Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın herkese:) Cevaplarınız için teşekkürler kızlar biraz rahatlattı beni o akşam:) ben o günden sonra adete bir gün kala yani dün test test yaptım 10 dk civarında silik çıktı. Bu sabah yineledim sonuçları ekledim. Biri laboquick marka diğeri roll diye yeni bir marka. İkisi de 2-3 dk içinde çıktı. Fırsat bulursam kan vermeye gideceğim. Ama iki test birden yanıltıyor olabilir mi? Bugün adet günün adet belirtilerim de var gibi ama emin değilim.
Bu arada hamilelik haberi alanlara hayırlı olsun, Allah devamını getirsin:) bekleyenleri de çok bekletmesin inş:)

Eklentiler

• 032622AA-C382-4D6A-8537-3770BE4AB68D.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 147
  • 7892E7C2-F514-4BEC-8B1B-1A849002EB2D.webp
    4 KB · Görüntüleme: 149
Gözün aydın olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)

canim cok merak ediyorum degerlerini insallah guzel haberlerle gelirsin
Birazdan çıkıcam inşallah şok yaşamam çıkmadan bi daha test yaptım ve son testim artık bunun bi tık üstü olamaz ve kan negatif çıkarsa testi aldığım yere dava açıcam

Eklentiler

• 3990F759-CA61-424B-B42E-8917F43F9C9B.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 136
Birazdan çıkıcam inşallah şok yaşamam çıkmadan bi daha test yaptım ve son testim artık bunun bi tık üstü olamaz ve kan negatif çıkarsa testi aldığım yere dava açıcam
☺ canim ya bence var eger bozuk olsaydi gunden gune koyulasmazdiki kotu dusunme
rabbim guldursun yuzunu guzel degerlerle gel insallah hem sen baska markadada gordun pozitifi ♡

☺ canim ya bence var eger bozuk olsaydi gunden gune koyulasmazdiki kotu dusunme
rabbim guldursun yuzunu guzel degerlerle gel insallah hem sen baska markadada gordun pozitifi ♡
Aynen kuzum diğer markayla yaptığımda biraz daha silikti öbürlerine göre ama çıkmıştı bakalım herşey nasip kısmet her sonuca hazırlıklıyım şu an erkenden çok sevinmek istemiyorum

Aynen kuzum diğer markayla yaptığımda biraz daha silikti öbürlerine göre ama çıkmıştı bakalım herşey nasip kısmet her sonuca hazırlıklıyım şu an erkenden çok sevinmek istemiyorum
haklisin canim insallah istedigin sonucu alirsin dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…