• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinirlendimde geldim kizlar. Kabul etmedi beyefendi disarda yaptirdikya :KK62: neymis kendisi gelsinmis. Sadece sonuc bakin gerekirse kendide gelir ha diyince isten izin alamiyor dedim yok dedi. Kufur ettim sinirimden. Gosteremeden geldim

Ovulasyon testinde çizgiyi gördüğün günden başla. testleri yapmaya devam et. test silikleşmeye başladığında yumurtan çatlamış oluyor. o günü de değerlendir ve sonrası gün aşırı. İhmal etme ne demiş atalarımız : Üşenenin çocuğu olmazmış :))))
Canim ven yumurtlamami feci agri akintiyla anliyorum zaten. Testi garanti olsun diye yapiyorum. Kopkoyu olunca ilk iliskiyi birde ertesi gunu deneriz. İlk iliskiden once 3-4 gun pehriz yaptiricam

Sinirlendimde geldim kizlar. Kabul etmedi beyefendi disarda yaptirdikya :KK62: neymis kendisi gelsinmis. Sadece sonuc bakin gerekirse kendide gelir ha diyince isten izin alamiyor dedim yok dedi. Kufur ettim sinirimden. Gosteremeden geldim
Ne alaka cnm ya sende eşisin sonuçta sana anlatsa ne olcak sanki.bosver sıkma canını bi gün ayarlar esin işini öle giderAllah buyuk sadece biraz daha sabır...

Merhaba kızlar düzenli olan adetim bu ay 3 gün erken geldi biraz önce hafif kahverengi kırmızı arası kanamam başladı umutlar bir sonraki aya kaldı bu ay adet döngüm 25 gün sürdü bir sonraki takvimimi 25 gün mü yapayım yoksa 28 mi kalsın kafam karıştı herzaman 28 günde bir olurdum hiç şaşmazdı bu ay anlamadım neden böyle oldu:110::KK43:

Program kullansana ya da son 3 ay döngüsüyle hesaplayan siteler var.Hem onlar hem ovu. testi daha iyi olur galiba sana bu ay.
Bide kanaman devam etmezse ya da bi anda kesilirse beta hcg ver derim

İnşaallah canım ya ❤️ Nasibimizde varsa olur :) Güneş bile vaktinden önce doğmuyor :)
Yumurtlama belirtilerin nelerdi :) benim 3 gündür ıslaklık hissi var bide sağ kasığımda ağrı vardı cumartesi günü :s

Islaklik olur ama o sumuksu yapi o gun oluyor direkt.Evet bide tek tarafli agrim olur.

Ne kadar ayıp!Sonuc sadece sonucta..
Insanlar nelerle ugrasiyor beyefendiler bilmislikten ölecek

Ne alaka cnm ya sende eşisin sonuçta sana anlatsa ne olcak sanki.bosver sıkma canını bi gün ayarlar esin işini öle giderAllah buyuk sadece biraz daha sabır...
Sorma valla nasil uyuz oldum. Birde ozel yani devlet ozaman yuzume bakmazdi :kahve: napalim netten doktorsitesi fln var ordan yazip ogrenmege calisicam. Dahada olmazsa haftaya p.tesi kadin dogum druma gidicem ona gosteririm sende guzel diyorsun insallah oyledir. Simdi kuzum hizli ileri hareketli %84 diyo guzel bisimi yani? Morfolojide normal %93 anormal %3 diyo kac olmasi lazimki:KK64:

Selam tekrardan kizlar:KK200:
2 3 gun once yazmistim hatirlarsiniz belki adetim yaklasik 15 gundur gelmedi. 2 3 gun once idrar testi yapmistim. Once cift cizgiyi gordum cok koyu olmasada gordum. Sonra iyice hayalet cizgi oldu. Ama esimde hayalet cizgiyi gordugunu iddia ediyor :KK71:

