Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dene bakalim testi icin rahat eder ama burdan gordugume gore olmayacak sey degil..

Yapsamda beraber olamam esim cinsel pehrizde p.tesi spermiyogram vericek. Valla aksilik dedinmi sasmaz tak diye beni bulur
Ise bak sen simdi yoktur o zaman ya.. hic test yapip kafani karistirma :)

Ayy masallah canima. Valla sevindim iyi olmada artik tesseli edecek birseyde bulamiyor insan insallah kuzum insallah kasimda ikimizde guzel haberi aliriZ
Adet olunca bati bildiririm kuzum :) alıştım sanırım ondan üzülmedim kasım 1 sene olcak hayırlısı konuştuğum çok insan var 2 seneye kadar mutlaka hamile kalıyorlar hayırlısı Rabbimden ben hep hayırlısıni istedim hayırsızsa hiç olmasın dedim nasip bakalım :)

Haklisin ben ilk aydan biraktim akisina seninki baya surmus alismissindir tabi. Dualarin kabul olsun kuzum hayirlisi diyoruz hep hepimiz icin hayirlisi olsun

Kiz olsun gecikmeli denerim en azindan boyle sasirip erken catlaya bildigini ogrenirim.
Bidaha ovu testi yapmayacam deyip gene dayanamiyoruz benimkide bitmisti bugun gene siparis ettim gene test yapip yapip dururum

Bidaha ovu testi yapmayacam deyip gene dayanamiyoruz benimkide bitmisti bugun gene siparis ettim gene test yapip yapip dururum
Senin test pozitifti bide adet oldun baksana. Zaten en garantisi kan hic ugrasmadan hemen ogrenip isine bakiyorsun ne umut kaliyo ne baska bisi. Benim var almayacaktim guya ayni senin gibi oldu

Senin test pozitifti bide adet oldun baksana. Zaten en garantisi kan hic ugrasmadan hemen ogrenip isine bakiyorsun ne umut kaliyo ne baska bisi. Benim var almayacaktim guya ayni senin gibi oldu

Evet test koyulasacagina siliklesti ve iki gun erken geldi kimyasal diye dusunuyorum o yuzden. Benim burda kan testi sansim yok zaten onun icin kendi kendime yapip duruyom

Benimde bir yil olcak bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…