Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende doktordan pek bişey anlamadım ama adet oldum işte şimdi yoksa kimyasal olabilirmi acaba yani sonuçta öyledir olsa boylede olsa bu ayda hüsran oldu

Oylesi boylesi sonuc husran tabii de..
Suan söküldün ve denemeye devam edeceksin.
Dış gebelik Allah yasatmasin.
Agustos 5te son adetimi gormustum ve gunlerce ugrastim,hastanede yattim,26 Eylul'de tedavi icin ignesini vuruldum,nerdeyse 1 aydan fazla 2 gunde 1 kan verdim,cektigim acilar cabasi,insan kaybinin bile farkina varamiyor.Daha bu ay adet olacam beklemedeyim.Ve mecburi korunma....Bugünüme şükür.

Agustos 5te son adetimi gormustum ve gunlerce ugrastim,hastanede yattim,26 Eylul'de tedavi icin ignesini vuruldum,nerdeyse 1 aydan fazla 2 gunde 1 kan verdim,cektigim acilar cabasi,insan kaybinin bile farkina varamiyor.Daha bu ay adet olacam beklemedeyim.Ve mecburi korunma....Bugünüme şükür.
Dis gebelik zor benimkini laparoskopi ile hemen aldilar degerde dustu. Allah kimseye yasatmasin. Sanirim arkadasinki kimyasal gebelik. Dis gebelik oyle kolay olmuyor cunki

Evet çok şükür inşallah gelecek ay umud olur bize

@GaSeLLe kız 1 2 arkadaş ediniyim dedim izledim izlemek olaydim suçlu ettiler resmen beni bu nasıl saçmalık tır yaaaa

Kiz bir arkadascik varmis aylardir herkwsle canim cicim sonra erkek cikmis buyuk olay olmustu sitede. Muhtemelen kazazedeler seni o kisi sandi arkadasin adi nisandi bilgin olsun
Ayyy yemin ederim sok oldum kız nasıl yargiliyolar insani sanki onları tek ben takip ediyorm banane nisanmidir nedir ne bilirim ne bişey ama böylesine saygisiz ca konusmak zormuş gitti kuzum ya

Ayyy yemin ederim sok oldum kız nasıl yargiliyolar insani sanki onları tek ben takip ediyorm banane nisanmidir nedir ne bilirim ne bişey ama böylesine saygisiz ca konusmak zormuş gitti kuzum ya
Bosverrr takma kuzum. Herkes dolmus korkuyor millet. Ama o kiside ne sinsi birsey spiral hakkinda bilr bilgisi var. İssiz gucsuz ustune bide sapik

Bosverrr takma kuzum. Herkes dolmus korkuyor millet. Ama o kiside ne sinsi birsey spiral hakkinda bilr bilgisi var. İssiz gucsuz ustune bide sapik
Şaka yapıyosun ayyy gerçekten inanamıyorum pis cinsi sapık allahım ya

Back