- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
Benimde bugün 4.günüm ama inan cok sancıli oldum 2.günü bi ebe kadın var ona gittim rahimin az geride ondan ilişki sonrası ağrıyan yumurtanın üstüne yat uyu hemen duş alma dedi birde belinin altına yastık koy dediİnşallah canm ama benm aklımdan bebek isini5cikarmam lazım belki ozaman hamile kalirim diyorum şuanda zayıflama cabasindayim kuzum aslında sevindim adet olduğuma içim temizleniyo
Yani islemmi yaptı sana kuzumBenimde bugün 4.günüm ama inan cok sancıli oldum 2.günü bi ebe kadın var ona gittim rahimin az geride ondan ilişki sonrası ağrıyan yumurtanın üstüne yat uyu hemen duş alma dedi birde belinin altına yastık koy dedi
Inşallah canım :) haftasonu tahlil yapıyorlar mı acil deKendine eziyet etme :) git kan ver paşa paşa cizgiylede ugrasma :))))
Hayirli haberlerin olsun insallah :)
Yaparlar bnce kuzumInşallah canım :) haftasonu tahlil yapıyorlar mı acil de
Pazartesi inşallah veririm kanı olmazsam eğer:)Aman kuzum test yapma boşuna hayal kırıklığı oluyo bence git kanver zaten inşallah vardir çıkar kanda sonra ani diye rve test yaparsın ve saklarsin testi ne güzel olur
Inşallah canım :) haftasonu tahlil yapıyorlar mı acil de
Olmazsın inşallah bitanemPazartesi inşallah veririm kanı olmazsam eğer:)
Akşam gitsem miki :) ama kendimi de hiç hamile gibi hissetmiyorum ya bekleyim en iyisi valla korkuyorum ya bekleyim gelmezse giderim salı günü 31. Gün oluyor o zamana kadar olmazsam daha da olmam :)Yaparlar bnce kuzum
Kızlar an itibariyle adet oldum mm @GaSeLLe
Inşallah kuzumOlmazsın inşallah bitanem
Bisy yapmadı cnm karnıma baktı baya bi bastırdı felan hersyin temiz dedi bndde dedim buay kafaya çok takmiyayım oluruna bırakıp ilişki olsn bakalm diyorm ins olur.eşimde neofortil ve klomen kullanıyo bide keçiboynuzu özü kullanıyorz umarım ise yarar kuzumYani islemmi yaptı sana kuzum
İnşallah kuzum bizim buralardada öyle bi kadın var bakiyo bastırıyor alabaliktan fitil falan yapıyo gitsemmi acabaBisy yapmadı cnm karnıma baktı baya bi bastırdı felan hersyin temiz dedi bndde dedim buay kafaya çok takmiyayım oluruna bırakıp ilişki olsn bakalm diyorm ins olur.eşimde neofortil ve klomen kullanıyo bide keçiboynuzu özü kullanıyorz umarım ise yarar kuzum
Beş gune tamammla canm sonra kan ver evde testle ugrasms kesin çözüm kan tahliliKızlar benim adet gecikeli 3 gün oldu ne gelen var ne giden dün akşam test yaptım negatif çıkti ne yapayım bilmiyorum
Kızlar benim adet gecikeli 3 gün oldu ne gelen var ne giden dün akşam test yaptım negatif çıkti ne yapayım bilmiyorum
Bnce git cmm inan benim bu kadına kim gittiyse hamile kaldı o ay ins bana da ugurlu gelirİnşallah kuzum bizim buralardada öyle bi kadın var bakiyo bastırıyor alabaliktan fitil falan yapıyo gitsemmi acaba
İnsan sabredemiyor işte canım bizim ilk denememiz kızımdan sonra ilk aydan böyle ertelenince heyecan bastı olmadı pazartesi kan tahlili yaparımBeş gune tamammla canm sonra kan ver evde testle ugrasms kesin çözüm kan tahlili
Pazartesi 5 . Gün zaten kuzumİnsan sabredemiyor işte canım bizim ilk denememiz kızımdan sonra ilk aydan böyle ertelenince heyecan bastı olmadı pazartesi kan tahlili yaparım
Benim ilk kızımda geçmeden çıkmıştıBenim kizimda kan verdigimde degerim cok yuksek olmasina ragmen idrarda cok cok az silik cikmisti
Herkesin bir olmuyor canim bence de kan ver
Aynen canımPazartesi 5 . Gün zaten kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?