• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz yaptirmadik yaptirsakmi acaba sonradan erkeklerde de sorun cikabiliyormuki
Valla strese bagli birsey olursa diye sonucta ida uzuntu stres cok yasadi. Eskiden onda sorunda vardi sonradan tedaviyle yukselmisti degerleri. Taa 10sene onceydi. Simdi bi baktiralimda insallah kotu surprizle karsilasmayiz

Valla strese bagli birsey olursa diye sonucta ida uzuntu stres cok yasadi. Eskiden onda sorunda vardi sonradan tedaviyle yukselmisti degerleri. Taa 10sene onceydi. Simdi bi baktiralimda insallah kotu surprizle karsilasmayiz
Biz hiç karşılaşmadık bi sorunla oglumdan önce sperm testi yaptirmistik hersey normaldi

Kızlar geçmişi okuyamadım bugün keseyi gördük elhamdülillah, Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin kimseyi aratmasın yarı yolda bırakmasın inşallah, önce sağlıklı bir gebelik ve ardından hayırlı bir doğumla bebeklerimize kavuşalım inşallah her zaman dualarımdasınız..

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşturmak nasip etsin hepimize inşallah

Kızlar günaydın..
Ben adet olmadım daha ama sevinemiyorum bile 31 günü geçmeden de sevinemiycem herhalde adet takvimime şöyle bi baktımda 31 günde olduğum günlerde olmuş test yapmak istemiyorum sözüm var kendime 1 hafta geçmeden yapmiycam diye. Gece öldüm öldüm dirildim karin agrisindan kasik vs agrimadi sadece gaz sancim vardı ben ben olali bu kadar gaz ne duydum ne gördüm :110:
Belirti olarakta hiç bisey yok ne adet ne bebek :63:
Sadece kızıma hamile kalmadan da önce böyle yataklara düşmüştüm sıtma tutmuştu elimin kolumun canı çekilmişti bi o var ama malum kışa giriyoruz belkide mikrop kaptim ondan :KK17:
Napiyim bilemedim :KK64:

Kızlar günaydın..
Ben adet olmadım daha ama sevinemiyorum bile 31 günü geçmeden de sevinemiycem herhalde adet takvimime şöyle bi baktımda 31 günde olduğum günlerde olmuş test yapmak istemiyorum sözüm var kendime 1 hafta geçmeden yapmiycam diye. Gece öldüm öldüm dirildim karin agrisindan kasik vs agrimadi sadece gaz sancim vardı ben ben olali bu kadar gaz ne duydum ne gördüm :110:
Sadece kızıma hamile kalmadan da önce böyle yataklara düşmüştüm sıtma tutmuştu elimin kolumun canı çekilmişti bi o var ama malum kışa giriyoruz belkide mikrop kaptim ondan :KK17:
Test :halay:

Kızlar günaydın..

Kendine eziyet etme :) git kan ver paşa paşa cizgiylede ugrasma :))))
Hayirli haberlerin olsun insallah :)

GaSeLLe ben böyle mal bir hoca görmedim ya. Bütün doktorlar aynı değil demekki. Adam jinekolog dedim adetin 3. Günü hormonlara baktiracagim. Neye göre bakacağız ki dedi. Bu bizim işimiz değil dedi. Beni bozdu. Tahlili de yapmadı. Adamla birde güzel tartıştım çıktım. Ozele gitmek zorundamiyim ben ya bu ne saçmalık.!

Ayy zekai tahirde mi yaptırdınn

Kendine eziyet etme :) git kan ver paşa paşa cizgiylede ugrasma :))))
Hayirli haberlerin olsun insallah :)
Negatif görmek istemiyorum bu seferde :KK42:
Ama kaçar göçer de yok el mahkum yapcam yarına olmazsam yapayım bi test :)
Aman kuzum test yapma boşuna hayal kırıklığı oluyo bence git kanver zaten inşallah vardir çıkar kanda sonra ani diye rve test yaparsın ve saklarsin testi ne güzel olur

Back