- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Anlamıştım zaten canm çünkü hiç rastlamadım turkiyedeCanim ben yurtdisinda yasiyorum ondan olabilir
Amin tatlım inşallah güzel dileklerin icin canı gönülden teşekkür ederimHamişlerin hepsini tebrik ederim ❤
Sağlıkla alın kucaginza ve çok güzel bi hamilelik geçirin güzellerim benim ❤
Darisida bize olsun inşallah :)
Tebrikeler canim ne ugurlu topikmis valla bol bol hamis olduk❤Hadi gözün aydın darısı başıma insallah
Insallah canim Allah isteyen herkese versin.. benimde insallah vardir test cok silik cikti cunkuKızlar hamile arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun sağlıcakla doğsunlar inşallah rabbim olmayanlara bizlere de nasip etsin tez zamanda inşallah
Canim bence yeni yumirtluyorsun degerlendir kesin bugun ve yarini :)Eki Görüntüle 2056369 Kızlar diğer konuya yazdım buraya da yazayım biri bana yardımcı olabilir mi?
Ovulasyon testim ilk kez böyle çıkıyor hep çok silikti günlerdir.
Ama ben 3 gün önce tüm yumurtlama belirtilerimi yaşadım ve sona erdi yani yumurtlamam oldu diye düşünüyorum. Peki şimdi bu 16.günde çıkan 2.çizgi neyin nesi sizce? Başına gelen var mı? Nolur yardım
Vardır ozaman canım olmasa hiç cikmiyo benimki gibiInsallah canim Allah isteyen herkese versin.. benimde insallah vardir test cok silik cikti cunku
Insallah canim bende oyle dusunuyorum benimde ilk defa Boyle cikti 11 aydir ne testler yaptim hic cikmamasti..Vardır ozaman canım olmasa hiç cikmiyo benimki gibi(
Insallah canim bende oyle dusunuyorum benimde ilk defa Boyle cikti 11 aydir ne testler yaptim hic cikmamasti..[/QUOT kaç gün geçti canım?
Kaç gün geçti canım?Insallah canim bende oyle dusunuyorum benimde ilk defa Boyle cikti 11 aydir ne testler yaptim hic cikmamasti..
Demi kuzum inşallah devamı gelir bende cuma günü gidicem ama benim bebis küçük galibaTebrikeler canim ne ugurlu topikmis valla bol bol hamis olduk❤
Gecmedi daha canim dort gun varKaç gün geçti canım?
Amin canm biz sıradışı sadık hadi sıra sizde inşallah sizden alırız böyle haberler kuzum hep fuarda olucaksin isteyenn herkesde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?