Sen bi doktora git hemen canim bence hamilesin senCnm bende de hic bi belirti yoktu zaten adet belirtiside olmadi hatta .sinsice geldi bu ay ama su an teste baktim iyice koyu olmus vala test mest yapmicam bi daha
Gozun aydin cnm tebriklerrCanm randevu yarın daha erken vermiyolar
Sağol canm benjm sonunda istediğimi gördüm çok heyecanlı yim çok mutluyum canm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy
yyyyy super yaaahadi gozun aydin canimmmm
Cnm imkansiz cok yogun bi kanamam geldi ve su an sancidqn geberiyorumSen bi doktora git hemen canim bence hamilesin sen
Sağol canm benim darısı senin ve isteyenlerin başına insallah canmGozun aydin cnm tebriklerr
Bnde dun yaptm bisy cikmadi cnm zatn bnde yapmicam ovu da yapmadım bu ay onu da hiç yapmam kafa karıştırCnm bende de hic bi belirti yoktu zaten adet belirtiside olmadi hatta .sinsice geldi bu ay ama su an teste baktim iyice koyu olmus vala test mest yapmicam bi daha
İyi cmm az kalmis 1 gun daha bkle ağır bisy kaldırma kendini usutme beslenme ne dikkat et tatlimCanm randevu yarın daha erken vermiyolar
Saglik ocaginda bi kan verseydin keske insallah ustune gormedirCnm imkansiz cok yogun bi kanamam geldi ve su an sancidqn geberiyorum
Tamam canm çok sağol bitanemBnde dun yaptm bisy cikmadi cnm zatn bnde yapmicam ovu da yapmadım bu ay onu da hiç yapmam kafa karıştır
İyi cmm az kalmis 1 gun daha bkle ağır bisy kaldırma kendini usutme beslenme ne dikkat et tatlim
Bnde yapmicam cnm test felan oluruna biraktm hersyi bakalım ne olcak adette olmadım dün du bakalım pek umudum yoj zatn bu aydan daCnm bende de hic bi belirti yoktu zaten adet belirtiside olmadi hatta .sinsice geldi bu ay ama su an teste baktim iyice koyu olmus vala test mest yapmicam bi daha
Cnm test bu aksam daha belirgindi kuruyunca siliklesmis ..cnm ustune gormede bu sekil kanama olmuyormus arastirdim birazSaglik ocaginda bi kan verseydin keske insallah ustune gormedir
Cnm bi yap gunun gecmis cunku saglikli bi sonuc alirsin ben ceBnde yapmicam cnm test felan oluruna biraktm hersyi bakalım ne olcak adette olmadım dün du bakalım pek umudum yoj zatn bu aydan da
Ayyy canım tebrik ederim ilk attığın fotoda hiç bi çizgi görmemiştim ve yok sanmıştım ama bunda kocaman bi pozitif görüyorum sağlıkla al kucağına inşallah ❤Eki Görüntüle 2056142 Kızlar böyle cikti
Cnm benn yaptm dün cikmadi zatn elimde test yok adet olcam bu aydan ümitli degilmki zatnCnm bi yap gunun gecmis cunku saglikli bi sonuc alirsin ben ce
Yaptiysan yapma o zmn cnm bosver rahat ol hayirlisi ne zamnsa o zamn olur insCnm benn yaptm dün cikmadi zatn elimde test yok adet olcam bu aydan ümitli degilmki zatn
Gozun aydin olsun kuzum. Nasil sevindim anlatamam. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsinEki Görüntüle 2056142 Kızlar böyle cikti
Sagol canm benjm rabbim sanada nsip etsin inşallah inşallah bu mutluluğu sende yaşarsın kuzumGozun aydin olsun kuzum. Nasil sevindim anlatamam. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Amin kuzum Cok istiyorum canim ama zor biraz yinede rabbim bilir. Vende 3.gunumdeyim hormon tahliline geldim bekliyorum bakalimSagol canm benjm rabbim sanada nsip etsin inşallah inşallah bu mutluluğu sende yaşarsın kuzum
Sağol canm benjm sonunda istediğimi gördüm çok heyecanlı yim çok mutluyum canm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?