Simdi elimde son gebelik testi var. Acabaaa yapsaaam miii yapmasam mi . Bi tarafim dur diyor. Bi tarafimda yap gitsin diyor. Birde hani ilk idrar icin yarinimi beklesem. Yoksa farketmez mi diyorsunuz ??
Yapsan cikar artik baya gecmis gunun

Merhaba kızlar düzenli olan adetim bu ay 3 gün erken geldi biraz önce hafif kahverengi kırmızı arası kanamam başladı umutlar bir sonraki aya kaldı bu ay adet döngüm 25 gün sürdü bir sonraki takvimimi 25 gün mü yapayım yoksa 28 mi kalsın kafam karıştı herzaman 28 günde bir olurdum hiç şaşmazdı bu ay anlamadım neden böyle oldu:110::KK43:
Buay kimi gorsem erken adet olmus. Bende dahil. Normalde hic ama hic erken gelmezdi

Test bozuk cikti. Elimdeki son testimdi. Hayattaki sansim ....

Program kullansana ya da son 3 ay döngüsüyle hesaplayan siteler var.Hem onlar hem ovu. testi daha iyi olur galiba sana bu ay.
Bide kanaman devam etmezse ya da bi anda kesilirse beta hcg ver derim
Telefonumda adet takvimi programı var ovulasyonuda gösteriyor şuan 2 saat oldu ama hala pedime bişey gelmemiş sadece silince bulaşıyor normalde bir anda yoğun bir şekilde gelirdi adetim

Pazar günü teyzemler vs burdayı. Teyzemin 3 çocuğu var biri 4 aylık. Kulağıma fısıldadı sen de artık yap bi tane diye. Ha deyince olmuyor dedim. İlişkiden sonra ayaklarını kaldır duvara yasla hemen kalkma dedi.
Sen kaçıncı denemende gebe kaldın diye sordum, 3 çocuğumda da ilk denememde kaldım dedi. Üstelik diğer teyzemle beraber gebe kalıp birlikte doğurdular. İstedikleri zaman denk getirebiliyorlar :)
Anladım ki stres felan yapmıyorlar öyle bizim gibi yumurtlama dönemi vs de bilmiyor teyzem. Öyle yani kızlar takip etmeyince oluyor beklenmedik anda (:

Test bozuk cikti. Elimdeki son testimdi. Hayattaki sansim ....

Bu son olsun sansin dönmüş olsun :))
Inan!

Nilyahmeteymn Nilyahmeteymn Lekelenme olabilir mi ki?
Bide sende kac gunde oluyorsan onun yarı gunune gore de dusun.32 ise mesela 14. gun dene sonra 2 gun sonra ozellikle 16. gun onemli yani ama 14de degerlendirmis olursun.

Pazar günü teyzemler vs burdayı. Teyzemin 3 çocuğu var biri 4 aylık. Kulağıma fısıldadı sen de artık yap bi tane diye. Ha deyince olmuyor dedim. İlişkiden sonra ayaklarını kaldır duvara yasla hemen kalkma dedi.
Sen kaçıncı denemende gebe kaldın diye sordum, 3 çocuğumda da ilk denememde kaldım dedi. Üstelik diğer teyzemle beraber gebe kalıp birlikte doğurdular. İstedikleri zaman denk getirebiliyorlar :)
Anladım ki stres felan yapmıyorlar öyle bizim gibi yumurtlama dönemi vs de bilmiyor teyzem. Öyle yani kızlar takip etmeyince oluyor beklenmedik anda :-)

Benimde 2 gebeligimde denedigimiz ay oldu.
Ayaklarim dikmedim yastik koymadim ama yattim kalkmadim :)

Ama simdi 1 kere deneyip olmayinca sonrasinda dusunmemek ne kadar elde olur,zor.
Ocak'ta doktordan izin cikarsa bakacaz bakalim tutturacaz mi :)))))

Cok kafana takiyorsan kendine bi ugras bul canim

Daha 2 aylık evliyim ben canım taktığım yok henüz :) örnek olarak anlattım ❤️❤️
:KK49:

Back