Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤
Naptın tatlışGunaydin kizlar :)
Naptın tatlışGunaydin kizlar :)
Ay insallah ama daha yumurtlamadim ben yaİnşaallah tutunmuştur bebeğin :))
Sen çalışmalara devam et canımAy insallah ama daha yumurtlamadim ben yasabahki testimde pik yapmamis nezaman catlicakki bu yumurta
Gecen 18.gunumde yumurtlamistim buseferdemi gec olacak anlamadim
Olabilir cnm sen gun asiri devam et calismaya. bende dün yaptm sabah aksam ama çok silik cikti dün 11.günümdu bugün yapmadım ogleden sonra yapayım Dedim ama 2 gündür belim ve sol tarafım agriyo.bende 8.gün ve 11 gün yaptm belki çatlamıstir boş geçmesin diyeGecen 18.gunumde yumurtlamistim buseferdemi gec olacak anlamadim
Onlarinda isine geliyor ne ah edeceklerAcaba adamların ahını alıyoruz da ondan mı olmuyor
Aynen gun asiri devam edicem artikSen çalışmalara devam et canım
Hadi gecmis olsun tamam kuzum@GaSeLLe Kuzummm listeyi güncelle bugün adet oldum ama cokkk ağrılı sancılı geçiyor yerimde duramiyorum 29 kasım bat tarihi canmm
Ya dogumdan once 14.gun dedinmi yumurtlardim duzenim bozuldu iyiceOlabilir cnm sen gun asiri devam et calismaya. bende dün yaptm sabah aksam ama çok silik cikti dün 11.günümdu bugün yapmadım ogleden sonra yapayım Dedim ama 2 gündür belim ve sol tarafım agriyo.bende 8.gün ve 11 gün yaptm belki çatlamıstir boş geçmesin diye
Olabilir cnm uzulmë en azından yumurtan var şükürler olsun Allahim büyük inşallah bu ay hamile kalcaz hepimiz☺Ya dogumdan once 14.gun dedinmi yumurtlardim duzenim bozuldu iyicebugun pik yaparsa yarina catlar anca bende agri yok anca doluluk hissi var o yumurta aki kivamindaki akintimda yok artik eskiden 2-3gun kala akinti agri sislik hemen anlardim neden boyle bozulduki duzenim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?