Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur inşallah daha yasimjz musait buarada aynı yastayiz 17 yaşında evlendim ben 15 yaşında nisanlandim 2 sene nişanlı kladim 17 de evlendim sen
Bende 16dâ evlendim kuzum. Erkenciyiz baya fazla nisanli kalmadim ben. Yasimiz musait İnsallah olur bakalim. Senin bat baya uzak oh stres yok. Benimki 10-11kasima gelir gibi eski adetimi baz alirsam 14kasim ama gecen ay yumurtlamadan sonra 13. Gun adet olmustum gene erken gelirse haftaya adet olacagim sanirim

Bende 16dâ evlendim kuzum. Erkenciyiz baya fazla nisanli kalmadim ben. Yasimiz musait İnsallah olur bakalim. Senin bat baya uzak oh stres yok. Benimki 10-11kasima gelir gibi eski adetimi baz alirsam 14kasim ama gecen ay yumurtlamadan sonra 13. Gun adet olmustum gene erken gelirse haftaya adet olacagim sanirim
Kız bekle bekle gelmezki bat keşke benimde kaşık oraları olsa sonuuuuuu resmen ya

Miniimalistt Miniimalistt agrilarin bittimi tamamen? Benim bugun yine basladi yumurtlamadan once kasikta doluluk hissi olurya hani cok gaz varmista sis gibi yada bir yara varda sizliyir gibi surdu gitti buaksamda. Akintimda cok usg ye girmesem hala denerdim herhalde simdi meraktan bi test yapasim var da kopkoyu cikarsa iyice kafam karisir

Evet tam ucundan yakalamissin kasimi:-)
Aynen canm ya tam 20 gün gecikme ile geldi adetim ya baya kanamam var bugun hastaneye gidip gelene kadar oldum oldum dirildim valla rezil olcam diye kasim 29 bekleki gelsin gel tezkere gelllll :eek::bicak::anneadayı: birgün bu emojiyi koycam o güzel haberi yazıcam yasasimnnnnnnnnnn Bendeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmm mmmmm çok şükür Rabbime eee diye inşallah :110::KK43:

H.b elmirammm nasılsın kuzum
İyiyim canım benim iyiki geldin merak etmiştim çok sevindim görünce:) Aynı devam tatlım yumurtalarla günümüz geçiyor işte:)))

Aynen canm rabbim bilir iyisini hakkımızda hayirlisini bende bitane istiyorum aslında hedefim 4 benjm yada 5 çünkü ben annemden babamdan tekim hiç kardeşlik nedir bilmem kalabalık ailede bayılırım isterim çocuklarım çok kardeşi olsun
Aslında bana görede en güzeli 2 kız 2 erkek her çocuğun teyzesi dayıdı amcası halası oluyor hemde birbirlerine destek ama yaş 35 yolun yarısı3e bile geçde istiyorum işte:)siz epey erkencisiniz kızlar gaselle ile ikiniz maşallah:) bende 20 yaşımda evlendim ama10 sene bekleyinxe bebişler küçük o zaman hemen olsaydı arks arkaya4lerdim :))

Aynen canm ya tam 20 gün gecikme ile geldi adetim ya baya kanamam var bugun hastaneye gidip gelene kadar oldum oldum dirildim valla rezil olcam diye kasim 29 bekleki gelsin gel tezkere gelllll :eek::bicak::anneadayı: birgün bu emojiyi koycam o güzel haberi yazıcam yasasimnnnnnnnnnn Bendeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmm mmmmm çok şükür Rabbime eee diye inşallah :110::KK43:
İnsallah hepimize nasip olur

Ya kızlar benim başım lanet bir enfeksiyonla belada ya ne yapacağım bilmiyorum. 4 aylık evliyim. 30 yaşındayım. ilk gecede hamile kalırım dediydim amma olmadı. 2. aydan beri eşimde bir sarı akıntı var. doktora gittik bel soğukluğundan şüphe etti. tahlil yapmadı. direk ilaç verdi ikimize de. neyse kullandık yine aynı şey başladı. sonra yine gittik doktora. yine ilaç ancak bu sefer tahlil yapıldı ve bel soğukluğu ikimzde de çıkmadı. sadece eşime antibiyotuk verdi. arkadaş daha geçen hafta yine başladı bu sefer doktora gittik ama enfeksiyon hastalıklarına başvurduk. oda dedi bel soğukluğu. ya tahlillerde bisey yok. bulgulara göre tanı koyuyor ikimize de ilaç verdi. bir hafta ilişki yasak. benimde tam da bugün yumurtalama günüm. hissediyorum ve akıntım yoğun. ama gel görrki ilaçlarım yarın bitiyor. ilişki yasağı da yarın akşama kalkıyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. bilen varsa bana bir akıl versin ya.. çok uzun yazdım hakkınızı helal edin.

ha bu arada geçen ay doktora gittiğimde ultrasonda sadece 27 mm folikul kisti vardı. onun dışında herşey normal dedi. sanırım oda kistleşti ve ben yumurtlayamadım. hormonlara da baktıramadım daha.

