- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Resmen bildirim gelsin die bekliyorum ya kiz
Eskigunler
nerdesin bacım haber bekliyoruz hadi az şekerleme yapcam seni bekliyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sekerlemeni yap daha cabuk gecer zaman :) ben giristim nasilsa laleye elaya uyku yok malesefResmen bildirim gelsin die bekliyorum ya kizEskigunler nerdesin bacım haber bekliyoruz hadi az şekerleme yapcam seni bekliyorum :)
Kiyamam kuzum ya ne çektin be şu laleyle eladanSen sekerlemeni yap daha cabuk gecer zaman :) ben giristim nasilsa laleye elaya uyku yok malesef
Malesef kuzum dış gebelik çıktı o silik çizgiler bu yüzden koyulaasmiyorkızzzz saat üç oldu! Bilgisayar başında bekliyoruz![]()
Az kaldi az kurtulacam topundan :) yeni seslere gecicez yakindaKiyamam kuzum ya ne çektin be şu laleyle eladan![]()
Kuzum dış gebelik miş bebek rahimde değil tüplerde kalmış o yüzden 1 haftadır testler hep silik koyulasmamisEskigunler dizi izler gibi merakla seni bekliyoruz gelde guzel haberler ver :)
Üzülme canım öncelikle geçmiş olsun demekki hayırlı vakit daha gelmemiş ilaçlarını kullan inşallah hemen geçer stres yapma üzüntü sen uzak dur elbet gelcek o bebiş hem çok şükür bi ewladin var 2.3. De olur inşallah ❤Malesef kızlar yine husran daha kötüsü kimyasal gebelik dış gebelik tüplerde gelişen gebelik varmış ilaç verdi vücudunun atması lazım dedi doktor herseyden önemlisi stres yapma stres yaparsa unut bebeği hamileliği dedi
YaaMalesef kızlar yine husran daha kötüsü kimyasal gebelik dış gebelik tüplerde gelişen gebelik varmış ilaç verdi vücudunun atması lazım dedi doktor herseyden önemlisi stres yapma stres yaparsa unut bebeği hamileliği dedi
Canim gecmis olsun kan degerin kac cikti? Kimyasal ayri dis gebelik ayri birsey. Kinyasali bircok kadin anlayamadan geciriyormus, adetle atiyormus. Ama dis gebelik oyle masum degil ben ameliyat oldum onun yuzunden? Doktorun tuhaf geldi bana birazMalesef kızlar yine husran daha kötüsü kimyasal gebelik dış gebelik tüplerde gelişen gebelik varmış ilaç verdi vücudunun atması lazım dedi doktor herseyden önemlisi stres yapma stres yaparsa unut bebeği hamileliği dedi
Şimdi anladım. Tüplerde gördüler demek. benimkinde görülmemişti bebek o yüzden geç teşhis edildi. Geçmiş olsun canım. kendine dikkat et. Olacaktır mutlaka sabretKuzum dış gebelik miş bebek rahimde değil tüplerde kalmış o yüzden 1 haftadır testler hep silik koyulasmamis
Bende oyle degildi ama kan degerim baya yuksekti. İdrarda kopkoyu cizgi vardi hamilr sandim kendimi bide ilk bebekti. Sonra kahve akintilar sancilarla ayrintili usgde gunlerce ugrasip o teshisi koydularŞimdi anladım. Tüplerde gördüler demek. benimkinde görülmemişti bebek o yüzden geç teşhis edildi. Geçmiş olsun canım. kendine dikkat et. Olacaktır mutlaka sabret
yok kacmam merak etme ♡Ekliyim kuzum hamis kalirsan kacmak yok ona gore :)
Canım bende de baya sürdü teşhis konulması ama bende bebek hiçbir şekilde görülmedi. İlk önce kahve akıntı ile düşük olduğu söylendi ama beta artınca dış gebelik teşhisi konuldu. Zor bir dönemdi. Allah yaşatmasınBende oyle degildi ama kan degerim baya yuksekti. İdrarda kopkoyu cizgi vardi hamilr sandim kendimi bide ilk bebekti. Sonra kahve akintilar sancilarla ayrintili usgde gunlerce ugrasip o teshisi koydular
Ya işte bebek tüpte takılı kalmış rahime yerlesememis bu hangisi oluyorsa öyle canm valla yıkıldığı için o an tam sormadım dedi klomen tdavisi uygulayalım kabul etmedimYaaNasip değilmiş canım önümüzdeki aya artık.
Kimyasal mı? Dış gebelik mi?
Bana dış gebelik teşhisi koymaları bir haftayı bulmuştu ne çabuk dış gebelik dediler ya.