• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnce git cmm inan benim bu kadına kim gittiyse hamile kaldı o ay ins bana da ugurlu gelir
İnşallah kuzum insallah gidicem reglim başlasın iyice gidicem son care artık kuzum inşallah banada iyi gelir gerçi gorumcemin gelinide gitti ona fitil yapmış alabaliktan ondan sonra hamile kaldı

Kızlar benim sanki kasık ağrılarım azaldı daha iyiyim
Hep iyi ol canım ❤ şuan en güzel mucizeyi yaşıyorsun ve çok güzel bi şekilde ilerler hamileliğin bu ağrılar o mucizenin tadı tuzu tadını çıkar şuan içindeki melegin doğduğunda pek nefes aldirmiycak çünkü :)

Eskigunler Eskigunler sevindim canim sonunda:) hem icin temizlensin hem kafan rahatlasin:)
Erva Yaren Erva Yaren canim bekle test yapacaksanda direk kana git. Neler cektik su testlerden inan evde ovu testim var onu bile goresim yok :KK12:
Kuzum ewde testim var ama inan bende korkuyorum yapma ya o yüzden bekleyim diye düşünüyorum salı günü kan veriyim diye düşünüyorum 31. Gün bitsin sonra veririyim kanı adet takvimime baktım 31. Günde de olduğum gün olmuş normalde hep 28 gündür o zamanlarda test yapmıştım negatif görmüştum çok kötü olmuştum o yüzden salı çarşamba ya kadar bekleyim gelmezse zaten sevinmek için umudum olcak :KK36:
Aksi gibi şehir dışına çıkmam gerekiyor artık orda yaptırırım gelmezse tahlili.
Ya bide çok karmaşık hissediyorum nie umutlaniyorsun ki die kızıyorum bi yandan kendime hani sakın olcaktin diyorum önceki gecikmelerin düşün noldu diyorum sonrada saçmalama tabiki umut edeceksin geçen aylar olmadı diye bu ayda olmuycak anlamına gelmiyor ki diyorum karmakarışıgim yani ne hissetsem bilemedim tuhaf yani iki durum içinde belirti yok oda bi kafa karistirici:KK64:

Kuzum ewde testim var ama inan bende korkuyorum yapma ya o yüzden bekleyim diye düşünüyorum salı günü kan veriyim diye düşünüyorum 31. Gün bitsin sonra veririyim kanı adet takvimime baktım 31. Günde de olduğum gün olmuş normalde hep 28 gündür o zamanlarda test yapmıştım negatif görmüştum çok kötü olmuştum o yüzden salı çarşamba ya kadar bekleyim gelmezse zaten sevinmek için umudum olcak :KK36:
Aksi gibi şehir dışına çıkmam gerekiyor artık orda yaptırırım gelmezse tahlili.
Ya bide çok karmaşık hissediyorum nie umutlaniyorsun ki die kızıyorum bi yandan kendime hani sakın olcaktin diyorum önceki gecikmelerin düşün noldu diyorum sonrada saçmalama tabiki umut edeceksin geçen aylar olmadı diye bu ayda olmuycak anlamına gelmiyor ki diyorum karmakarışıgim yani ne hissetsem bilemedim tuhaf yani iki durum içinde belirti yok oda bi kafa karistirici:KK64:
Kiyamam canim hepizim oyleyiz nekadar ypk desekte bekliyoruz. Hani negatifi gormek birsey degil ama en azindan gununde gor yoksa gene umut bitmiyor gunu bekliyoruz olmadi bitest daha derken yipraniyoruz. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah gelmistir bebegin.

Kiyamam canim hepizim oyleyiz nekadar ypk desekte bekliyoruz. Hani negatifi gormek birsey degil ama en azindan gununde gor yoksa gene umut bitmiyor gunu bekliyoruz olmadi bitest daha derken yipraniyoruz. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah gelmistir bebegin.
Inşallah kuzum inşallah ❤

Inşallah kuzum inşallah ❤

Kizlar bogazlarim sisti grip baslasammi diye dusunuyor. Sesim kisildi :( cok rahatsizim ya yumirtlamaya kadar gecer insallah hepsi. Bide d.gunu partisi var arkadasin oglunun simdi aradi gel diye cok rahatsizim aferin yutuyorum yutmasam iyice bastirirdi. En son ogluma hamile kaldigim ay gecen subatta boyle oldum ilaclara sarildim hamile oldugumu ogrendim. Onu hatirlatiyor surekli :(

Back