- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Canm vermedim yarın randevu almıştım ama cumaya ertelediler cumaya kaldı artık 2 gün snra yaniHayırlı olsun tatlım Allah aratmadı 2.ayında kavuştun çok sevindim darısı isteyen herkese inşallahve bana tabi:))Eskigunler ne yaptın canım kan erdin mi?
Hadi gözün aydın darısı başıma insallahKızlar sonuç pozitif çok şükür 412 çıktı
Cuma günü benimki kaç çıkar acaba peki sen keseye gordunmu yoksa daha varmı doktor ne dediSağolun kızlar Allah razı olsun darısı sizlere inşallah
Devlet Hastaneleri rezil rezil hayatta gitmem ben geçen zor durumda kaldım gittim gitmez olaydim cuma kendi doktoruma gidicem inşallahBir hafta geçti hala adet olmadım. Doktora gittim bugün ama hicbirsey yapamadımTavsiye ettiler diye devlet hastanesine gittim hic ilgilenmediler. Doktor yarin gel kan ver bide ultrasonla bakalim dedi. Ultrason icin gunde persembeye verdi. Cok sinir oldum. Yarin malesef işten cikamam ama perşembe günü kendi doktoruma gidicem.
Devlet Hastaneleri rezil rezil hayatta gitmem ben geçen zor durumda kaldım gittim gitmez olaydim cuma kendi doktoruma gidicem inşallah
Hayırlı olsunn canım ben görüyorumKizlar testime bi bakinhemen cikti testi yaptiktan sonra gozle daha net ama fotoda cikmiyo :)
Ya gordun demi :) daha Bata dort bes gun var ve bu erken testlerden degil :)Hayırlı olsunn canım ben görüyorumRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Erken yumurtlamışsın sanırım canım çok erken çıkmışYa gordun demi :) daha Bata dort bes gun var ve bu erken testlerden degil :)
5 inde yumurtladim canim iki gun once gene yapmistim test hic bisey cikmamasti. Bu hemen cikti bu cizgiye bile okadar mutlu oldum ki ilk defa cizgi gordum bi gebelik testindeErken yumurtlamışsın sanırım canım çok erken çıkmışmaşallah
Sağol canm benjm sonunda istediğimi gördüm çok heyecanlı yim çok mutluyum canm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar sonuç pozitif çok şükür 412 çıktı
5 inde yumurtladim canim iki gun once gene yapmistim test hic bisey cikmamasti. Bu hemen cikti bu cizgiye bile okadar mutlu oldum ki ilk defa cizgi gordum bi gebelik testinde
canim insallah hayirlisiyla tutunmustur bebegin ♡5 inde yumurtladim canim iki gun once gene yapmistim test hic bisey cikmamasti. Bu hemen cikti bu cizgiye bile okadar mutlu oldum ki ilk defa cizgi gordum bi gebelik testinde
İnşallah canm insallah senin sevincinide yaşarız burda kuzumKızlar hepinizi tebrik ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bana da dua edin bu ay tutmuş olsun
Canm gözün aydın çizgi görünüyo testin markası ne canmKizlar testime bi bakinhemen cikti testi yaptiktan sonra gozle daha net ama fotoda cikmiyo :)
Amin canim herkes bebisine biran once kavusur insallahKızlar hepinizi tebrik ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bana da dua edin bu ay tutmuş olsun
Tesekkurler canim first response markasiCanm gözün aydın çizgi görünüyo testin markası ne canm
Hiç duymadım yeni galiba testin markasiTesekkurler canim first response markasien ucuz testlerden :)
Canim ben yurtdisinda yasiyorum ondan olabilirHiç duymadım yeni galiba testin markasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?