- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Haklisin. 5fazla olsun yeni olsun dis izalizasyon fln yapilmis olsun. Mutfak en buyuk hayalimdi yemegini yiyip oturup tv izleyecek kadar istiyordum hep cok sukur kocaman mutfagim oldu ama inanki hic keyfini suremedim tam bebegimi kaybettigim zamana denk geldi. Hastaneden ciktim bebek morgda esimler evi tasidi sagolsun annem herseyi halletti. Hala derim esime karnimdayken bulduk evi hic unutmam oldugunu duymadan bir gun oncesi aksam banyolari yikamistim herkes kizmisti kayip duseceksin diye ben bebegimi seve seve bitirmistim. Sabah bir gittik kan nakli yapilacak kuzum iyilesecek diye ama kalbi atmiyo dediler. belkide ogece durdu kalbi belki daha oncesi bilemiyorumAllah daha mutlu etsin canm bende bi cikabilsem 5 yıl oldu ha bugün ha yarın çıkıcak inşallah bu yaz çıkarız ya bende herşeyiyle modern bi ev istiyorum sıfır daire olsun ilk ben gireyim diyorum
Yıktın dağıttın beni kuzum ya rabbim yerini doldursun öbür dünyada bebeğin Şefaatcin olsun inşallah bitanem benimde en büyük hayalim mutfağı buyuk ev canm yaHaklisin. 5fazla olsun yeni olsun dis izalizasyon fln yapilmis olsun. Mutfak en buyuk hayalimdi yemegini yiyip oturup tv izleyecek kadar istiyordum hep cok sukur kocaman mutfagim oldu ama inanki hic keyfini suremedim tam bebegimi kaybettigim zamana denk geldi. Hastaneden ciktim bebek morgda esimler evi tasidi sagolsun annem herseyi halletti. Hala derim esime karnimdayken bulduk evi hic unutmam oldugunu duymadan bir gun oncesi aksam banyolari yikamistim herkes kizmisti kayip duseceksin diye ben bebegimi seve seve bitirmistim. Sabah bir gittik kan nakli yapilacak kuzum iyilesecek diye ama kalbi atmiyo dediler. belkide ogece durdu kalbi belki daha oncesi bilemiyorumoysa evi gezerken ilk besiginin yerini bile dusunmustum. O cok guzel yerde suan biliyorum ama beni karanliga itip gitti eskisi gibi olmam imkansiz gulsem eglensem dahi bir yanim eksik belki diyorum yeni bir bebek gelirse toparlanirim ama oda zor gelecek gibi
Canm cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına versin kaç haftalık oldnzKızlar geçmişi okuyamadım bugün keseyi gördük elhamdülillah, Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin kimseyi aratmasın yarı yolda bırakmasın inşallah, önce sağlıklı bir gebelik ve ardından hayırlı bir doğumla bebeklerimize kavuşalım inşallah her zaman dualarımdasınız..
Bugün 4+4 kuzumCanm cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına versin kaç haftalık oldnz
Maşallah canm allah bagslasn kalp atışı için ne zaman çağırdıBugün 4+4 kuzum
Test yaptim koyulasmamis cok moralim bozuldu buyuk ihtimal kimyasalBaska test yapmismiydin sonradan koyulasma fln varmiydi? İnsallah olmazsin ya
Bugün 4+4 kuzum
Evet onu bende duydum. Cenin pozisyonunda yunurtanin oldugu tarafa donup yatmak yardimci oluyormus. İnsallah bizdede ise yarar. Ekliyorum canim@GaSeLLe cnm bnm de bat 13 Kasım bakalım dün bi yaşlı ebeye gittim herşey yolunda dedi sadece rahmin az geride hemen kalkma banyo yapma dedi hangi yumurtan ağrıyosa onun üstüne yat ayağını karnına doğru çek dedi
Hadi yaTest yaptim koyulasmamis cok moralim bozuldu buyuk ihtimal kimyasal
Amin aminn insallah. Masallah bebisine sagsalim kucagina alman dilegiylr canim.Kızlar geçmişi okuyamadım bugün keseyi gördük elhamdülillah, Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin kimseyi aratmasın yarı yolda bırakmasın inşallah, önce sağlıklı bir gebelik ve ardından hayırlı bir doğumla bebeklerimize kavuşalım inşallah her zaman dualarımdasınız..
