• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canm ama benm aklımdan bebek isini5cikarmam lazım belki ozaman hamile kalirim diyorum şuanda zayıflama cabasindayim kuzum aslında sevindim adet olduğuma içim temizleniyo
Benimde bugün 4.günüm ama inan cok sancıli oldum 2.günü bi ebe kadın var ona gittim rahimin az geride ondan ilişki sonrası ağrıyan yumurtanın üstüne yat uyu hemen duş alma dedi birde belinin altına yastık koy dedi

Benimde bugün 4.günüm ama inan cok sancıli oldum 2.günü bi ebe kadın var ona gittim rahimin az geride ondan ilişki sonrası ağrıyan yumurtanın üstüne yat uyu hemen duş alma dedi birde belinin altına yastık koy dedi
Yani islemmi yaptı sana kuzum

Yani islemmi yaptı sana kuzum
Bisy yapmadı cnm karnıma baktı baya bi bastırdı felan hersyin temiz dedi bndde dedim buay kafaya çok takmiyayım oluruna bırakıp ilişki olsn bakalm diyorm ins olur.eşimde neofortil ve klomen kullanıyo bide keçiboynuzu özü kullanıyorz umarım ise yarar kuzum

Bisy yapmadı cnm karnıma baktı baya bi bastırdı felan hersyin temiz dedi bndde dedim buay kafaya çok takmiyayım oluruna bırakıp ilişki olsn bakalm diyorm ins olur.eşimde neofortil ve klomen kullanıyo bide keçiboynuzu özü kullanıyorz umarım ise yarar kuzum
İnşallah kuzum bizim buralardada öyle bi kadın var bakiyo bastırıyor alabaliktan fitil falan yapıyo gitsemmi acaba

Kızlar benim adet gecikeli 3 gün oldu ne gelen var ne giden dün akşam test yaptım negatif çıkti ne yapayım bilmiyorum

Kızlar benim adet gecikeli 3 gün oldu ne gelen var ne giden dün akşam test yaptım negatif çıkti ne yapayım bilmiyorum

Benim kizimda kan verdigimde degerim cok yuksek olmasina ragmen idrarda cok cok az silik cikmisti
Herkesin bir olmuyor canim bence de kan ver

Back