bir gunle farketmez yapabilirsin bence varsa cikar canimBugün adetimin 2. Günü gecikmedetest yapmaya korkuyorum yemin ederim bugün de dayanayım inşallah yarın cesaret edersem test yapıcam
Ne demek canm herzaman destekcin olmak için burdayım ne konuda ihtiyacın olursa burdan özelde yazabilirsin elimden geldiğince gücüm yettiğince yanındayım bitanemSagolun kizlar coklu alintiyi yapamiyorum Allah hepinizden razi olsun,hepinize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin aratmadan,bekletmeden insallah. Cok destek oldunuz cok tesekkur ederim
Ya düşündüğüm şey iseeee ne güzel olurKizlar benim adetim yumurtlamadan sonra 14.gun dedimmi gelirdi ne erken nede gec. Afedersiniz ne agrim vardi ne sizim az once wcden kalktim hissetmemisim bile akmasini baktim pembelik var adetmi oldum ben simdiilk defa boyle keskin adet sancisi cekmeden adet oldum ki daha 2gun vardi.
Var yok çıkar diye düşünüyorum bende ama korkuyorum tek çizgi görürüm diye cesaretimi toplayabilirsem yapacağımbir gunle farketmez yapabilirsin bence varsa cikar canim
Ayy hadi bakalım inşallah hamişsindir canım bende bugün alıcam yarın nasipse yapıcam testimiEki Görüntüle 2055588 bu sekildeydi
Benim 7 gün gecikmeyle çok silik çıktı canm yarın yada öbürgün tekrarliycam
Sagolasin bitanem benim iyiki varsin. Bende herzaman buradayim adet olsam bile sizleri takip ederimNe demek canm herzaman destekcin olmak için burdayım ne konuda ihtiyacın olursa burdan özelde yazabilirsin elimden geldiğince gücüm yettiğince yanındayım bitanem
İnşallah canm insallah sende hamişsindir benimki geç döllenme olmuş gsliba ki geç çıktı 5 gün adet gecikmesi ile yaptım negatifti dün bu sekilde pozitif çıktı inşallahhh eninki zamanında dollenmistirde erken çıkar tatlimAyy hadi bakalım inşallah hamişsindir canım bende bugün alıcam yarın nasipse yapıcam testimi
Kiyamam canim insallah cift cikarda sevinirsin. Guzel haberlerini bekliyoruzVar yok çıkar diye düşünüyorum bende ama korkuyorum tek çizgi görürüm diye cesaretimi toplayabilirsem yapacağım
Olabilir cnm Rabbim kan da da güzel haber almayi nasip etsin insallahSanırsam benmkide geç dollenme bende adetim 5 gün gecikmisti yaptım negatif hatta test 4 saat bekledi yine Son bi bakayım dedim yine negatifti dün 7 günüm geçiyordu yaptım azsa olsa çizgi vardi şükür
Canm benim inşallah bir an gelir ve olmazsın sebebi de sabır ile beklediğin bebeğin olur Rabbimin izniyle inşallah kuzum iyiki tanimisim güzel yürekli insanSagolasin bitanem benim iyiki varsin. Bende herzaman buradayim adet olsam bile sizleri takip ederim
İnşallah canm insallahOlabilir cnm Rabbim kan da da güzel haber almayi nasip etsin insallah
Evet cok guzel olurda iste ben dogumdan once adete bir hafta varken kasik agrisi sinir gerginlik en onemliside goguslerime dokunamazdim neredeyse bir beden buyurdu. Resmen kollardim cocuklar dokunmasin diye oderece hassaslasirdi :) busefer yumurtlama sonrasindan bel kasil agrisi tesrif buyurdu ardindan sinir gerginlik bi geldiler gidemediler sagolsunlar benim o adeti gormem icin asiri kasik agrim olurdu ardindanda kopkoyu kati siyaha yakin renkte baslangic olur devaminda acilirdi rengi kivami. Demekki dogumda herseyim degisti benim belirtilerden tut gunune kadar degistiYa düşündüğüm şey iseeee ne güzel olur
Evet cnm ıkimizin bat aynıydı ben de de hiç ağrı felan yok bakalım sonuç ne olcak Merak ediyorm kendimi çünkü 19.gün ve 23 gün yaptm sadece yumurtlamam olmuştu o yüzden pek ümidim yok bu ayKizlar benim adetim yumurtlamadan sonra 14.gun dedimmi gelirdi ne erken nede gec. Afedersiniz ne agrim vardi ne sizim az once wcden kalktim hissetmemisim bile akmasini baktim pembelik var adetmi oldum ben simdiilk defa boyle keskin adet sancisi cekmeden adet oldum ki daha 2gun vardi.
Hakkında hayırlısı olsun canm gelicek o bebek o gobuse gelicek inşallah sabır ben rahim filminden sonra doktorum 3 ay verdi şükrü 2. Ayında olduEvet cok guzel olurda iste ben dogumdan once adete bir hafta varken kasik agrisi sinir gerginlik en onemliside goguslerime dokunamazdim neredeyse bir beden buyurdu. Resmen kollardim cocuklar dokunmasin diye oderece hassaslasirdi :) busefer yumurtlama sonrasindan bel kasil agrisi tesrif buyurdu ardindan sinir gerginlik bi geldiler gidemediler sagolsunlar benim o adeti gormem icin asiri kasik agrim olurdu ardindanda kopkoyu kati siyaha yakin renkte baslangic olur devaminda acilirdi rengi kivami. Demekki dogumda herseyim degisti benim belirtilerden tut gunune kadar degisti
CanimsinCanm benim inşallah bir an gelir ve olmazsın sebebi de sabır ile beklediğin bebeğin olur Rabbimin izniyle inşallah kuzum iyiki tanimisim güzel yürekli insan
İnşallah canm insallahCanimsininsallah canim benim. Rabbim sanada biran once guzel haberler yollasin kandada ciksinda iyice rahatlasin icimiz
Aman seninki gelmez insallah:) ben hic memnun degilim gelmelerinden suan :) gunune sayisina takilma allah ol dediyse olmustur insallahEvet cnm ıkimizin bat aynıydı ben de de hiç ağrı felan yok bakalım sonuç ne olcak Merak ediyorm kendimi çünkü 19.gün ve 23 gün yaptm sadece yumurtlamam olmuştu o yüzden pek ümidim yok bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?