Uzulmegi gectim artik ama iste anilar rahat birakmiyor. Kuzum orda iyi olsunda ben onun herseyini obur dunyaya sakladim. İnsallah orda kavusuruz. Onumuze bakicaz artik p.tesi esime test yaptiricaz bide bebegime sebep olan enfeksiyona baktiricam sifirlanmismi diye. Sonrasi Allah kerim. İnsallah gonlundeki gibi bir ev okurda tasinir rahatlarsin kuzumYıktın dağıttın beni kuzum ya rabbim yerini doldursun öbür dünyada bebeğin Şefaatcin olsun inşallah bitanem benimde en büyük hayalim mutfağı buyuk ev canm ya
İnşallah bitanem. İnşallah rabbim yardımcın olsun inşallah sifirlanmistir esine sperm testimi yaptrcksnzUzulmegi gectim artik ama iste anilar rahat birakmiyor. Kuzum orda iyi olsunda ben onun herseyini obur dunyaya sakladim. İnsallah orda kavusuruz. Onumuze bakicaz artik p.tesi esime test yaptiricaz bide bebegime sebep olan enfeksiyona baktiricam sifirlanmismi diye. Sonrasi Allah kerim. İnsallah gonlundeki gibi bir ev okurda tasinir rahatlarsin kuzum
Cnm ultrsayonla bakti olsa gorurdu zatenn rahim tertemizdi hic bisey yoktu yaniYerlesmedir belki canim hadi hayirlisi
Ama boyle durumlarda kimyasalsa bile sukur.Ben yine de regl olursan bittiginde kan vermeni oneririm.
Canim benim regl oncesinde degerlerimde gebelik vardi.Sonra bende regl oldum dedim ama belki korku iste benimkide ama regl bitince yine de beta degerine baktir.Sifirsa yola devam :)
Kizlar bogazlarim acayip sisti ilacta alamiyorum yutkunamiyorumda napicam? Cozumu olan varmi
Maddiyatum yok değil var. Ancak niye vereyim 200 300 doktora. Ankarada muayene ücretleri 110 tl oda doktora göre değişiyor. Ben devletinde işimi halledemiyorsam ne anladım hizmetten. Gitmeyeceğim 1 ay daha kendimi dinleyim. Sonra teferruatlı bir doktora giderim özelde. Maddiyatı olmayan ne yapacaksa. Oy oy
Cnm ultrsayonla bakti olsa gorurdu zatenn rahim tertemizdi hic bisey yoktu yani
Evet cnm bariz pozitif cikmisti :) ama bu testler cok yaniltici oluyor demekki.haftaya yumurtalara bakacak bakalim o zman belli olurPastil olabilir uygun
Ya da adacayi ile gargara yapabilirsin ama yutmamalisin
Bir de 3-4 hatni cicegini ilik sute koyup 2-3 dk bekledikten sonra süzüp icersen o da cok iyi gelir :)Gecmis olsun
Baska doktora girseydin keske
Gununude kacirmamis olurdun
Ya da ozelden doktorum istedi ama tahlillerimi burda yaptiriyorum diyebilirsin
Ben testin pozitif cikmisti diye hatirliyorum onun icin dedim canim sadece.
Benim testlerim pozitid cikmisti reglde oldum sandim kontrolde de hicbisy gorunmemisti ama nalesef sonrasi pek hesapta olmayan sekilde ilerledi.
Doktor kontrolunde olacakmissin ama zaten :) hadi hayirlisi
Evet cnm bariz pozitif cikmisti :) ama bu testler cok yaniltici oluyor demekki.haftaya yumurtalara bakacak bakalim o zman belli olur
Evet canim bakalim ne durumdayizİnşallah bitanem. İnşallah rabbim yardımcın olsun inşallah sifirlanmistir esine sperm testimi yaptrcksnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?