İyiyim canım benim iyiki geldin merak etmiştim çok sevindim görünce:) Aynı devam tatlım yumurtalarla günümüz geçiyor işte:)))

Aslında bana görede en güzeli 2 kız 2 erkek her çocuğun teyzesi dayıdı amcası halası oluyor hemde birbirlerine destek ama yaş 35 yolun yarısı3e bile geçde istiyorum işte:)siz epey erkencisiniz kızlar gaselle ile ikiniz maşallah:) bende 20 yaşımda evlendim ama10 sene bekleyinxe bebişler küçük o zaman hemen olsaydı arks arkaya4lerdim :))
Bi baktın mucoze ikiz oldu inşallah rabbim gönlüne göre versin gerçekten kalabalık Aile çok güzel ya hiç sorma baya erken davrandik biz ;) bende özledim Kuzummm yaaa bu ay benim yumurtlar doktor takibinde insallah bu ay Son olur ya sizin içinde dilerim

Ya kızlar benim başım lanet bir enfeksiyonla belada ya ne yapacağım bilmiyorum. 4 aylık evliyim. 30 yaşındayım. ilk gecede hamile kalırım dediydim amma olmadı. 2. aydan beri eşimde bir sarı akıntı var. doktora gittik bel soğukluğundan şüphe etti. tahlil yapmadı. direk ilaç verdi ikimize de. neyse kullandık yine aynı şey başladı. sonra yine gittik doktora. yine ilaç ancak bu sefer tahlil yapıldı ve bel soğukluğu ikimzde de çıkmadı. sadece eşime antibiyotuk verdi. arkadaş daha geçen hafta yine başladı bu sefer doktora gittik ama enfeksiyon hastalıklarına başvurduk. oda dedi bel soğukluğu. ya tahlillerde bisey yok. bulgulara göre tanı koyuyor ikimize de ilaç verdi. bir hafta ilişki yasak. benimde tam da bugün yumurtalama günüm. hissediyorum ve akıntım yoğun. ama gel görrki ilaçlarım yarın bitiyor. ilişki yasağı da yarın akşama kalkıyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. bilen varsa bana bir akıl versin ya.. çok uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Sen doktoru dinlemesende denemelere baslasanmikio_O ilaclar zarar verir diyemi yasak yoksa iliskiye girmenizmi yasak? Ayrica o volum olayi su enfeksiyondan ola bilirmi sordunmu doktora

Sen doktoru dinlemesende denemelere baslasanmikio_O ilaclar zarar verir diyemi yasak yoksa iliskiye girmenizmi yasak? Ayrica o volum olayi su enfeksiyondan ola bilirmi sordunmu doktora
yok onu sormadım. onu sormaya kalktım burası kadın doğum hastanesi biz burda enfeksiyona bakmıyoruz dedi. spermde enfeksiyonun kesinlikle yok dedi sadece. ya denesem de enfeksiyon varsa ve hamile kalırsam, çocuk doğduğunda kör olarak doğabiliyor. ya da ölü doğabiliyor. kafayı yiyeceğim ya. biri bel soğukluğu diyor biri değil diyor. ne yapacağımı şaşırdım. üniversite hastanesine gideceğim eğer yine geçmezse bu lanet akıntı.

selam kızlar eşim varikosel oldugunu öğrendik 5 ekimde ameliyat oldu ilişki yasagı iki haftaydı bat 11 kasım ümidim olmasa da insan bu halde dahi ümit ediyor daha ilk denemede :(

selam kızlar eşim varikosel oldugunu öğrendik 5 ekimde ameliyat oldu ilişki yasagı iki haftaydı bat 11 kasım ümidim olmasa da insan bu halde dahi ümit ediyor daha ilk denemede :KK43:
Benim yakın arkadasimin eside 2013 yılında varikosel ameliyatı oldu ameliyattan 2 ay sonra eşi hamile kaldı darısı size inşallah ne işte calisyir esin ona göre birsey diycemde

Back