- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Her gun bi tane yapmistim ben canim en son yaptiginin bi cizgisi baya koyu gorunuyor. Ikiside tam koyu oldugu gun yumurtlama gunun. Yani yakin bu gunleri mutlaka degerlendirmelisinCanim benimki duzenlidir baksana bi cizelgeme enson uctane olan bastaki ve ortadaki aksam saat 6ve 9 en alltaki az once yaptim
Gece gunduz aklimizdan cikiyomuki gelsinSorma gece uyansam bile aklima geliyor
Takmadim dersem kendimi kandiricam suan takik durumdayim. Ama bir huyumda varki biraktimmi tam birakiyorum hatta korunma moduna geciyorum. İkizler 2yasindayken kendiliginden olsun istedim ama olmadi olmadikca sogudum nasil biraktiysam 7sene gecti aradan hic istemedim. Simdi yine basa sardimOvu testlerimi canm ayy valla ben takilmiyorum artık testlere falan valla akışına bıraktım ansızın gelicek biliyorm
İnşallah bekletmezlerrrrTakmadim dersem kendimi kandiricam suan takik durumdayim. Ama bir huyumda varki biraktimmi tam birakiyorum hatta korunma moduna geciyorum. İkizler 2yasindayken kendiliginden olsun istedim ama olmadi olmadikca sogudum nasil biraktiysam 7sene gecti aradan hic istemedim. Simdi yine basa sardim
Adam zaten bekliyor onun derdi baskaHer gun bi tane yapmistim ben canim en son yaptiginin bi cizgisi baya koyu gorunuyor. Ikiside tam koyu oldugu gun yumurtlama gunun. Yani yakin bu gunleri mutlaka degerlendirmelisin
İnsallah:) birkerede hava atalim korunmayi birakir birakmaz hamile kaldim havasina girelim bizde nolmus yani dimi :)İnşallah bekletmezlerrrr
Ahahaa sen adama sadece gel yapalim de onlar dunden hazir zatenAdam zaten bekliyor onun derdi baskaama ben birgun arayla yapalimda sperm bol olsun istiyorum. Birde sabah iliskisi daha iyiymis saati kurar kalkariz artik napalim millet kalk sabah oldu diye uyandirir bende kalk bebek yapcaz derim muhtemelen dedigin yarin olur ikiside kopkoyi degil yaklasti ama :)
Valla ya napalim rabbim acisin su kafayi bozdugumuz halimizede yollasin birer bebek bizlere :) sabah deneme yapsammiki pik durumundan 24 saat sonra catliyormusya yarin aksam dahami iyi olur sence?Ahahaa sen adama sadece gel yapalim de onlar dunden hazir zatenaslinda hergunde olsa sperm kalitesi dusmuyormus ben arastirmistim o konuyu artik iyice tecrubeli olduk ama 72 saat yasadigi icin sperm sorun degil en iyisi gun asiri. Dedigin gibi sabah daha etkili oluyormus onuda okumustum iyice manyak olduk ya hayirlisi
Onun ozelligi en az 3 saat siviyi az tukettigin bi idrarinla yapman ben arastirdigimda oyle diyordu. Suyu cok icme ve aksam 8den sonraya kalma olurmuValla ya napalim rabbim acisin su kafayi bozdugumuz halimizede yollasin birer bebek bizlere :) sabah deneme yapsammiki pik durumundan 24 saat sonra catliyormusya yarin aksam dahami iyi olur sence?
