- 13 Ağustos 2017
- 307
- 187
- 53
- 33
30 ya da 31 ekim. Daha var ama ben 25 inde yaparım test![]()
Guzel haberlerini aliriz insallah sabirsizlikla bekliyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 ya da 31 ekim. Daha var ama ben 25 inde yaparım test![]()
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Yüzümde çıkan sivilceler umudumu kırsa daGuzel haberlerini aliriz insallah sabirsizlikla bekliyorumm
Adet ağrısı gibi değil ya farklı bi ağrı içtim ağrı kesici falan ama yok geçmiyor sıcak su koyuyorum o rahatlatiyor bide yüz üstü yatinca geçiyor yarin bi dahiliyeye gitsem iyi olcak sanırım ayağa kalktım mı agrida başlıyorÇok geçmiş olsun tekrar ilaç alsan. Gebelik olmadığı kesinleşti sanırım. Çekme o kadar ağrıyı
Çok geçmiş olsun canım. İhmal etme mutlaka doktora gitAdet ağrısı gibi değil ya farklı bi ağrı içtim ağrı kesici falan ama yok geçmiyor sıcak su koyuyorum o rahatlatiyor bide yüz üstü yatinca geçiyor yarin bi dahiliyeye gitsem iyi olcak sanırım ayağa kalktım mı agrida başlıyor![]()
dikkat et canim kendine igrenc bi sey bu40 ayak kuzum ya
Evet ilk defa çıkıyor canmİlk defami cikiyor? Aman dikkat edin cocugun odasina yatagina iyice bak
Erken yumurtlama olabiliyor canım birazda stresle yumurtlama zamanlarını bizmi bozuyoruz acaba :) hatta adet sonrası tek ilişki ile hamile kalan bile var. Akıntını takip et bakalım devam edecek mi. Benim de yeni bitti adet seninle aynıyız galiba bugün itibariyle çalışmalar başlasın yine :)
Kuzum yarın ilaçlama dan gelicekler ayyy okadar korktumki anlatamam yaEskigunler kız bismillah o neydi öyle gözlerim yerinden çıktı ilaçla bari evi tatlım
mi-nick canım bende bu ay ovulasyonla takip edeceğim birde akıntıları tabi çok sevindim keseyi görmene darısı hepimize artık:)
Kızlar bugün akşam bitiyor inşallah yarın ovulasyon testiyle birlikte çalışmalara başlıyorum testi aldım ama yinede 8.günden başlayarak 22.gün son olmak üzeregünaşırı çalışma yapacağım bakalım kısmet takdir Allahtan:)
Insallah çabaların boşa çıkmaz canım güzel haberi bu ay alırsın ❤Eskigunler kız bismillah o neydi öyle gözlerim yerinden çıktı ilaçla bari evi tatlım
mi-nick canım bende bu ay ovulasyonla takip edeceğim birde akıntıları tabi çok sevindim keseyi görmene darısı hepimize artık:)
Kızlar bugün akşam bitiyor inşallah yarın ovulasyon testiyle birlikte çalışmalara başlıyorum testi aldım ama yinede 8.günden başlayarak 22.gün son olmak üzeregünaşırı çalışma yapacağım bakalım kısmet takdir Allahtan:)
Evet eşimdeydi sorunGozun aydin rabbim kucagina almayida nasip etsin sagsalim birsekilde. Peki sorununmu vardi mucize dedigine gore
Anladim canim. Darisi bizlere insallah. Yarin benim esimde tahlil yaptiracak insallah temiz cikarEvet eşimdeydi sorun
Aman iyi kuzum dur şimdi zamanı değil adam işlev görsün öyleMerhaba canlar koca mesaide bugun bende temizlige vurdum kendimi :)
A acem55 gecmis olsun son olsun insallah ekliyorum kuzum.
Erva Yaren yaptim silik cikti demekki yalbis alarm
sevindim ama yarin adamin tahlil gunu kullanim disi yani
oyuzden iyiki olmamis.