Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oyle canim nasip bu isler, hakkimizda hayirlisi artik bekleyip gorecez.. biraz okudumda erken yumurtlamada iyi birsey degilmis rahim yeterli kalinliga ulasmadigi icin bebek tutunamiyormus falan.. bakayim gelecek ayda boyle olursa bi doktora gitcem artik..
İnsallah doktora gerek kalmaz canim. Hersey gununde zamaninda iyidir tabi bekle bakalim ne cikcak

CAnım bencede çatlamamış 9. gün çok erken değilmi kaç günde bir oluyor adetin?

İkiside koyu canım olmamış bence olsa silik çıkıyor benim akşam silik çıktı sabah her ihtimale karşı bir test dahayapacağım silikse emin olacağım çatladığından

Hadi inşallah canım:))
Canim bencede cok erken 28 gunde bir oluyorum gecen ayda 12. gunde catlamisti.. insallah degildir diyorum yoksa kacirdik ama agri akinti ovulasyon tum belirtiler oyle diyor:(

İnsallah doktora gerek kalmaz canim. Hersey gununde zamaninda iyidir tabi bekle bakalim ne cikcak
Insallah kuzum ya bakayim takipteyim.. ilerleyen gunlerde koyu cikarsa haber veririm;) ama gormustum gruplarda boyle erken yumurtlayan degisiksikmis diyordum :KK70:basima geldi sanki zaten altici gun tamamen bitti dusun :mad:

Kizlar size sorayim siz bilirsiniz.. simdi bi arkadas oglunun dogum gunune cagirdi. Bebek gormeye gidememistim. Zaten toplamdada iki kez gorustuk bu ucuncu olacak ama eslerimiz gorusuyor.. sizce ne alinir????

Siliklesmis bile :) hadi inşallah cümleye de bize de nasip olsun
1509407628730835312245.jpg

Kizlar size sorayim siz bilirsiniz.. simdi bi arkadas oglunun dogum gunune cagirdi. Bebek gormeye gidememistim. Zaten toplamdada iki kez gorustuk bu ucuncu olacak ama eslerimiz gorusuyor.. sizce ne alinir????

Doğum günü çocuğu için bir oyuncak hoş olur bence

Senle iliskilerde ayni valla kalirsak beraber kalacaz :-) gec kalmazsin merak etme kuzum gun asiri degerleniyor sizinki
İnşallah cnm benim beraber bekliyeyelim bebislerimizi sen ben @Elmira2017 ucumuzünde bu ay yüzü gulecek inşallah zatn bu ay kalırsam temmuzda doğacak 17 si de benim evlilik yıldönümüm inşallah gelirse eger bana ve eşime en büyük hediye olur

Ya kizlar ben bu testler le kafayı yiycem hala koyu anlamadm belim cok ağrıyo sol tarafim Dada ağrı var anlaamadim

Eklentiler

• 1509424819732.jpg
    1509424819732.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 25
Ya kizlar ben bu testler le kafayı yiycem hala koyu anlamadm belim cok ağrıyo sol tarafim Dada ağrı var anlaamadim
Gunaydin canim. Sen dun benim testleri gormedinmi hala koyu ama yumurtam catlamis. O hormon gunlerce yuksek kalmiyormus ani yukselip iniyormus bi arastir googleden gorursun. Benimkide koyu anlamadim gitti ama en azindan ben artik ultrasona girdim catladigina eminim

Gunaydin canim. Sen dun benim testleri gormedinmi hala koyu ama yumurtam catlamis. O hormon gunlerce yuksek kalmiyormus ani yukselip iniyormus bi arastir googleden gorursun. Benimkide koyu anlamadim gitti ama en azindan ben artik ultrasona girdim catladigina eminim
Ya cnm ben ultrason a girmedim ondan tam bilemiom catladi mi çatlamadı mı ınsallah bebis gelir bu ay emeklerimiz boşuna gitmez bu ay gün aşırı denedim tam anlamıyla. Eğer hamile olmazsam dr gidicem diğer ay

Ya cnm ben ultrason a girmedim ondan tam bilemiom catladi mi çatlamadı mı ınsallah bebis gelir bu ay emeklerimiz boşuna gitmez bu ay gün aşırı denedim tam anlamıyla. Eğer hamile olmazsam dr gidicem diğer ay
Biz uzerimize duseni fazlasiyla yaptik gerisi rabbimin bilrcegi is. Sabirla bekleyelim bakalim ne cikacak sonucu insallah bizimde kasimda yuzumuz guler trk istedigim bu

Gunaydin kizlar umarim hepimiz hamis kalirsiniz ...bu tedavi ilaclari cok zorluo beni catlatma yumurta buyuten beni maffetti bi hafta sonra da catlatma ignesinin sancisini cektim simdide progestan fena yapti olmayan gebelik belirtileri yasiom cok agir hepside ya umarim sizin kullanmaniza gerek kalmaz :kahve:

Günaydın kızlar, bugün boğaz ağrısı ile uyandım,yağmurda yürüyüp romantizmin dibine vurucam diye,, soğuk aldım herhalde :KK43::-)
Diğer ağrılarım da maşaallah son sürat devam ediyor. Dün ağrıdan artık eşime patladım diyebilirim. Sonra kendi kendime ağladım ortada bi neden yokken :KK70: kafayı yiyorum sanırsam. :KK70::KK12:

Günaydın kızlar, bugün boğaz ağrısı ile uyandım,yağmurda yürüyüp romantizmin dibine vurucam diye,, soğuk aldım herhalde :KK43::-)
Diğer ağrılarım da maşaallah son sürat devam ediyor. Dün ağrıdan artık eşime patladım diyebilirim. Sonra kendi kendime ağladım ortada bi neden yokken :KK70: kafayı yiyorum sanırsam. :KK70::KK12:
İnsallah hayra elamettir bunlar :)

Günaydın kızlar:) Bu sabahki testimde silik çıktı bu durumda 14.gün sabah ile 15. gün sabah arasında koyu olan teste göre yumurtam çatlamış 14 ve 15 değerlendirildi gerisini Allah bilir beklemeye başladık bakalım hayırlısıyla:)) Bu arada kasık ağrım bitti ordanda anladım çatladığını olmayan şeyler oluyor ağrı falan:)

Back