İnsallah doktora gerek kalmaz canim. Hersey gununde zamaninda iyidir tabi bekle bakalim ne cikcakAynen oyle canim nasip bu isler, hakkimizda hayirlisi artik bekleyip gorecez.. biraz okudumda erken yumurtlamada iyi birsey degilmis rahim yeterli kalinliga ulasmadigi icin bebek tutunamiyormus falan.. bakayim gelecek ayda boyle olursa bi doktora gitcem artik..
Cok canim ne gec kalmasi tam zamaninda yapmissiniz iste zaten iki gunde bir diyorlaryaŞimdi yaptm cnm eşime yarına da dedim olmaz dedi anca çarşamba sabah yapar inşallah geç kalmiyormdur
Canim bencede cok erken 28 gunde bir oluyorum gecen ayda 12. gunde catlamisti.. insallah degildir diyorum yoksa kacirdik ama agri akinti ovulasyon tum belirtiler oyle diyorCAnım bencede çatlamamış 9. gün çok erken değilmi kaç günde bir oluyor adetin?
İkiside koyu canım olmamış bence olsa silik çıkıyor benim akşam silik çıktı sabah her ihtimale karşı bir test dahayapacağım silikse emin olacağım çatladığından
Hadi inşallah canım:))
Insallah kuzum ya bakayim takipteyim.. ilerleyen gunlerde koyu cikarsa haber veririmİnsallah doktora gerek kalmaz canim. Hersey gununde zamaninda iyidir tabi bekle bakalim ne cikcak
Kizlar size sorayim siz bilirsiniz.. simdi bi arkadas oglunun dogum gunune cagirdi. Bebek gormeye gidememistim. Zaten toplamdada iki kez gorustuk bu ucuncu olacak ama eslerimiz gorusuyor.. sizce ne alinir????
İnşallah cnm benim beraber bekliyeyelim bebislerimizi sen ben @Elmira2017 ucumuzünde bu ay yüzü gulecek inşallah zatn bu ay kalırsam temmuzda doğacak 17 si de benim evlilik yıldönümüm inşallah gelirse eger bana ve eşime en büyük hediye olurSenle iliskilerde ayni valla kalirsak beraber kalacazgec kalmazsin merak etme kuzum gun asiri degerleniyor sizinki
Gunaydin canim. Sen dun benim testleri gormedinmi hala koyu ama yumurtam catlamis. O hormon gunlerce yuksek kalmiyormus ani yukselip iniyormus bi arastir googleden gorursun. Benimkide koyu anlamadim gitti ama en azindan ben artik ultrasona girdim catladigina eminimYa kizlar ben bu testler le kafayı yiycem hala koyu anlamadm belim cok ağrıyo sol tarafim Dada ağrı var anlaamadim
Ya cnm ben ultrason a girmedim ondan tam bilemiom catladi mi çatlamadı mı ınsallah bebis gelir bu ay emeklerimiz boşuna gitmez bu ay gün aşırı denedim tam anlamıyla. Eğer hamile olmazsam dr gidicem diğer ayGunaydin canim. Sen dun benim testleri gormedinmi hala koyu ama yumurtam catlamis. O hormon gunlerce yuksek kalmiyormus ani yukselip iniyormus bi arastir googleden gorursun. Benimkide koyu anlamadim gitti ama en azindan ben artik ultrasona girdim catladigina eminim
Biz uzerimize duseni fazlasiyla yaptik gerisi rabbimin bilrcegi is. Sabirla bekleyelim bakalim ne cikacak sonucu insallah bizimde kasimda yuzumuz guler trk istedigim buYa cnm ben ultrason a girmedim ondan tam bilemiom catladi mi çatlamadı mı ınsallah bebis gelir bu ay emeklerimiz boşuna gitmez bu ay gün aşırı denedim tam anlamıyla. Eğer hamile olmazsam dr gidicem diğer ay
Sabırsızlıkla bekliyoruz tutsun artıkKesin :) insallah bizimkininde tutturacagi zaman gelir :)
İnsallah hayra elamettir bunlar :)Günaydın kızlar, bugün boğaz ağrısı ile uyandım,yağmurda yürüyüp romantizmin dibine vurucam diye,, soğuk aldım herhalde
Diğer ağrılarım da maşaallah son sürat devam ediyor. Dün ağrıdan artık eşime patladım diyebilirim. Sonra kendi kendime ağladım ortada bi neden yokkenkafayı yiyorum sanırsam.
İnsallah canim benimSabırsızlıkla bekliyoruz tutsun artık
"Her Şerde Bir hayır Vardır" rivayetine güvenerek inşaallah diyorum canım :)İnsallah hayra elamettir bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?