• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen 18.gunumde yumurtlamistim buseferdemi gec olacak anlamadim
Olabilir cnm sen gun asiri devam et calismaya. bende dün yaptm sabah aksam ama çok silik cikti dün 11.günümdu bugün yapmadım ogleden sonra yapayım Dedim ama 2 gündür belim ve sol tarafım agriyo.bende 8.gün ve 11 gün yaptm belki çatlamıstir boş geçmesin diye

Olabilir cnm sen gun asiri devam et calismaya. bende dün yaptm sabah aksam ama çok silik cikti dün 11.günümdu bugün yapmadım ogleden sonra yapayım Dedim ama 2 gündür belim ve sol tarafım agriyo.bende 8.gün ve 11 gün yaptm belki çatlamıstir boş geçmesin diye
Ya dogumdan once 14.gun dedinmi yumurtlardim duzenim bozuldu iyice :( bugun pik yaparsa yarina catlar anca bende agri yok anca doluluk hissi var o yumurta aki kivamindaki akintimda yok artik eskiden 2-3gun kala akinti agri sislik hemen anlardim neden boyle bozulduki duzenim ya:(

Ya dogumdan once 14.gun dedinmi yumurtlardim duzenim bozuldu iyice :KK43: bugun pik yaparsa yarina catlar anca bende agri yok anca doluluk hissi var o yumurta aki kivamindaki akintimda yok artik eskiden 2-3gun kala akinti agri sislik hemen anlardim neden boyle bozulduki duzenim ya:KK43:
Olabilir cnm uzulmë en azından yumurtan var şükürler olsun Allahim büyük inşallah bu ay hamile kalcaz hepimiz☺

Back