Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar günaydın:) İlk günler biraz heyecanlı telaşlı geçti uzun uzun yazamadım size. Öncelikle bana uğurlu geldiniz. (Ben bu gruba ilk mesajımda KK'ya ilk mesajım sanmıştım, meğer Ağustos ayında başka gruba daha yazmışım, fos çıkınca unutmuşum gitmiş:)) Evet Cuma günü sonucumu aldım çok şükür değer artmış. Daha doktora gidemedim ama en azından gebelik oluşmuş.

Belirti derseniz. Yumurtlama sonrası ara ara az az akıntıdan başka adet belirtisi dışında hiçbirşey yaşamadım. Adetimi geçeli bir hafta olacak neredeyse hala belirtim yok. Çok ufak ufak göğüs uçlarım acımaya başladı sadece 1-2 gündür. Onun dışında tüm belirtiler adet belirtisi gibiydi. Vücut ısısı artışı (terleme), gerginlik, kasık ağrısı... Sadece Adetin ikinci günü yürürken soldan batma oldu bir sancı girdi bir süre sonra geçti. Ay bir de evet adete kadar neredeyse her gece rüya gördüm, demek derin uyunuyormuş o dönem:))

Umarım -henüz yola giren girmeyen- tüm bebekler hayırlısıyla güzel zamanda gelir, hepiniz güzel haberleri yakında alırsınız.

Günaydın arkadaşlar inşallah bol bol güzel haberleri aldığımız bir hafta olur.

Arkadaşlar ben bugün soğan kürüne başlıcam önceden de yapmıştım ama acaba yanlış mı yaptım diye birde size sorayım. Sabah akşam aç karnına içeceğim ama benim sabah bu saat oluyor sizce geç mi kalıyorum? Daha erken saatti mi uyanıp yapmam lazım.

Benim bat 20 ekimdi, 20 ekimde kan verdim negatif çıktı, ancak hala adet olamadım geç döllenmeden şüpheleniyorum, ne zaman yaptırsam ki bir daha test, bilgisi olan var mı
Canım bende 21 de vermistim 0.46 çıkmıştı doktor olmazsan 2 gün sonra ver demişti ama ben adet oldum dün akşam sen tekrar ver inşallah yükselmiştir değer eğer hala negatifsede doktor ilaç falan verir

Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallah bian önce doktora da git kesenide görmüş olursun :) inşallah hepimize nasip olur

Canım bende yaptım o kürden ama ben 1 hafta falan devam edebildim sonra etmedim bazı arkadaşlara fayda ettiği gibi bazılarına da adet gecikmesi yaşatmış iltihap yoksa hiç yapma istersen benimde iltihap yoktu denemek için denedim bunu da yapmadım demeyim diye :)

Kızlar regl dün bitti bugün ovulasyon testine başladım bu ilk testim olduğu için sizlerle paylaşmak istedim ama hiçbirşey yok:)) 8. gün bugün 14. gün diye tahmin ediyorum yumurtlamayı ama yinede bugünden başladım tedbir olsun diye çalışmalarda başlıyor bugün hayırlı uğurlu olsun hepimize Kasım Batlarımız:))

Kızlar siteye kople gebelik testini yasaklamak lazım gününu 1 hafta geçmeden test mest yok diye yasak çıkarmak lazım :)
Yoksa üzülüyoruz ya hem birsürü heyecan umut yüklüyoruz sonra ya negatif ya adet oluyoruz 1 hafta geçmeden umut da etmeyelim testte yapmayalım en iyisi

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım çalışmaların inşallah bu ay beklenen var gelmez

Beni bu yasaktan muaf tutun :)
Ben çatlarım dayanamam yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…