- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Bilmem patlamaya hazir bomba gibiyim ama sesim solugum cikmiyor. Ona bilr halim yokNeden kuzm noldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem patlamaya hazir bomba gibiyim ama sesim solugum cikmiyor. Ona bilr halim yokNeden kuzm noldu
Allah allah neden ki acaba kuzumBilmem patlamaya hazir bomba gibiyim ama sesim solugum cikmiyor. Ona bilr halim yok
Tamam canmAz toparlanayim gelicem kizlar
Kuzum yapma böyle lütfen bizi de üzmeNasil istersen canim. Suan aynende o moddayim inanki. Yumurtlama yaklasiyor calismalarmis bilmem neymis hic mi hic canim istemiyor. Ben sanirim oglumu ozledim yine ondan bu karamsarlikne bebek yapasim var ne bekleyesin
Hayirlisi canim bende oyleyim ama Hersey vaktini bekler benim vaktim daha gelmemis diyorum ama ara vermek bana gercekten iyi gelmisti..Ya kendimi sanki sadece bu işe adamis gibi hissettim onca ayy bu ayy kafam rahattı düşünmedim bile ama artık acaba demek yerine bu ay rahat rahat bekleyim kasım sonu başlarım yine çalışmalara ya bıkkınlık geldi artık ne bilim gelcekse gelse gelmiyceksede doktor dese beklemeyin olmaz vs die dr gidiyorum her şey çok güzel sağlıklı bi yumurtan var önümüzdeki günleri değerlendir diyor tamam diyorum acaba biz bi yerde hata mı yapıyoruz bi yerimi kaçıyoruz onu anlamadım :) ama hep hayırlısı dedim belkide hayırlı değil o yüzden zorlamayim artık diyorum
Hayirlisi canim bende oyleyim ama Hersey vaktini bekler benim vaktim daha gelmemis diyorum ama ara vermek bana gercekten iyi gelmisti..Ya kendimi sanki sadece bu işe adamis gibi hissettim onca ayy bu ayy kafam rahattı düşünmedim bile ama artık acaba demek yerine bu ay rahat rahat bekleyim kasım sonu başlarım yine çalışmalara ya bıkkınlık geldi artık ne bilim gelcekse gelse gelmiyceksede doktor dese beklemeyin olmaz vs die dr gidiyorum her şey çok güzel sağlıklı bi yumurtan var önümüzdeki günleri değerlendir diyor tamam diyorum acaba biz bi yerde hata mı yapıyoruz bi yerimi kaçıyoruz onu anlamadım :) ama hep hayırlısı dedim belkide hayırlı değil o yüzden zorlamayim artık diyorum
Erkekler anlamaz kuzum takma sen ama çokta yıpratma kendini nolur tabikide çok zor ama azcık kendine gelmen lazım ikizlrin hatrinaBosverin kizlar herkesin bi dusus noktasi umutauzlugun ve mutsuzlugun en dibine girdigi an oluyor. Aglamam ozlemem bile esimin gozunr batiyor. Sasiriyorum sadece nede cabuk unuttu onun cocugu degilmiydide bukadar rahat?! Herseyi gectim benim ozlemim uzuntum neden batiyor ona
Aynen kafanı rahat bırak ve başkalarının baskısına yenilme benim gibi. Ben yaşımdan dolayı biraz dezavantajlıyım. Otuzun altındaysan gez toz tadını çıkarYa kendimi sanki sadece bu işe adamis gibi hissettim onca ayy bu ayy kafam rahattı düşünmedim bile ama artık acaba demek yerine bu ay rahat rahat bekleyim kasım sonu başlarım yine çalışmalara ya bıkkınlık geldi artık ne bilim gelcekse gelse gelmiyceksede doktor dese beklemeyin olmaz vs die dr gidiyorum her şey çok güzel sağlıklı bi yumurtan var önümüzdeki günleri değerlendir diyor tamam diyorum acaba biz bi yerde hata mı yapıyoruz bi yerimi kaçıyoruz onu anlamadım :) ama hep hayırlısı dedim belkide hayırlı değil o yüzden zorlamayim artık diyorum
Erkekler bizim kadar ince dusunmuyorlar cunku. Bizde kavga ediyiruz been surekli bebek konusuyormusum baska bisey konusmuyormusum. Diyorum destege ihtiyacim var senle konusmasam kimle konusacam. Bi basimayim zaten yaban ellerde dil sorunum var hic arkadasim yok burda gun boyu evdeyim..Bosverin kizlar herkesin bi dusus noktasi umutauzlugun ve mutsuzlugun en dibine girdigi an oluyor. Aglamam ozlemem bile esimin gozunr batiyor. Sasiriyorum sadece nede cabuk unuttu onun cocugu degilmiydide bukadar rahat?! Herseyi gectim benim ozlemim uzuntum neden batiyor ona
Canim kac yasindasin ilk cocukmu ben nerdeyse 31 olcam ilk cocuk icin ugrasiyorumAynen kafanı rahat bırak ve başkalarının baskısına yenilme benim gibi. Ben yaşımdan dolayı biraz dezavantajlıyım. Otuzun altındaysan gez toz tadını çıkar
Daha güçlü bekliyoruzAz toparlanayim gelicem kizlar
İlk çocuk için uğraşıyorum bende. Yaş 35 off offCanim kac yasindasin ilk cocukmu ben nerdeyse 31 olcam ilk cocuk icin ugrasiyorum
Kıyamam canm ya seninki bebek Bebek diyosun diyo benimkide ev ev diyosun diyo ama onlar için hava hoş bizim gibi derin ve ince dusunmuyolarki buarada yurt dışında nerdesnErkekler bizim kadar ince dusunmuyorlar cunku. Bizde kavga ediyiruz been surekli bebek konusuyormusum baska bisey konusmuyormusum. Diyorum destege ihtiyacim var senle konusmasam kimle konusacam. Bi basimayim zaten yaban ellerde dil sorunum var hic arkadasim yok burda gun boyu evdeyim..
Gonal f ne işe yarıyor canmKızlar iyi akşamlar benim bat 7 Ekim di pko var diye gecikti klomen kullanmıştım bir umut belki hamileyim diye gittim değilmişim tarlusal ve progesteron verdi adet oldum gittim 19 Ekim'de başlayalım iğneye dedi ve gonal f 75 verdi 4 gündür kullanıyorum.yarin kontrole gideceğim bakalım ne durumdayiz doktor bu doz yetmez dedi gelişme yoksa çoğaltabiliriz dedi
Yumurta geliştiriciGonal f ne işe yarıyor canm
Hımmm yumurta geliştirici klomen degilmiydiKızlar iyi akşamlar benim bat 7 Ekim di pko var diye gecikti klomen kullanmıştım bir umut belki hamileyim diye gittim değilmişim tarlusal ve progesteron verdi adet oldum gittim 19 Ekim'de başlayalım iğneye dedi ve gonal f 75 verdi 4 gündür kullanıyorum.yarin kontrole gideceğim bakalım ne durumdayiz doktor bu doz yetmez dedi geli
Yumurta geliştirici