- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Birde ali cikti simdiEla ve lale mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde ali cikti simdiEla ve lale mi![]()
Allah kolaylık versin canım.Birde ali cikti simdii sesine gectik
Sagol canim benimAllah kolaylık versin canım.
İnşallah olur tatlım, bilmiyorum bakalım bende özledm hepinizi lavaboda bakabiliyorum eee akşamda çocuk yemek :) gözüm dönmüş bi biçimde yatağa :) kısmet artıkKeskeee ama nerdeee :)) adet oldum ekimde. Histeroskopi cekildim hormon testi verdim hepsi iyi cok sukur. Esime spermiyogram tahlili verdik yarin oda elimizde olur insallah. Buaya siki calisma var :) soguk pres keciboynozu ozude aldim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinara ara yaz ozletme kendini gunune az kalmis hadi guzel haberlerle gel
![]()
cok haklisin canim bugun daha kendime gelemedim negatifi gorunceKızlar siteye kople gebelik testini yasaklamak lazım gününu 1 hafta geçmeden test mest yok diye yasak çıkarmak lazım :)
Yoksa üzülüyoruz ya hem birsürü heyecan umut yüklüyoruz sonra ya negatif ya adet oluyoruz 1 hafta geçmeden umut da etmeyelim testte yapmayalım en iyisi![]()
Cnm esim klomen neofortil kullanıyo birde keçiboynuzu özü 10 gündur içiyor.yarında incir yedirmeye başlıcam eşime.kendimde incir yiyorm bakalım inşallah bu ay yüzümuz gulerBenim 30 31 ekim Çarşamba kontrolüm var. Geçsin artık zaman. Herhangi bir şey uyguluyor musun tedavi falan
Sperm testi mi sorunlu tatlımCnm esim klomen neofortil kullanıyo birde keçiboynuzu özü 10 gündur içiyor.yarında incir yedirmeye başlıcam eşime.kendimde incir yiyorm bakalım inşallah bu ay yüzümuz guler
Valla cnm 10 ay önce yaptirdm morfoloji 1 çıktı sayısıda 15 milyondu galiba.2 ay önce hormon testi yapıldı fsh 19 çıktı dr bu değer yüksek olursa sperm sayısı düşer dedi neofortil ve klomen verdi 2 aydır kullanıyo eşim bakalım inşallah faydası olur.diğerlerini de ben arastirdm faydasını çok gören olmuş bnde yapayım dedim eşime.sizde ney cnm sorun varmi yaniSperm testi mi sorunlu tatlım
Çok geçmiş olsun canım. Ne zor işler değil mi ya evlenmeden önce dünyadan haberimiz yokmuş. Eşimde bir sıkıntı yok canım. Benim de hormon testleri gayet iyi çıktı rahim filmi temiz çıktı pko görüntüsü varmış yumurtalıklarımda. Yumurtlama sıkıntı. Klomen kullandım bu ay bakalımValla cnm 10 ay önce yaptirdm morfoloji 1 çıktı sayısıda 15 milyondu galiba.2 ay önce hormon testi yapıldı fsh 19 çıktı dr bu değer yüksek olursa sperm sayısı düşer dedi neofortil ve klomen verdi 2 aydır kullanıyo eşim bakalım inşallah faydası olur.diğerlerini de ben arastirdm faydasını çok gören olmuş bnde yapayım dedim eşime.sizde ney cnm sorun varmi yani
Bende böyle bir öneri arıyordum. Valla iyi oldu. Bende deneyim.. soğuk presi eczaneden mu aldın canim
bat bugün kasık ağrısı yok,şişkinlik ve göğüs hassasiyeti var test yapmadan akşamı bekleyebilir miyim bilmyorum
Kizlar test sonucunu mail attilar. Bakarmisiniz anlayan varsa G gulsahali88 canim bakarmisin
Hayir canim eskiden sikintiliydi esildede bendede bircok sorun vardi. Ben sirasiyla hepsini yaptirdim esimde bu tahlili verdi iste doktora gostermedim daha iyimi sence? Ben anlayamadim hic. Birde baska tahlillerde kafa kuyruk anormallisi yazardi bunda yokBugun negatif cikabilir sonucta deyip kendini teselli edip uzulmeyeceksen bekleme hic :))))) yap bize de at :)))))
Hadi hayirli haberler olsun insallah
Iyi gorunuyor..
Bunlari doktor mu istedi?
Gayet iyi benim anladığım kadarı ile. Artık günleri tespit edip iyi değerlendireceksinizKizlar test sonucunu mail attilar. Bakarmisiniz anlayan varsa G gulsahali88 canim bakarmisin
Gecen ay baya degerlendirdik aslinda olmadi. Buay ovu testine kadar adami pehrize sakacam. Cift cizgiyi gordugum andan baslicam. Ziyan olmasin bosunaGayet iyi benim anladığım kadarı ile. Artık günleri tespit edip iyi değerlendireceksiniz![]()