- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Sagol canm ama canm çok yanıyor ilk defa böyle sancılı oluyo yaHadi gecmis olsun tamam kuzum
Ay agzin bal yesin. Bazen okadar lux geliyorki hamile kalmak karnimizi gere gere dolasmak :) zamaninda saglikla dogurmak:) bende hepsi yarim yamalak oldugu icin cok lux geliyor.usutmemek icin ayagimda panduf atlet giymeyen ben atlet giyiyorum. Sonra donup ozellikle su dilenenlere vede suriyelilere bakiyorum yerlerde betona otura otura hepsinin kucagi dolu :) demekki hicbirseyle isi yok salacaksin cayira ozaman olacakOlabilir cnm uzulmë en azından yumurtan var şükürler olsun Allahim büyük inşallah bu ay hamile kalcaz hepimiz☺
Aynen cnm bu ay ilişkiye girince stres yapmiom çok dua ediyorm yavrum olsun Allahim herkse evlat nasip et diye birz rahat olmak lazm galiba insallah olur bu ayAy agzin bal yesin. Bazen okadar lux geliyorki hamile kalmak karnimizi gere gere dolasmak :) zamaninda saglikla dogurmak:) bende hepsi yarim yamalak oldugu icin cok lux geliyor.usutmemek icin ayagimda panduf atlet giymeyen ben atlet giyiyorum. Sonra donup ozellikle su dilenenlere vede suriyelilere bakiyorum yerlerde betona otura otura hepsinin kucagi dolu :) demekki hicbirseyle isi yok salacaksin cayira ozaman olacak
Bu normal adetine benzemezki kuzum agri kesicin yokmu alsanSagol canm ama canm çok yanıyor ilk defa böyle sancılı oluyo ya
Yok cok sukur stres yok sakinim baya insallah olur bitanem insallahAynen cnm bu ay ilişkiye girince stres yapmiom çok dua ediyorm yavrum olsun Allahim herkse evlat nasip et diye birz rahat olmak lazm galiba insallah olur bu ay
H.b kuzum kötüyüm valla sancım çok fszlâ bacaklarima kadar vuruyor sancı belim cok giriyo yaIncitanesi35 Hosgeldin,nasil oldun?
Var ama almak istemiyorm canm salı günü randevum var bakalım ne diycrk doktorBu normal adetine benzemezki kuzum agri kesicin yokmu alsan
H.b kuzum kötüyüm valla sancım çok fszlâ bacaklarima kadar vuruyor sancı belim cok giriyo ya
Kizlar dun sabah catlatma ignesi oldum.simdi benden leke geldi normalmi doktor 36 saat sonra bu aksam 8 de iliski onerdi erken catlamis olamaz demi ya :/
Anladim ama zarari olmaz bence. Agri cekecegine yut gitsinVar ama almak istemiyorm canm salı günü randevum var bakalım ne diycrk doktor
Hic lekem olmamisti simdiye kadar ay kacircam diye cok korkuyorum ya ...Senin silik cikmamismiydi testin fln?
Yumurtlamada da lekelenme yasayanlar oluyor ama bilemedim canim.Bence erken degildir oyle kaciracak gb
Benim bildigim 24 maksimum 36saat icinde catlama oluyor. Lekede genelde yumurtlama zamani geliyor ama kesin birsey diyemem. İlla 8 ne alakaki ? Millete bir gun onceden iliskiye gir diyorlar spermler zaten 3-5gun arasi yasiyor yumurta catlayinca hazirda beklemis oluyorlar yani.Kizlar dun sabah catlatma ignesi oldum.simdi benden leke geldi normalmi doktor 36 saat sonra bu aksam 8 de iliski onerdi erken catlamis olamaz demi ya :/
Kiz pazar zaten esin evde degilmi yap gitsin bide yarin sabah yaparsin. Yada doktoruna ulasma imkanin yokmudurkiHic lekem olmamisti simdiye kadar ay kacircam diye cok korkuyorum ya ...
Yavaş yavaş geçiyor çok şükür canm salı doktora gidicem bakalım ne diycrkAnladim ama zarari olmaz bence. Agri cekecegine yut gitsin
Kuzum bende dış gebelik çıktı olilac verdi doktorSenin silik cikmamismiydi testin fln?
Yumurtlamada da lekelenme yasayanlar oluyor ama bilemedim canim.Bence erken degildir oyle kaciracak gb
Kuzum bende dış gebelik çıktı olilac verdi doktor
Annemlerdeyiz cnm.ya imkansiz su anKiz pazar zaten esin evde degilmi yap gitsin bide yarin sabah yaparsin. Yada doktoruna ulasma imkanin yokmudurki
Bende doktordan pek bişey anlamadım ama adet oldum işte şimdi yoksa kimyasal olabilirmi acaba yani sonuçta öyledir olsa boylede olsa bu ayda hüsran olduSöktürücü olabilir mi canim
Dıs gebelik malesef hemen teshis edilemiyor ve sadece ilacla sonlandirilamiyor
Sen beta hcgni takip ettir yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?