Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir hafta geçti hala adet olmadım. Doktora gittim bugün ama hicbirsey yapamadım Tavsiye ettiler diye devlet hastanesine gittim hic ilgilenmediler. Doktor yarin gel kan ver bide ultrasonla bakalim dedi. Ultrason icin gunde persembeye verdi. Cok sinir oldum. Yarin malesef işten cikamam ama perşembe günü kendi doktoruma gidicem.

Devlet Hastaneleri rezil rezil hayatta gitmem ben geçen zor durumda kaldım gittim gitmez olaydim cuma kendi doktoruma gidicem inşallah

Devlet Hastaneleri rezil rezil hayatta gitmem ben geçen zor durumda kaldım gittim gitmez olaydim cuma kendi doktoruma gidicem inşallah

Aynen ya belki acil birşey var. Ama hic yani umurlarında değil. İdrar testlerim negatif o yüzden gebelik umudum yok ama kist falan birsey olabilir. Endişe ediyorum. Hic bu kadar gecikmez normalde

Kizlar testime bi bakin hemen cikti testi yaptiktan sonra gozle daha net ama fotoda cikmiyo :)

Eklentiler

• IMG_20171017_095434.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 140
Erken yumurtlamışsın sanırım canım çok erken çıkmış maşallah
5 inde yumurtladim canim iki gun once gene yapmistim test hic bisey cikmamasti. Bu hemen cikti bu cizgiye bile okadar mutlu oldum ki ilk defa cizgi gordum bi gebelik testinde

Sağol canm benjm sonunda istediğimi gördüm çok heyecanlı yim çok mutluyum canm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar sonuç pozitif çok şükür 412 çıktı

5 inde yumurtladim canim iki gun once gene yapmistim test hic bisey cikmamasti. Bu hemen cikti bu cizgiye bile okadar mutlu oldum ki ilk defa cizgi gordum bi gebelik testinde

Kızlar hepinizi tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bana da dua edin bu ay tutmuş olsun

canim insallah hayirlisiyla tutunmustur bebegin ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…