Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir cnm uzulmë en azından yumurtan var şükürler olsun Allahim büyük inşallah bu ay hamile kalcaz hepimiz☺
Ay agzin bal yesin. Bazen okadar lux geliyorki hamile kalmak karnimizi gere gere dolasmak :) zamaninda saglikla dogurmak:) bende hepsi yarim yamalak oldugu icin cok lux geliyor.usutmemek icin ayagimda panduf atlet giymeyen ben atlet giyiyorum. Sonra donup ozellikle su dilenenlere vede suriyelilere bakiyorum yerlerde betona otura otura hepsinin kucagi dolu :) demekki hicbirseyle isi yok salacaksin cayira ozaman olacak

Aynen cnm bu ay ilişkiye girince stres yapmiom çok dua ediyorm yavrum olsun Allahim herkse evlat nasip et diye birz rahat olmak lazm galiba insallah olur bu ay

Kizlar dun sabah catlatma ignesi oldum.simdi benden leke geldi normalmi doktor 36 saat sonra bu aksam 8 de iliski onerdi erken catlamis olamaz demi ya :/

H.b kuzum kötüyüm valla sancım çok fszlâ bacaklarima kadar vuruyor sancı belim cok giriyo ya

Senin silik cikmamismiydi testin fln?

Kizlar dun sabah catlatma ignesi oldum.simdi benden leke geldi normalmi doktor 36 saat sonra bu aksam 8 de iliski onerdi erken catlamis olamaz demi ya :/

Yumurtlamada da lekelenme yasayanlar oluyor ama bilemedim canim.Bence erken degildir oyle kaciracak gb

Benim bildigim 24 maksimum 36saat icinde catlama oluyor. Lekede genelde yumurtlama zamani geliyor ama kesin birsey diyemem. İlla 8 ne alakaki ? Millete bir gun onceden iliskiye gir diyorlar spermler zaten 3-5gun arasi yasiyor yumurta catlayinca hazirda beklemis oluyorlar yani.

RanaZ33 Canim bence de esin evdeyse degerlendir aksamida degerlendirirsiniz

Kuzum bende dış gebelik çıktı olilac verdi doktor

Söktürücü olabilir mi canim
Dıs gebelik malesef hemen teshis edilemiyor ve sadece ilacla sonlandirilamiyor
Sen beta hcgni takip ettir yine de

Söktürücü olabilir mi canim
Dıs gebelik malesef hemen teshis edilemiyor ve sadece ilacla sonlandirilamiyor
Sen beta hcgni takip ettir yine de
Bende doktordan pek bişey anlamadım ama adet oldum işte şimdi yoksa kimyasal olabilirmi acaba yani sonuçta öyledir olsa boylede olsa bu ayda hüsran oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…