- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
İnşallah kuzum insallah gidicem reglim başlasın iyice gidicem son care artık kuzum inşallah banada iyi gelir gerçi gorumcemin gelinide gitti ona fitil yapmış alabaliktan ondan sonra hamile kaldıBnce git cmm inan benim bu kadına kim gittiyse hamile kaldı o ay ins bana da ugurlu gelir
İnş snde hamile kalırsin cnmİnşallah kuzum insallah gidicem reglim başlasın iyice gidicem son care artık kuzum inşallah banada iyi gelir gerçi gorumcemin gelinide gitti ona fitil yapmış alabaliktan ondan sonra hamile kaldı
İnşallah canmİnş snde hamile kalırsin cnm
Yani ben olsam dayanamam ama dayanabiliyorsan bekle. Belirsizlik kötü. Eninde sonunda gerçeği öğreneceksin negatif yada pozitif. En azından için rahatlarNegatif görmek istemiyorum bu seferde
Ama kaçar göçer de yok el mahkum yapcam yarına olmazsam yapayım bi test :)
İnş cnm daha iyi olursn Rabbim şifa versinKızlar benim sanki kasık ağrılarım azaldı daha iyiyim
İnş cnm daha iyi olursn Rabbim şifa versin
Haklısın canım eninde sonunda çıkacak. Hayırlısı neyse artık o olsun ❤Yani ben olsam dayanamam ama dayanabiliyorsan bekle. Belirsizlik kötü. Eninde sonunda gerçeği öğreneceksin negatif yada pozitif. En azından için rahatlar
Hep iyi ol canım ❤ şuan en güzel mucizeyi yaşıyorsun ve çok güzel bi şekilde ilerler hamileliğin bu ağrılar o mucizenin tadı tuzu tadını çıkar şuan içindeki melegin doğduğunda pek nefes aldirmiycak çünkü :)Kızlar benim sanki kasık ağrılarım azaldı daha iyiyim
Aynen kuzum ya ama az az geliyo acaba tam gelmesi için soğan kabuğu suyu icsemmiEskigunler sevindim canim sonunda:) hem icin temizlensin hem kafan rahatlasin:)
Erva Yaren canim bekle test yapacaksanda direk kana git. Neler cektik su testlerden inan evde ovu testim var onu bile goresim yok
Kuzum ewde testim var ama inan bende korkuyorum yapma ya o yüzden bekleyim diye düşünüyorum salı günü kan veriyim diye düşünüyorum 31. Gün bitsin sonra veririyim kanı adet takvimime baktım 31. Günde de olduğum gün olmuş normalde hep 28 gündür o zamanlarda test yapmıştım negatif görmüştum çok kötü olmuştum o yüzden salı çarşamba ya kadar bekleyim gelmezse zaten sevinmek için umudum olcakEskigunler sevindim canim sonunda:) hem icin temizlensin hem kafan rahatlasin:)
Erva Yaren canim bekle test yapacaksanda direk kana git. Neler cektik su testlerden inan evde ovu testim var onu bile goresim yok
Kiyamam canim hepizim oyleyiz nekadar ypk desekte bekliyoruz. Hani negatifi gormek birsey degil ama en azindan gununde gor yoksa gene umut bitmiyor gunu bekliyoruz olmadi bitest daha derken yipraniyoruz. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah gelmistir bebegin.Kuzum ewde testim var ama inan bende korkuyorum yapma ya o yüzden bekleyim diye düşünüyorum salı günü kan veriyim diye düşünüyorum 31. Gün bitsin sonra veririyim kanı adet takvimime baktım 31. Günde de olduğum gün olmuş normalde hep 28 gündür o zamanlarda test yapmıştım negatif görmüştum çok kötü olmuştum o yüzden salı çarşamba ya kadar bekleyim gelmezse zaten sevinmek için umudum olcak
Aksi gibi şehir dışına çıkmam gerekiyor artık orda yaptırırım gelmezse tahlili.
Ya bide çok karmaşık hissediyorum nie umutlaniyorsun ki die kızıyorum bi yandan kendime hani sakın olcaktin diyorum önceki gecikmelerin düşün noldu diyorum sonrada saçmalama tabiki umut edeceksin geçen aylar olmadı diye bu ayda olmuycak anlamına gelmiyor ki diyorum karmakarışıgim yani ne hissetsem bilemedim tuhaf yani iki durum içinde belirti yok oda bi kafa karistirici
Kiyamam canim hepizim oyleyiz nekadar ypk desekte bekliyoruz. Hani negatifi gormek birsey degil ama en azindan gununde gor yoksa gene umut bitmiyor gunu bekliyoruz olmadi bitest daha derken yipraniyoruz. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah gelmistir bebegin.
Inşallah kuzum inşallah ❤Kiyamam canim hepizim oyleyiz nekadar ypk desekte bekliyoruz. Hani negatifi gormek birsey degil ama en azindan gununde gor yoksa gene umut bitmiyor gunu bekliyoruz olmadi bitest daha derken yipraniyoruz. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah gelmistir bebegin.
Kiyamam canim hepizim oyleyiz nekadar ypk desekte bekliyoruz. Hani negatifi gormek birsey degil ama en azindan gununde gor yoksa gene umut bitmiyor gunu bekliyoruz olmadi bitest daha derken yipraniyoruz. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah gelmistir bebegin.
Inşallah kuzum inşallah ❤Kiyamam canim hepizim oyleyiz nekadar ypk desekte bekliyoruz. Hani negatifi gormek birsey degil ama en azindan gununde gor yoksa gene umut bitmiyor gunu bekliyoruz olmadi bitest daha derken yipraniyoruz. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah gelmistir bebegin.
Doktirun verdikleri yeter canim ya bence icme birseyAynen kuzum ya ama az az geliyo acaba tam gelmesi için soğan kabuğu suyu icsemmi
Tamam canmDoktirun verdikleri yeter canim ya bence icme birsey
Hayır dr abdurrahman onkoloji hastanesinde kadın doğum polikliniği.Ayy zekai tahirde mi yaptırdınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?