- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Sağol kuzum darısı basina canm benmCanım benim hayırlı olsun çok sevindimmm:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum darısı basina canm benmCanım benim hayırlı olsun çok sevindimmm:))
Hakkında hayırlısı olsun bitanem allah gönlune göre versinAmin kuzum Cok istiyorum canim ama zor biraz yinede rabbim bilir. Vende 3.gunumdeyim hormon tahliline geldim bekliyorum bakalim
Gözün aydın hayırlı olsun canım harika bi çift cizgiEki Görüntüle 2056142 Kızlar böyle cikti
Gözün aydın hayırlı olsun canım harika bi çift cizgiEki Görüntüle 2056142 Kızlar böyle cikti
Hayirli olsun canimmmmSağol kuzum darısı basina canm benm
Eki Görüntüle 2056142 Kızlar böyle cikti
Gözün aydın olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)Günaydın herkese:) Cevaplarınız için teşekkürler kızlar biraz rahatlattı beni o akşam:) ben o günden sonra adete bir gün kala yani dün test test yaptım 10 dk civarında silik çıktı. Bu sabah yineledim sonuçları ekledim. Biri laboquick marka diğeri roll diye yeni bir marka. İkisi de 2-3 dk içinde çıktı. Fırsat bulursam kan vermeye gideceğim. Ama iki test birden yanıltıyor olabilir mi? Bugün adet günün adet belirtilerim de var gibi ama emin değilim.
Bu arada hamilelik haberi alanlara hayırlı olsun, Allah devamını getirsin:) bekleyenleri de çok bekletmesin inş:)
canim cok merak ediyorum degerlerini insallah guzel haberlerle gelirsinGözün aydın olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Birazdan çıkıcam inşallah şok yaşamam çıkmadan bi daha test yaptım ve son testim artık bunun bi tık üstü olamaz ve kan negatif çıkarsa testi aldığım yere dava açıcamcanim cok merak ediyorum degerlerini insallah guzel haberlerle gelirsin♡
☺ canim ya bence var eger bozuk olsaydi gunden gune koyulasmazdiki kotu dusunmeBirazdan çıkıcam inşallah şok yaşamam çıkmadan bi daha test yaptım ve son testim artık bunun bi tık üstü olamaz ve kan negatif çıkarsa testi aldığım yere dava açıcam
Aynen kuzum diğer markayla yaptığımda biraz daha silikti öbürlerine göre ama çıkmıştı bakalım herşey nasip kısmet her sonuca hazırlıklıyım şu an erkenden çok sevinmek istemiyorum☺ canim ya bence var eger bozuk olsaydi gunden gune koyulasmazdiki kotu dusunme
rabbim guldursun yuzunu guzel degerlerle gel insallah hem sen baska markadada gordun pozitifi ♡
haklisin canim insallah istedigin sonucu alirsin dualarim seninleAynen kuzum diğer markayla yaptığımda biraz daha silikti öbürlerine göre ama çıkmıştı bakalım herşey nasip kısmet her sonuca hazırlıklıyım şu an erkenden çok sevinmek istemiyorum
Kızlar sonuç pozitif çok şükür 412 çıktı
maasallah canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsinKızlar sonuç pozitif çok şükür 412 çıktı
Hayırlı olsun :)) iNşallah tiroid değerlerin de düzelir rahat geçer hamileliğin:)Kızlar sonuç pozitif çok şükür 412 çıktı
Kızlar sonuç pozitif çok şükür 412 çıktı
Hayırlı olsun tatlım Allah aratmadı 2.ayında kavuştun çok sevindim darısı isteyen herkese inşallahve bana tabi:))Kızlar sonuç pozitif çok şükür 412 çıktı