Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar ne derse desin senin belitmen gerek bebek suphesi oldugunu canimKızlar çok fena karnım ağrıyor ya gelen giden de yok bu adet ağrısı gibi bi karın ağrısı değil göbeğin düşer ya öyle bi ağrı acile gitsem adet olmadigimi şöylesem kan tahlili yapıp oyl3 mı iğne ilaç serum verirler yoksa direk mi ya çok kararsız kaldım
Adetine daha varmis bebege yoralim bari :)Belim ağrıyor, öldüm![]()
Tamam kuzum gidiyim şimdi biOnlar ne derse desin senin belitmen gerek bebek suphesi oldugunu canim
Adetine daha varmis bebege yoralim bari :)
Anladim kuzumYok canım ya daha yumurtlama dönemim bile gelmedi :)
Tamam canim haber verTamam kuzum gidiyim şimdi bi
Tamam kuzum inşallah hayırlısı neyse o olsunTamam canim haber ver
Amin insallahTamam kuzum inşallah hayırlısı neyse o olsun
Hadi ya negatif yani. Uzulme sikma canini demiyorum biliyorum ki bir aydir biriken umutlar patlak verecek illaki. Ama lutfen umutsuzluga kapilma en azindan agrina care bulacak ilacini serumunu al rahatla. Buay bize nasip olmadi hamile kalan sanslilarimiz gibi biz sanssizlarda var malesef listede. Hayirli zamani degil demekki..Ewt sonuç çıktı 0.43 yani yok
Yok kuzum hiç uzulmedim dedim ya ben senle bir hamile kalcam :) bi gram üzülme yok kendime sastim kaldımHadi ya negatif yani. Uzulme sikma canini demiyorum biliyorum ki bir aydir biriken umutlar patlak verecek illaki. Ama lutfen umutsuzluga kapilma en azindan agrina care bulacak ilacini serumunu al rahatla. Buay bize nasip olmadi hamile kalan sanslilarimiz gibi biz sanssizlarda var malesef listede. Hayirli zamani degil demekki..
Ayy masallah canima. Valla sevindim iyi olmada artik tesseli edecek birseyde bulamiyor insanYok kuzum hiç uzulmedim dedim ya ben senle bir hamile kalcam :) bi gram üzülme yok kendime sastim kaldım![]()
Umudunuzu yitirmeyin kızlar benim durumum mucize rabimin mucizesi inanın yeter herkes anne baba olmalı insAyy masallah canima. Valla sevindim iyi olmada artik tesseli edecek birseyde bulamiyor insaninsallah kuzum insallah kasimda ikimizde guzel haberi aliriZ
Mucize derken canim? Hamilemisin?Umudunuzu yitirmeyin kızlar benim durumum mucize rabimin mucizesi inanın yeter herkes anne baba olmalı ins
Hepimiz icin hayirlisi olsun @GaSeLLe canim benim yeni bat 17 kasim :)Yok kuzum hiç uzulmedim dedim ya ben senle bir hamile kalcam :) bi gram üzülme yok kendime sastim kaldım![]()
Evet bugün öğrendim:)))Mucize derken canim? Hamilemisin?