• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok fena karnım ağrıyor ya gelen giden de yok bu adet ağrısı gibi bi karın ağrısı değil göbeğin düşer ya öyle bi ağrı acile gitsem adet olmadigimi şöylesem kan tahlili yapıp oyl3 mı iğne ilaç serum verirler yoksa direk mi ya çok kararsız kaldım

Kızlar çok fena karnım ağrıyor ya gelen giden de yok bu adet ağrısı gibi bi karın ağrısı değil göbeğin düşer ya öyle bi ağrı acile gitsem adet olmadigimi şöylesem kan tahlili yapıp oyl3 mı iğne ilaç serum verirler yoksa direk mi ya çok kararsız kaldım
Onlar ne derse desin senin belitmen gerek bebek suphesi oldugunu canim

Ewt sonuç çıktı 0.43 yani yok
Hadi ya negatif yani. Uzulme sikma canini demiyorum biliyorum ki bir aydir biriken umutlar patlak verecek illaki. Ama lutfen umutsuzluga kapilma en azindan agrina care bulacak ilacini serumunu al rahatla. Buay bize nasip olmadi hamile kalan sanslilarimiz gibi biz sanssizlarda var malesef listede. Hayirli zamani degil demekki..

Hadi ya negatif yani. Uzulme sikma canini demiyorum biliyorum ki bir aydir biriken umutlar patlak verecek illaki. Ama lutfen umutsuzluga kapilma en azindan agrina care bulacak ilacini serumunu al rahatla. Buay bize nasip olmadi hamile kalan sanslilarimiz gibi biz sanssizlarda var malesef listede. Hayirli zamani degil demekki..
Yok kuzum hiç uzulmedim dedim ya ben senle bir hamile kalcam :) bi gram üzülme yok kendime sastim kaldım :KK70:

Ayy masallah canima. Valla sevindim iyi olmada artik tesseli edecek birseyde bulamiyor insan :KK43: insallah kuzum insallah kasimda ikimizde guzel haberi aliriZ
Umudunuzu yitirmeyin kızlar benim durumum mucize rabimin mucizesi inanın yeter herkes anne baba olmalı ins

Kizlar adetin sonlarinda yumurtlayan varmi? Bende degisiklikler var ya anlamadim. Dun adet tamamen bitti hic kanama gelmedi bugun yumurtlamadaki gibi karnim sis. Akintim yogun ve yumurtlama zamanindaki gibi agrim var nedirki bu? Ovu testim var salak gibi tuvaletimi yaptim aklima gelmedi testi yapmak. Biraz sikisip testi denicem bakalim neyin nesi.

Back