- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Hadi hayirlisiBen birazdan idrar testi yapacağım tekrar dayanamayıp içimde hiç heyecan yok öylesine yapacağım inşallah vardır dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisiBen birazdan idrar testi yapacağım tekrar dayanamayıp içimde hiç heyecan yok öylesine yapacağım inşallah vardır dua edin
Erken gebelik testleri bile 6gun oncesini gosteriyorsa kanda hayli hayli cikar ama gec dollenme vs olduysa cikmayada bilir
Moralini bozma hemen cnm.bata kac gun var.belki gec dollenmedir.kirmizilari gormeden uzulmek yok.Yaptım negatif çıktı yarın doktoruma gideceğim
Canım bat 19 eylüldüMoralini bozma hemen cnm.bata kac gun var.belki gec dollenmedir.kirmizilari gormeden uzulmek yok.
Eee neden cikmiyo ki ozaman hayret.kirmizilarida gormedin cok ilgincmis cnm.Canım bat 19 eylüldü
Aynen yarın dr a gidecegimEee neden cikmiyo ki ozaman hayret.kirmizilarida gormedin cok ilgincmis cnm.
maleseeef evetOldu mu
ne güzel yaaa darısı basımıza benim baya adetEvet kanamam oldu bende regl oldum sandm , ama gebeymişim 3. Gün yaptm testi kesilince çünkü normalde ben 2 . Günden itibaren acayip kanamam olur bunda az az oldu, kesildi tabi düşük tehlikesiydi ama çok şükür benm oldu yavrum :)
benimde bat 5 ekim. bizde 10 aydır bekliyoruz. beraber bekleyelim:)Merhabalar benim de bat 5 ekim ve 6 aydır çalışıyoruz insallah bu ay guzel haber alırız
Benimde 10 ay oldu canım senin ilk bebeğim mı ben 2. Istiyorum :)benimde bat 5 ekim. bizde 10 aydır bekliyoruz. beraber bekleyelim:)
Cnm insallah guzel haberler alirisin.cnm hemen ultrasanda gorunmuyo zaten.umudunu kaybetme insallah vardir.Kızlar dr a geldim gecikmiş bayağı ultrasonda bisey yok dedi başlangıç olabilir dedi her ihtimale karşı kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar inşallah olur ama umudum yok pek![]()
Test yapmıs mıydın canımKızlar dr a geldim gecikmiş bayağı ultrasonda bisey yok dedi başlangıç olabilir dedi her ihtimale karşı kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar inşallah olur ama umudum yok pek![]()
Kacinci gunun canim?Kızlar simdi yumurtlama varmı bende
İnsallah guzel haberler verirsinKızlar dr a geldim gecikmiş bayağı ultrasonda bisey yok dedi başlangıç olabilir dedi her ihtimale karşı kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar inşallah olur ama umudum yok pek![]()
Ay kız ben adet olmadım dahaKacinci gunun canim?