Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün doktora sordum eşimde sperm testi verse olurmu gerek yok zaten çocuğunuz olmuş pek bir sorun olacağını sanmıyorum dedi

Belli değil bu ay canm versede klimen vermez galiba önce yumurtaların nasıl ne boyuta geliyorlar takip etcem dedi

Ne biliyim öyle görünce oğlumu tutamadım kendimi çok kötü oldum bazılarını taniyamayinca kahroldum orası öyle bunada bin sukur rabbim dermansiz dert vermesin kuzum

Hiç sorma canisi ya bende dedim ben çok stres oluyorm hatta ilişki anında bile stresliyim dedjm yapmayacaksin dedi sakin olacaksın dedi P pinkglove
Valla stres yapmasak keşke ama olmuyor maalesef. Çok duyuyorum kafaya takmayı bırakıp umudunu kesince insanlar kendiliğinden hamile kalıyormuş. O derece etkiliyor yani stres keşke yapmasak..

Valla stres yapmasak keşke ama olmuyor maalesef. Çok duyuyorum kafaya takmayı bırakıp umudunu kesince insanlar kendiliğinden hamile kalıyormuş. O derece etkiliyor yani stres keşke yapmasak..
Ben bu ay yapmicam stressiz bisekilde kontrilollerimi olcam iliskı anindada stres yapmicam insalla bu ay basaririz ya

Kızlar
Yumurtlama dönemim başlamak üzere ama ben şehir dışındayım esimde yok yanımda bide üstüne hasta oldum napcam ben bu ayda fos

Kızlar
Yumurtlama dönemim başlamak üzere ama ben şehir dışındayım esimde yok yanımda bide üstüne hasta oldum napcam ben bu ayda fos
Niye kuzum Nerdesin ki esin nerdee grip mi oldun yoksa geldimi üstüste gelir

Niye kuzum Nerdesin ki esin nerdee grip mi oldun yoksa geldimi üstüste gelir
Annemlerin yanına geldim kuzum grip olmussum bide ilaç içiyorum ama ne fayda antibiyotik almak istemiyorum ama iki gündür çok kotuyum bide ewimi özledim ya insan ewinden başka yerde rahat edemiyor inşallah cumaya ewime geçmiş olurum ve daha yumurtlamam olmaz eşime kavuşunca olur inşallah:)

İnşallah canm ya rabbim gönlüne göre versin adetin biteli nekadar oldu

Cumartesi bitti canım inşallah Rabbim versin artık bi an önce sağlıklı sıhhatli özledim cennet kokusunu :)
İnşallah kuzum rabbim mahrum etmesn bende özledim her ne kdar 2 tane varsa da insan duramiyo sanki yokmuş gibi rabbim dysun sesimizi canisi ya erkenden donersin insalalh evine önümüzdeki ay mucizen olur inşallah

Amin. Neguzel hemen dayamamis ilaci bir git bakalim ne durumdasin ona gore olmazsa artik hapa gecersin.
Kızlar
Gecmis olsun benimdr yumurtlamam yeni bitti grip gelsemmi gelmesemmi diye dusunuyor. Hapta alamam artik adet olana kadar beklerim. Adetin nezaman bitti evine nezaman gidiceksin belki yetisirsin
@GaSeLLe canm sen kaç yasindaydin kiz
27 canim
Buarada kızlar kiblemek ne demek ya
'Kotu icerik bildir' demek canim. Birinin mesajini veya kendisini adminlere ispiyonlamak demek :) 2011den beri uyeyim kimseyi ispiyonlamadim daha oncede 3senelik uyesiz takiplerim var anasini aglattim bu sitenin her haltini ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…