Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun tekrar ilaç alsan. Gebelik olmadığı kesinleşti sanırım. Çekme o kadar ağrıyı
Adet ağrısı gibi değil ya farklı bi ağrı içtim ağrı kesici falan ama yok geçmiyor sıcak su koyuyorum o rahatlatiyor bide yüz üstü yatinca geçiyor yarin bi dahiliyeye gitsem iyi olcak sanırım ayağa kalktım mı agrida başlıyor

Çok geçmiş olsun canım. İhmal etme mutlaka doktora git

Günaydın Kizlarrrrrr dişim felaket ağrıyor üstüne grip olmuşum offffoffff

Eskigunler kız bismillah o neydi öyle gözlerim yerinden çıktı ilaçla bari evi tatlım

mi-nick canım bende bu ay ovulasyonla takip edeceğim birde akıntıları tabi çok sevindim keseyi görmene darısı hepimize artık:)

Kızlar bugün akşam bitiyor inşallah yarın ovulasyon testiyle birlikte çalışmalara başlıyorum testi aldım ama yinede 8.günden başlayarak 22.gün son olmak üzeregünaşırı çalışma yapacağım bakalım kısmet takdir Allahtan:)

Aynen tatlım stres yapınca düzenimiz bozuluyor çalışmalarımız yakın başlıyor benimde yarın hadi hayırlısı:))

Kuzum yarın ilaçlama dan gelicekler ayyy okadar korktumki anlatamam ya

Ben artık stres yapmicam ama şu gün olsun yumurtlamisimdir soyle olsun yatip yaklarımı kaldirayim yok bitti 18 aydır öyle yaptimda noldu kocammaannnnn 0

Insallah çabaların boşa çıkmaz canım güzel haberi bu ay alırsın ❤

Merhaba canlar koca mesaide bugun bende temizlige vurdum kendimi :)
A acem55 gecmis olsun son olsun insallah ekliyorum kuzum.
Erva Yaren yaptim silik cikti demekki yalbis alarm sevindim ama yarin adamin tahlil gunu kullanim disi yani oyuzden iyiki olmamis.

Aman iyi kuzum dur şimdi zamanı değil adam işlev görsün öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…