Onu biliyorum kuzum ben iliskiyi sordum testim daha pik degilya muhtemelen yarin pik yapsa p.tesi catlar diye dusunuyorum. Sabah deneme olacakti bu durumda denemeyi aksamami biraksam ? Buarada batin ne zaman seninOnun ozelligi en az 3 saat siviyi az tukettigin bi idrarinla yapman ben arastirdigimda oyle diyordu. Suyu cok icme ve aksam 8den sonraya kalma olurmu
Valla gulum bencede yarin sabah degil aksam daha mantikli gibi gorunuyor. Benim gecen ay 27siydi klomenden sonra kist olustu sanirim ondan sarkti 3une oldum. Bu ay takvim 2yi gosteriyo ama benim adet agrilarim basladi yani pek hevesim yok adet olucam olmazsam ptesi igneden sonra 15.gundu kan vericektim ama bakalim nasip ya beklerim heralde adeti.Onu biliyorum kuzum ben iliskiyi sordum testim daha pik degilya muhtemelen yarin pik yapsa p.tesi catlar diye dusunuyorum. Sabah deneme olacakti bu durumda denemeyi aksamami biraksam ? Buarada batin ne zaman senin
Muhabbet:) sende katil canim. Senin durumun ne ? Klasik soru olucak ama bilince muhabbet ona gore gelisiyorNapıyosunuz bakim burda
Muhabbet:) sende katil canim. Senin durumun ne ? Klasik soru olucak ama bilince muhabbet ona gore gelisiyor
Benimde durumum ayni ama ben adet agrisina yoruyorum valla heveslenmiyorum sonra hayal kirikligi buyuk oluyor. Her ayki agrilarim basladi gogus agrisi kasik agrisi benim mideyede vuruyor bulanti var. Allahtan hayirlisi beklemek ne kadar kotu ya elimzden duadan baska bisey gelmiyor gulum. Sen tedavi goruyomusun?Göğüslerimin ağrısından uyuyamadımsabah da yazmıştım kasığımda ağrı var kaç gündür :) ayy inşaallah psikolojik değildir canım ya :))
Benimde durumum ayni ama ben adet agrisina yoruyorum valla heveslenmiyorum sonra hayal kirikligi buyuk oluyor. Her ayki agrilarim basladi gogus agrisi kasik agrisi benim mideyede vuruyor bulanti var. Allahtan hayirlisi beklemek ne kadar kotu ya elimzden duadan baska bisey gelmiyor gulum. Sen tedavi goruyomusun?
Himm anladim canim benim. Ben 2 yillik evliyim ama daha 5 ay oldu 3 aydirda tedavi goruyorum bende yumurta duzenli olusmuyor. Onub icinde ilac igne kullaniyorum. Benim adet agrilarim normal halimde 10 gun onceden baslardi o yuzden ben aceleci davranmiyorum agrilari adete yoruyorm. Bence acele etme bildigim kadariyla hamilelik belirtileride hemen baslamiyor adetin gecikmesinden sonra basliyor sabret bakalim cok kendini dinleme biliyorm elde degil ama :)Benimki anormal bir durum canım, yani bata an itibariyle 9 gün kaldı ama bu belirtiler bende erken mi başladı nedir, :s
Yok canım 2 aylık evliyimbiraz aceleci davranıyoruz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah, :)
İnşallah kuzum hepimizin duaları kabul olur. Haberdar etAmin canim eşim hep der sabir gerek bu yol uzun oyle hemen pes etme diye. Ben cok agladim yumurta duzenli olmuyor dediginde ilk ay heves ettigimde yumurta olusmadiginda. Bu ay bi yumurta var guzel deyince hastaneden cikisimi goren hamilesin dedi sanirdi o kadsr sevindim. Allah nasip edecek eninde sonunda ben ona guveniyorum o kabul etmiyecegi duayi ettirmez :)
Himm anladim canim benim. Ben 2 yillik evliyim ama daha 5 ay oldu 3 aydirda tedavi goruyorum bende yumurta duzenli olusmuyor. Onub icinde ilac igne kullaniyorum. Benim adet agrilarim normal halimde 10 gun onceden baslardi o yuzden ben aceleci davranmiyorum agrilari adete yoruyorm. Bence acele etme bildigim kadariyla hamilelik belirtileride hemen baslamiyor adetin gecikmesinden sonra basliyor sabret bakalim cok kendini dinleme biliyorm elde degil ama :)
Burda o kadar cok bekleyen isteyen insan varki Allah hepimizin yuzunu guldursun. Yas kac senin ?Allah şifa versin inşallah canım :)
Evet haklısın çok erken :) Allah'tan ümit kesilmez ama herşey ondanKahrı da hoş, lütfu da :) Ben daha yeni olduğum için akışına bırakıcam artıkın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?