• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee tamam. Tabi alacagini aldin uyuyrsun artik. Bende ovu gunu adama cok iyiyim sonra fos. İsin bitti tabi diyor sonra bana :KK70:
Oylede yapma canim ayip olur adam seni ikiletmiyorsa sende ikiletmicen artik. Kopruyu gecene kadarmi yoksa kiz senin isin :D

Hee tamam. Tabi alacagini aldin uyuyrsun artik. Bende ovu gunu adama cok iyiyim sonra fos. İsin bitti tabi diyor sonra bana :KK70:

Dedim artıkın 7 kasıma kadar seninle işim bitti :D
Zavallının gözler fal taşı gibi açıldı (: İmam olduğu için hep evde oluyor zaten canım o yüzden gece gündüz fark etmez bizim için :D

Dedim artıkın 7 kasıma kadar seninle işim bitti :KK70:
Zavallının gözler fal taşı gibi açıldı :-) İmam olduğu için hep evde oluyor zaten canım o yüzden gece gündüz fark etmez bizim için :KK70:
Ahahhaa bende bazen 5 gun yasagi koydum diyorum hadi ya kim diyo onu diyo sallamiyo yani :-)

Okulu sevmezdim ama hep solcuydu bende kapaliydim ya caktirmazdim kapali oldugumu. Cok cektim o sene orda :-)
Dikmenin hepsi solcu maalesef canım sokağında yürüyemiyosun çok tuhaf bakıyorlar :)

Midem kazındı :D

Back