaya calısın
hatalı sonuc cıkar dahada yıpranırsınz
COKKK ZOR BİR SÜREÇ BİLİYORUMDimi ya çok pişman oldm ama bi ümitsizliğede kapıldım yani ne düşüneceğimi bilmiyorum
Amin canım benimCOKKK ZOR BİR SÜREÇ BİLİYORUM
ama size tavsiyem dayanın yaptırmayın
önce idrar sonra kan daha iyi sıralama
birde bebeği ben sunu anladım istemediğinz dönem yani
tam hazır hissedilmeyen dönemde yapmak mantıklı denemelere bu dönem baslanınca süreç kolay akıyor kafa rahat olur süreç hızlı ve sabırlı ilerliyor akısına bırakıldıgı için
tam hazır hissedilen dönemde insan tüm yogunlugu bebek üzerine vriyor akıl fikir ve vücuttaki tüm hücreler olucakmı tutucakmı hamilemiyim gibi seylere yoruyor
yani çok zor süreç
allah yardım etsin hepimize
Bendede hep cift cizgi cikiyor anlamadim nezaman yaparsam silik 2.cizgi hep oluyor. Adete yakin cikan cizgi gebelikten diye okudum bu sitede ama bende hep cift cikmasina bakilirsa o teste guvenilmezMerhaba kızlar ayın 22 si yumurtlama gunumdu ovulasyon testi ile takip ediyorum.. 6 gun gecti hala test silik çift çizgi cikiyo daha önce kullanan var mı? 19 dan 27 sine kadar çift çizgi çıkması normal mi? Normal zamanda tek çizgi cikiyodu
Senin bat ne zamandi cnm.Bendede hep cift cizgi cikiyor anlamadim nezaman yaparsam silik 2.cizgi hep oluyor. Adete yakin cikan cizgi gebelikten diye okudum bu sitede ama bende hep cift cikmasina bakilirsa o teste guvenilmez