- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Kacmaz merak etme kisa tutun bari misafirligiAnnemlerdeyiz cnm.ya imkansiz su anuff ya insallah kacirmam stres oldum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacmaz merak etme kisa tutun bari misafirligiAnnemlerdeyiz cnm.ya imkansiz su anuff ya insallah kacirmam stres oldum ben
Bende doktordan pek bişey anlamadım ama adet oldum işte şimdi yoksa kimyasal olabilirmi acaba yani sonuçta öyledir olsa boylede olsa bu ayda hüsran oldu
1 saatligine eve kactik..ayy ne hallere dustuk ya :/Kacmaz merak etme kisa tutun bari misafirligi
1 saatligine eve kactik..ayy ne hallere dustuk ya :/
Dis gebelik zor benimkini laparoskopi ile hemen aldilar degerde dustu. Allah kimseye yasatmasin. Sanirim arkadasinki kimyasal gebelik. Dis gebelik oyle kolay olmuyor cunkiOylesi boylesi sonuc husran tabii de..
Suan söküldün ve denemeye devam edeceksin.
Dış gebelik Allah yasatmasin.
Agustos 5te son adetimi gormustum ve gunlerce ugrastim,hastanede yattim,26 Eylul'de tedavi icin ignesini vuruldum,nerdeyse 1 aydan fazla 2 gunde 1 kan verdim,cektigim acilar cabasi,insan kaybinin bile farkina varamiyor.Daha bu ay adet olacam beklemedeyim.Ve mecburi korunma....Bugünüme şükür.
Evet çok şükür inşallah gelecek ay umud olur bizeOylesi boylesi sonuc husran tabii de..
Suan söküldün ve denemeye devam edeceksin.
Dış gebelik Allah yasatmasin.
Agustos 5te son adetimi gormustum ve gunlerce ugrastim,hastanede yattim,26 Eylul'de tedavi icin ignesini vuruldum,nerdeyse 1 aydan fazla 2 gunde 1 kan verdim,cektigim acilar cabasi,insan kaybinin bile farkina varamiyor.Daha bu ay adet olacam beklemedeyim.Ve mecburi korunma....Bugünüme şükür.
15 20 dk yattimaferin bak iste bu
valla iyi yaptiniz hemen kalkma uzan gecede denemeye devam hatta yarin aksamda
![]()
Hadi tutmus olsun :) insallah bebislerimiz gelir buay olsun simdi sana baksin sonra torununa bakar :)15 20 dk yattimdus aldim geri geldik annem bana bakio ben ona ne hallere dustum ya
![]()
Nasil yani ne oldu kiz@GaSeLLe kız 1 2 arkadaş ediniyim dedim izledim izlemek olaydim suçlu ettiler resmen beni bu nasıl saçmalık tır yaaaa
Hele profilime girdi gör bacim ne ile suclaniyorumNasil yani ne oldu kiz
Kiz bir arkadascik varmis aylardir herkwsle canim cicim sonra erkek cikmis buyuk olay olmustu sitede. Muhtemelen kazazedeler seni o kisi sandi arkadasin adi nisandi bilgin olsunHele profilime girdi gör bacim ne ile suclaniyorum
Ayyy yemin ederim sok oldum kız nasıl yargiliyolar insani sanki onları tek ben takip ediyorm banane nisanmidir nedir ne bilirim ne bişey ama böylesine saygisiz ca konusmak zormuş gitti kuzum yaKiz bir arkadascik varmis aylardir herkwsle canim cicim sonra erkek cikmis buyuk olay olmustu sitede. Muhtemelen kazazedeler seni o kisi sandi arkadasin adi nisandi bilgin olsun
Bosverrr takma kuzum. Herkes dolmus korkuyor millet. Ama o kiside ne sinsi birsey spiral hakkinda bilr bilgisi var. İssiz gucsuz ustune bide sapikAyyy yemin ederim sok oldum kız nasıl yargiliyolar insani sanki onları tek ben takip ediyorm banane nisanmidir nedir ne bilirim ne bişey ama böylesine saygisiz ca konusmak zormuş gitti kuzum ya
Şaka yapıyosun ayyy gerçekten inanamıyorum pis cinsi sapık allahım yaBosverrr takma kuzum. Herkes dolmus korkuyor millet. Ama o kiside ne sinsi birsey spiral hakkinda bilr bilgisi var. İssiz gucsuz ustune bide sapik
Şaka yapıyosun ayyy gerçekten inanamıyorum pis cinsi sapık allahım ya
Amin nnnnn canm aynen yaaa valla ben sokkkaynen millet hep tetikte geri doner diye
valla bende kanarim surda okadar sohbet ediyoruz nerden bilelim kimin ici nasil diye. Allah iyilerle karsilastirsin
Bende okudugumda sasirdim aylarca nasilda yedirdin millete dimi ? Biz burda iyiyiz valla sanki bebek bolumu daha givenli. Diger konularda cok uydurmasyon uyeler varAmin nnnnn canm aynen yaaa valla ben sokkk
Ahahaha hadi inslahh hepimiz hamis oluruz bu ayHadi tutmus olsun :) insallah bebislerimiz gelir buay olsun simdi sana baksin sonra torununa bakar :)