Dene bakalim testi icin rahat eder ama burdan gordugume gore olmayacak sey degil..Kizlar adetin sonlarinda yumurtlayan varmi? Bende degisiklikler var ya anlamadim. Dun adet tamamen bitti hic kanama gelmedi bugun yumurtlamadaki gibi karnim sis. Akintim yogun ve yumurtlama zamanindaki gibi agrim var nedirki bu? Ovu testim var salak gibi tuvaletimi yaptim aklima gelmedi testi yapmak. Biraz sikisip testi denicem bakalim neyin nesi.
Gozun aydin rabbim kucagina almayida nasip etsin sagsalim birsekilde. Peki sorununmu vardi mucize dedigine goreEvet bugün öğrendim:)))
Hayirli olsun tebrikler :)Evet bugün öğrendim:)))
Teşekkürler canımcimHayirli olsun tebrikler :)
Yapsamda beraber olamam esim cinsel pehrizde p.tesi spermiyogram vericek. Valla aksilik dedinmi sasmaz tak diye beni bulurDene bakalim testi icin rahat eder ama burdan gordugume gore olmayacak sey degil..
Oldunmu adet?Hepimiz icin hayirlisi olsun @GaSeLLe canim benim yeni bat 17 kasim :)
Ise bak sen simdiYapsamda beraber olamam esim cinsel pehrizde p.tesi spermiyogram vericek. Valla aksilik dedinmi sasmaz tak diye beni bulur
Ever iki gun erken geldi hemde dun basladiOldunmu adet?
Kiz olsun gecikmeli denerimIse bak sen simdiyoktur o zaman ya.. hic test yapip kafani karistirma :)
Adet olunca bati bildiririm kuzum :) alıştım sanırım ondan üzülmedim kasım 1 sene olcak hayırlısı konuştuğum çok insan var 2 seneye kadar mutlaka hamile kalıyorlar hayırlısı Rabbimden ben hep hayırlısıni istedim hayırsızsa hiç olmasın dedim nasip bakalım :)Ayy masallah canima. Valla sevindim iyi olmada artik tesseli edecek birseyde bulamiyor insaninsallah kuzum insallah kasimda ikimizde guzel haberi aliriZ
Buay hepimizde birsey var bende erken oldum mevsimselmi neyse adetlerde sasirdiEver iki gun erken geldi hemde dun basladi
Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallah be çok güzel bi hamilelik geçir ❤Evet bugün öğrendim:)))
Haklisin ben ilk aydan biraktim akisina seninki baya surmus alismissindir tabi. Dualarin kabul olsun kuzum hayirlisi diyoruz hep hepimiz icin hayirlisi olsunAdet olunca bati bildiririm kuzum :) alıştım sanırım ondan üzülmedim kasım 1 sene olcak hayırlısı konuştuğum çok insan var 2 seneye kadar mutlaka hamile kalıyorlar hayırlısı Rabbimden ben hep hayırlısıni istedim hayırsızsa hiç olmasın dedim nasip bakalım :)
Bidaha ovu testi yapmayacam deyip gene dayanamiyoruzKiz olsun gecikmeli denerimen azindan boyle sasirip erken catlaya bildigini ogrenirim.
Senin test pozitifti bide adet oldun baksana. Zaten en garantisi kan hic ugrasmadan hemen ogrenip isine bakiyorsun ne umut kaliyo ne baska bisi. Benim var almayacaktim guya ayni senin gibi olduBidaha ovu testi yapmayacam deyip gene dayanamiyoruzbenimkide bitmisti bugun gene siparis ettim gene test yapip yapip dururum
Tebriklerrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDün evde test yaptım inanamadım tabi bugün de kan verdim 182.69 pozitif 3 haftalik
Senin test pozitifti bide adet oldun baksana. Zaten en garantisi kan hic ugrasmadan hemen ogrenip isine bakiyorsun ne umut kaliyo ne baska bisi. Benim var almayacaktim guya ayni senin gibi oldu
Benimde bir yil olcak bu ay..Adet olunca bati bildiririm kuzum :) alıştım sanırım ondan üzülmedim kasım 1 sene olcak hayırlısı konuştuğum çok insan var 2 seneye kadar mutlaka hamile kalıyorlar hayırlısı Rabbimden ben hep hayırlısıni istedim hayırsızsa hiç olmasın dedim nasip bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?