• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde bata 2 gün var ama ne bilim hiç belirti yok şuan akintim falan da yok yani gayet kuru olcam sanırım bu ayda bi yanım olcak bi yanım olmuycak der bi garip hallerdeyim hayırlısı Rabbimden ewde test var ama zor tutuyorum kendimi yapmamak için :) sabır etcem 3-4 geçikse bile inanmiycam kendime :) malum ki 4 geçmesine rağmen negatif görmüş insanım ondan 1 hafta geçsin oyle yapcam testi ruh dengem bozuldu ayy kızlar adet düzenlidir genelde ama geçen ayy 5 gün erken gelip beni şoka sokmuştu bu ay da 5 gün geç gelse şaşmam yani :KK70:

Kızlar benimde bata 2 gün var ama ne bilim hiç belirti yok şuan akintim falan da yok yani gayet kuru olcam sanırım bu ayda bi yanım olcak bi yanım olmuycak der bi garip hallerdeyim hayırlısı Rabbimden ewde test var ama zor tutuyorum kendimi yapmamak için :) sabır etcem 3-4 geçikse bile inanmiycam kendime :) malum ki 4 geçmesine rağmen negatif görmüş insanım ondan 1 hafta geçsin oyle yapcam testi ruh dengem bozuldu ayy kızlar adet düzenlidir genelde ama geçen ayy 5 gün erken gelip beni şoka sokmuştu bu ay da 5 gün geç gelse şaşmam yani :KK70:
Benimkide hep düzenliydi canım geçen ay ilk kez 4 gün erken geldi bu ay ise hamiş haberini aldım :anneadayı: inşallah sende bu ay güzel haberleri alırsın bizlerle paylaşırsın

Benimkide hep düzenliydi canım geçen ay ilk kez 4 gün erken geldi bu ay ise hamiş haberini aldım :anneadayı: inşallah sende bu ay güzel haberleri alırsın bizlerle paylaşırsın
Ayyy hadi inşallah canım ya :) seninde gözün aydın sağlıkla al melegini kucagina❤❤❤ akintin var miydi hamilelik haberini almadan önce?

Ayyy hadi inşallah canım ya :) seninde gözün aydın sağlıkla al melegini kucagina❤❤❤ akintin var miydi hamilelik haberini almadan önce?
Vardı canım bazen yoğun bazen hafif ıslak şeklindeydi ama herkeste aynı olur mu bilmiyorum inşallah hamişsindir inşallah :KK200:

Yok anam ben o testi simdiye tuketmistim bile. Sanada yap diye israr etmemek icin zor duruyorum aslinda :))

Inşallah kuzum ama hayırlısı Rabbimden şimdilik kendimi sartlamayim 1 hafta geçsin Anca oyl3 inancam :)
Aynen en güzeli öyle aslında canım bende adet günümün geçmesini bekledim 4 gün geçsin dedm ama 1 gün gecikince akşamında yaptım :KK48: silik çıktı sabah daha koyu çıktı inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder sanada bolca dua et Rabbim ol desin oluversin :KK51::KK15:

Buay benim genelde gununden gec gelen adetim 2gun erken geldi beni sasirtti. Ay insallah senin pesinden geliriz buay da gecikir hamile olurum.

Günaydın kızlar:)) çalışmalar esnasında vakit çabuk geçiyor regl beklemeye başlayınca hiç geçmiyor regliykende yine çabuk geçiyor 4. güne geldim bile bu ay çalışacakları görelim bakalım:)) Eskigunler Eskigunler tatlım @GaSeLLe ye katılıyorum inşallah iyi haberlerini alıruz olmazsada sakın üzülme çalışmaya devam:)

Erva Yaren Erva Yaren kuzum oglumdaki belirtilerin hemen hepsini yasadim buay ben. Kupkuru olan ben yogun akintilar yasadim. Rahmime kramplar girdi cikti. Yumurtlamanin 4-5.gublerinden beri bel agrilari basladi ani tansiyon dusuklugu hepsi vardi ama adet oldum. Benim sasmaz tek belirtim istah artisi ve zir zir duygusallik bitek onlar olmadi. Haa kasimda onlarda olursa gene inanmam o ayri konu :)

Günaydın kızlar:)) çalışmalar esnasında vakit çabuk geçiyor regl beklemeye başlayınca hiç geçmiyor regliykende yine çabuk geçiyor 4. güne geldim bile bu ay çalışacakları görelim bakalım:)) Eskigunler Eskigunler tatlım @GaSeLLe ye katılıyorum inşallah iyi haberlerini alıruz olmazsada sakın üzülme çalışmaya devam:)
Aynen valla yumurta sonrasi resmen gecmek bilmiyor. Bende bugun 5. Gunumdeyim birkac gun leke gelir sonra tamamen biter. Su sperm testinide yaptirip tahlillerle beraber ozeldeki doktoruma gidicem insallah. Gununu ayarlayip yumurtlama zamanina denk getiricem ama dusunuyorum sence 16.gunmu gitsem 14.gunmu? En azindan gec gidersem catlamis der kiste donusmedigine emin olurum napsam ki? Calismalarda haftaya persembe basliyor insallah

Back