Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutsuzluga kapilma insallah hamilelik vardir. Bende aksama karar verdim bakalim ne cikacak sonunda :)

Amiiiinn Ecmain inşaallah
24 oldum been :)
Amanin diger hanimlar duymasin daha senin yasinda kucukmus ne oluyor sana derler ahahahaa isin sakasi tabi benimde yas 30. Artik yavastan yas kemale eriyor bi an once olaydi agzini yuzunu yerdim ya minnak minnak :)

Canim benimki duzenlidir baksana bi cizelgeme enson uctane olan bastaki ve ortadaki aksam saat 6ve 9 en alltaki az once yaptim
Canım 14.gün koyu ama daha koyu olması gerek. Yarın muhtemelen ikisi de aynı Koyulukta olur. Ben olsam bugünden başlardım çalışmalara :))

Umutsuzluga kapilma insallah hamilelik vardir. Bende aksama karar verdim bakalim ne cikacak sonunda :)
Umutsuzluk seytandanmis zaten umut etmek Allahtan. Ama benim normal agrilarim baslayinca hic heveslenemiyorum inam ki. Eger olursa heralde şok olurum :)

Canım 14.gün koyu ama daha koyu olması gerek. Yarın muhtemelen ikisi de aynı Koyulukta olur. Ben olsam bugünden başlardım çalışmalara :))
Ahahahaa gaz verme kiz sabahtan aksama aldik sen bu aksama diyosun adami iyi beslesin bari yazik

Ben dunden basladim kuzum takvim uygulamasi p.tesiyi gosteriyo sanirim test yarin pik yapar p.teside catlar. Aman en iyisi bugece kocayi rehin alacagim acaba diyecegime calistim emek verdim derim :)

Amanin diger hanimlar duymasin daha senin yasinda kucukmus ne oluyor sana derler ahahahaa isin sakasi tabi benimde yas 30. Artik yavastan yas kemale eriyor bi an once olaydi agzini yuzunu yerdim ya minnak minnak :)

Ben aslında düşünmüyordum ama şunları görünce bi heveslendim ki sorma yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…