Geldi geldi@GaSeLLe eskigünlere ne oldu canım biriyle karıştırılıp banlanmış gibi birşeyler okudum
Benim 24ündeydi gün aşırı değerlendirmedim her gün çalıştıkGünaydın kızlar:) Bu sabahki testimde silik çıktı bu durumda 14.gün sabah ile 15. gün sabah arasında koyu olan teste göre yumurtam çatlamış 14 ve 15 değerlendirildi gerisini Allah bilir beklemeye başladık bakalım hayırlısıyla:)) Bu arada kasık ağrım bitti ordanda anladım çatladığını olmayan şeyler oluyor ağrı falan:)
Yarın doktor yolları gözüktü bana yine. Bakalım ne diyecek ne verecek. Valla muayene olmak ne zor geliyordu bana şimdi doktor demeden çatala gidiyorum:)) adetken bile muayene oluyoruz artık. Çaresizlik neler yaptırıyorİnsallah hayra elamettir bunlar :)
Canisi ii gelmemmi hicGeldi geldiIncitanesi35 :))
Gunaydin canim. Evet benimde buay catlarken agrim olmamisti ama dun tumgun kasiklarim agrimisti bugun hepsi bitti. Artik bekleme faslina gectik :) guzel haberler aliriz insallahGünaydın kızlar:) Bu sabahki testimde silik çıktı bu durumda 14.gün sabah ile 15. gün sabah arasında koyu olan teste göre yumurtam çatlamış 14 ve 15 değerlendirildi gerisini Allah bilir beklemeye başladık bakalım hayırlısıyla:)) Bu arada kasık ağrım bitti ordanda anladım çatladığını olmayan şeyler oluyor ağrı falan:)
Bir uye vardi canim herkesle samimi olmus sonunda erkek cikmis :) atildi siteden. Eski gunlerde yeni rumuz aldi incitanesi35 diye millet erkek uyenin geri geldigini sanmis yeni uyeligi gorunce. Neden oyle hisse kapildilar anlamadim ama.@GaSeLLe eskigünlere ne oldu canım biriyle karıştırılıp banlanmış gibi birşeyler okudum
Hayirlisiyla git bakalim ne dicek.dun benide elledi en sevmedigim o plastik bisi var sokup vagina girisini aciyor ya acayip canimi yakiyor o alet. Birde alttan usg aletini soktu oda oldum olasi hep bel agrisi yapiyor bende. Dun tum gun belim agridi durdu. Hormon tahlili icinmi gidiyorsun sen yarin?Yarın doktor yolları gözüktü bana yine. Bakalım ne diyecek ne verecek. Valla muayene olmak ne zor geliyordu bana şimdi doktor demeden çatala gidiyorum:)) adetken bile muayene oluyoruz artık. Çaresizlik neler yaptırıyor
Kuzum doktordayim şimdi ayın 10 unda çağırdı yine yumurtlama takibi için bu gittiğim doktorun tedavisi çok değişik ve guzel.olacak canm eve gidiyorum simdiBir uye vardi canim herkesle samimi olmus sonunda erkek cikmis :) atildi siteden. Eski gunlerde yeni rumuz aldi incitanesi35 diye millet erkek uyenin geri geldigini sanmis yeni uyeligi gorunce. Neden oyle hisse kapildilar anlamadim ama.
Yok canım ya. Hormon tahlillerimiz yapıldı bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Heralde klomen verecek yineHayirlisiyla git bakalim ne dicek.dun benide elledi en sevmedigim o plastik bisi var sokup vagina girisini aciyor ya acayip canimi yakiyor o alet. Birde alttan usg aletini soktu oda oldum olasi hep bel agrisi yapiyor bende. Dun tum gun belim agridi durdu. Hormon tahlili icinmi gidiyorsun sen yarin?
Niyeki cnm hayirdirHiç keyfim yok moralim sıffır sıffır sıffır
Niyeki cnm hayirdir
Canım sen daha yeni evli değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum:) öyle olsun ya da olmasın üzme kendini varsa vardır yoksa yok. Bunu değiştiremiyoruz. Keşke bizim elimizde olsa. Ben de aylar aylar geçti aynı durumdayım.
Canım sen daha yeni evli değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum:) öyle olsun ya da olmasın üzme kendini varsa vardır yoksa yok. Bunu değiştiremiyoruz. Keşke bizim elimizde olsa. Ben de aylar aylar geçti aynı durumdayım.
Ben inanıyorum, bu günleri atlatacaksın Allahın izniyle canımBen de aylar aylar geçti aynı durumdayım.
İnsallah canim. Artik gelsin bebislerimizKuzum doktordayim şimdi ayın 10 unda çağırdı yine yumurtlama takibi için bu gittiğim doktorun tedavisi çok değişik ve guzel.olacak canm eve gidiyorum simdi
Buralarda okudum bende klomen yerine femara isteyen cok doktorundan. Femara faha iyiymis dediklerine gore sende sorsana birYok canım ya. Hormon tahlillerimiz yapıldı bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Heralde klomen verecek yine
Ama sen simdiden boyle yaparsan isin zor. Anladigim kadariyla inancli birisin esinde oyle. Adamin ne sucu var canim degermi ilk aylardan onunda kalbini kirmaya. Boylr uzuntu yaparsan olacagi varsada stresten olmaz. Topla kendini kaldiki test icin cok erken davrandin 7kasima daha bir hafta var. Birde kucuk bir tavsiye kendini asla dinleme yeni evlisin evinle ilgilen degisik tarifler dene kitap oku zaten cicim aylari denemeler fazladir rabbim yazdiysa olacak gunu vakti var sadece. 6senedir korunmadigim halde olmadi en sonunda oldu kendi kendine kim derdi olacak geldi 6ayina o saatten sonra kaybedeceksin deseler inanmazdim genelde ilk aylarda olur ya kayiplar sonuc kaybettim koskoca bebegi anca toparlaniyorum napalim kuzum nasipten oteye gidilmiyor.Hiç umudum kalmadı bu aya, çok stres yaptım özellikle bugün eşime kötü bağırdım, sıkıldım artık canım
Geçmiş olsun canım.Sıkıntım o değil canım ya çok kötü ağrılarım var daha önce hiç yaşamadım yani, haliyle eşime yansıtıyorum bu da canımı sıkıyor. Hastaneye gidelim diyor ona da yok diyorum. O kadar aksi bi kadınım işte :) Yoksa daha yolun başındayız hayırlısı neyse o olsun, Allahın takdirine kalmış bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?